Хороскоп за 28 март, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Тази вечер Луна и Венера светят в съвпад. Вървите към любов и среща, която по някакъв начин ще обезпечи и двете страни с нещата, които им липсват. И независимо ограниченията, на които сме подложени, този ден е зареден с любов, носи приятни моменти и шанс да срещнете своята половинка. Това е и единственият ден в месеца, в който не се пълнее. Хапнете си на воля.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Тази вечер, ако няма облаци, ще видим Венера и Луна заедно в знака на Телеца. Любовта ще срещне красотата с този, който може да я обезпечи и защити в бъдеще. Аспектът покровителства любовните връзки, но има и доста меркантилна насоченост. Удоволствията ще се заплащат, но ще си струва да ги изживееш и да се представиш в светлините на прожекторите. Хапнете без задръжки.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Родените до 1 юни са под въздействие на близостта на Венера и Луна в края на Телеца. Очертават се приятни срещи, някои от които тотално ще променят начина ви на живот. Вървите към нова любов или задълбочавате отношенията със старата. Задръжките падат и по отношение на храната. Днес не се пълнее. Ще ви бъдат опростени минали грешки, но може да направите и нови.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Съботният ден носи предизвикателства в любовните връзки на фона на кризата. Трудно задържате децата у дома. Ще се наложат пътувания. Може да не отидете лично, а да ползвате услугите на упълномощени лица, които да ви свършат работата. Ще се създадат нов тип куриерски служби. В този ден е добре да се действа по инстинкт, а не по разум. Хапнете без задръжки.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес Луна и Венера са в конфликтен аспект със Слънцето на родените в третата декада. Не си правете тънки сметки по отношение на чувствата. Вероятни са опити за изнудване и използване. Любовните ви отношения придобиват доста меркантилен характер. Вероятно е да плащате за чужди удоволствия. Доставете си радост с храната. Днес, колкото и да изядете, няма да напълнеете.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Родените в третата декада ще се похвалят с придобивки, късмет и още нещо, задоволяващо емоциите им в съботния ден. Луна, Венера, Плутон и Юпитер ви гледат в брилянтни аспекти. Ще направите пробив в средата си и ще си осигурите нужната подкрепа. Вървите към запознанства, а и старите ви връзки се активизират. Тази вечер любовта е до вас. Диетите са противопоказни.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Тази вечер съвпадът на Луна и Венера ще изкуши родените в първата декада да нарушат обещания и предписания. Наблегнете повече на добрата храна. Колкото и да изядете днес, няма да напълнеете, така че нека този ден мине у дома в готвене и хапване. Добре е за бране на цветя, билки и коприва. Сменяте един вид труд с друг, а някой е на път да смени и партньора, ако бъде оставен сам.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес всеки си прави тънки сметки. Вечерта ще е натоварена с претенции, с неприятни любовни сцени и обяснения. Луна и Венера ви гледат в опозиция. Нуждите на момента се отразяват негативно на любовните ви връзки и дават повод за атака от различни страни. Партньорът ще се усети, ако го лъжете. Всяко ваше отсъствие ще се гледа под лупа. Вървите към рискови запознанства.

4

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днешният ден предразполага към любов и зачатие. Стоенето в къщи сближава, децата са при бабите, а Луна и Венера ни гледат благосклонно. Противопоказни са всякакви диети и ограничения. Единственият ден в този месец, в който храната се изгаря без остатък в организма ни. Хапнете си на воля, задоволете сетивата, доставете си емоция и радост. Чакат ви трудни дни от утре.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес трудно ще овладеете страстите, а може би и не трябва. Любовта и надеждите за взаимност събират сърцата. Луна и Венера се целуват в нощното небе. Тази вечер може да направите бебето. Сгответе си любимата храна, днес не се пълнее, независимо колко и какво ще изядете. Предстои един магичен и разтоварващ ден, в който всеки ще работи за едно по-добро бъдеще.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес Луна и Венера са в пречупващ аспект със Слънцето на родените в третата декада. Напрежението в любовните връзки се засилва, особено там, където единият дава всичко от себе си и обезпечава материално нещата, а другият само използва и претендира за екстри и ползи. Дайте си сметка кой в действителност ви обича и цени и за кого от доста време сте влезли в ролята на донор.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес всичко се подрежда според желанията и очакванията ви. Любовта пърха около вас и в душата ви. Вървите към нови връзки. Тази вечер много неща в живота ви може да се объркат поради направения в момент на еуфория избор. Нарушавате диети и предписания. Може да си позволите и повече разкош в храната. Днес не се пълнее, независимо колко и какво ще изядеш.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве