Хороскоп за 27 март, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на рисково привличане, особено в любовта. Връзките ще са неравностойни. Богатото ще привлече бедното, но и двамата няма да бъдат щастливи в бъдеще, ако връзката се държи само на парите. Не е ден за запознанства, но животът ще ви предложи примамливи случайности. Може да направите крачка, която при други обстоятелства не бихте си позволили. Движете се сред свои хора.

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Луната върви към съвпад с Венера във вашия знак, а този аспект ще ви помогне да привлечете нужните ви хора. За другите този ден носи фатално привличане, но за вас нещата ще се подредят изгодно в материално отношене. Вероятни са неравностойни, но печеливши връзки. Днес съдбата среща младото и креативното със старото и обезпеченото. Появява се търсеният спонсор.

 

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на неустоимо привличане. Луна и Венера са в съвпад във вашия знак. Тази вечер ще бъдете изкушени да завиете встрани от семейната пътека. Вървите към странични връзки, които може да разбалансират добре подредената ви вселена. Не се препоръчва работа в екип. Ако заминете в командировка изкушенията ще са двойни. Не поемайте странични ангажименти, бъдете верни.

 

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Очертават се печалби и екстри, които не се дават всеки ден. Проблемът е, че лесно се отива към неравностойни връзки. Някой ще направи компромис в чувствата, за да се облагодетелства метериално. Днес няма безплатен обед или вечеря. Всичко, което ще ви се предложи на пръв поглед като подарък ще трябва да се заслужи и плати в бъдеще с доста старания и жертви от ваша страна.

 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Този ден ще обърка плановете ви. Чуждо тяло е на път да се внедри в личната ви вселена. Не е ден за нови запознанства. Не давайте право на достъп на никого до личния си живот. Ден на фатално привличане в любовта. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект. Съдбата среща богатото и бедното на фронта на интимните контакти. И двете страни ще загубят войната.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ще постигнете много, ако не работите в екип и не позволявате да ви товарят с чужди задачи. Пазарете се за по-висока цена на услугите, които опредлагате. С голяма вероятност ще ви платят двойно, така че не се подценявайте. В този ден съдбата работи за личния ви интерес и вечерта ви среща с важни за бъдещето ви хора. Родените около 10 септември са на път към голямата любов.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Този ден носи особен фатализъм във връзките. Някой ще срещне любовта от пръв поглед и за втори няма да му остане време. Ситуацията ще се развие много бързо и още по-бързо може да ви ожени или разведе. Луна и Венера се целуват тази вечер в нощното небе. Проблемът ще е за тези, които си правят тънки сметки или се продверяват. Дайте си време, за да опознаете човека до вас.

 

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на фатално привличане, на рискови връзки и на действия, след които ще се почувствате ограбени и неудовлетворени. Не се препоръчва работа в екип и участие в колективни инициативи. Някой друг ще се облагодетелства от усилията на всички. Ще качите кръвното и ще влезете в излишни разправии. В любовните ви връзки ще има особен фатализъм. Лош ден за нови запознанства.

 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Всичко, което направите сами ще донесе късмет и успехи. Не се обвързвайте с чужди планове, намерения и идеи. В момента на всички нива се правят опити за проникване в чужда територия, за обяздване и използване. Не сключвайте колективни договори, не давайте права и пълномощия на хора, които не познавате добре. Днес и близките ще се опитват да ви използват.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Препоръчва се самостоятелна работа, на свой терен и със свои средства. Не се обвързвайте с никого, ако искате да запазите спечеленото само за себе си. Тази вечер ви носи и жадуваната порция любов. Някой върви към изневери, друг се прибира с подарък у дома. Не допускайте странични хора на личната си територия. Днес всеки си прави тънки сметки, дори и в моментите на нежност.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Телеца. В любовните ви връзки ще има голяма доза меркантилност. Ще бъдете изкушени. Партньорът ще ви хване на тясно с претенции за луксозни подаръци и екстри. Лош ден за запознанства, за работа в екип и за влизане в нова компания. Ще попаднете на хора, които в бъдеще ще ви използват по различни начини и форми.

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес печалбите са за тези, които водят сомостоятелна игра и политика, които не се включват в общия хор и тихомълком си гонят интереса. Противопоказно е да се работи в екип и да се участва в колективни инициативи. Съвместно взетите решения ще носят печалби на задкулисни играчи. Нищо не е такова каквото изглежда. Доверете се на интуитивните си усещания.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е седмица. В отлив сте. Тенденцията е да загубите позиции и престиж, да излезете от една позната среда и да влезе в непозната такава. Не се обръщайте назад, независимо колко ще е трудно. До 30 март Марс ще ви гледа в рисков аспект от Козирога, после постепенно ще овладеете ситуацията. 2021 ще ви донесе късмет и лични придобивки. Родените днес особено малко преди полунощ ще са затворени, саможиви и ограничени в кръга на личните си разбирания и желания. Родените към обед ще доминират над останалите. Тези деца ще имат нестандартно поведение и подход в живота, трудно ще бъдат оценени и приети от обществото, но пък никога няма да са бедни. Ще имат престижна професия или ще наследят много пари и имоти.