Хороскоп за 2 април, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Поне до обед нищо важно не започвайте, не правете планове и не се обвързвайте с непроверени хора. Контролирайте емоциите. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Няма да ви разберат, само ще си развалите отношенията и ще качите кръвното. На работното място и у дома не заемайте крайни позиции. Вечерта ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Отваря се каналът на кармичната родова памет. Внимавайте да не повторите грешките на родители и прародители. Ще имате право на избор, ще се появи неочакван вариант, който трябва да пречупите през призмата на миналите уроци и обещания. Сега е момента да се разберете с тези, които обичате. Утре Венера ще напусне вашия знак. Тази вечер може да развалите важни отношения.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До обед не се намесвайте в спорове и не давайте никому излишни пълномощия. От обед навлизате в стабилизиращ период. Ще намерите нужната подкрепа и ресурсите, които ще ви осигурят стабилност на работата и доходите. В този ден всеки може да намери своите тайни и явни източници на сила. Ще осъществите перспективни връзки. Планирайте съвместни инициативи.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Тежък ден за родените в третата декада. Луната от вашия знак е в опозиция на Плутон и Юпитер от Козирог. Ще нарушите някои забрани и лични обещания и може да изпаднете от една служебна класация. Семейните и профисионални отношения и задължения са противопоставени. От обед ситуацията ще се промени, ще се намери изход, но горчивината и притеснението ще останат.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

До обед обмисляйте, проучвайте и планирайте. Не е нужно на никого нищо да доказвате, показвате и представяте като готов проект. От обед навлизате в благоприятен за дейностите и връзките ви период и до вечерта ще се похвалите поне с една победа. Срещите ви ще прокарват нови пътища в работата, в любовта и в личните връзки. Заемете се с благоустройствени дейности, ремонти и поправки.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

До обед е добре за преместване и работа със земята. Купете домашен любимец. Не се занимавайте с нищо важно и отговорно, не участавйте в преговори и не подписвайте ограничаващи ви договори. С напредването на деня дистаниците се стопяват. Може да се договорите за среща, сделка и съвместна работа. Грешки и дългове се опрощават, даваме си нов шанс.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

До обед очаквайте удари под краста. Нищо важно да не се предприема. Не се оправдавайте и не давайте изявления. Постепенно намирате вярната посока и вечерта сте на точното място. Заемете се с благоустройствени дейности и направете някои размествания. Може да получите неприятни вести. Контролирайте чувствата, не си позволявайте необмислена и прибързана реакция.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

До обед е необходима активна самозащита от чернотата наоколо. Увеличете дистанциите и не влизайте в спорове. До вечрта ще намерите важен източник на сила и подкрепа. Някой ще се уреди и с допълнителна работа или ще получи отсрочка от дългове и плащания. Този ден ви дава нужната глътка въздух, но вечерта е заредена с опасни страсти и рискови положения. Не пътувайте.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

До обед не взимайте важни решения и не влизайте в спорове. Подгответе се за размествания и ремонти, които ще успокоят отношенията и ще позволят всеки да си има свое кътче у дома и на работното място. Срещите от тази вечер ще ви вкарат в любовни триъгълници, в които някой ще се окажете тъпият ъгъл. От утре Венера ще ви гледа в опозиция от знака на двойнствените Близнаци.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

До обед газите в мътната вода на конфликта и противопоставянето на всички и всичко. Запазете неутралитет и си дайте отсрочка. Важното отложете за утре, така ще си спестите доста неприятности и неудобства. Следобед уточнете мнения и позиции, проведете семейни и професионални съвещания и се съобразете с другата гледна точка. Не отивайте в крайности, не взимайте еднолични решения.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес палачинката се обръща и който не се е постарал ще изпадне в изолация. Вечерта Луната от Лъв застава в опозиция на Марс и Сатурн от вашия знак и в конфликт с Уран от Телец. Родените в първата декада ще бъдат отхвърлени от едно общуване в социума. Всичко ще опира до пари. Ще направите болезнена равносметка на връзките си. Очертават се предателства на различни нива.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До обед започвайте само такива дейности и инициативи, които бързо ще приключите. Стартираните в този ден дългосрочни ангажименти ще зациклят във времето напред. Ще загубите вложените пари и ще се окажете употребени за чужда игра. Следобед се занимавайте с нуждите на дома и близките. Започнете ремонти и поправки, които ще ви спестят разходите за майстори.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве