Хороскоп за 29 март, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Посветете част от деня на контакти с чужбина. Ще се предложат нови варианти на избор. Стават актуални работи и дейности, които в миналото прибързано сте прекратили. Днес личната ви инициатива излиза от облака на изчакването и зациклянето. Ще се отворят поне два варианта за бъдещето. Ако може вземете и двата и не правете прибързан избор с отхвърляне на едно или друго.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на двойнствени игри. До обед задвижете важен проект и инициатива. Разговорите след това ще протичат в мъглата на недоизказаното и несподеленото. Криво ще ви разберат, а и вие криво ще отсъдите поради липса на достатъчно информация. До утре на обед странични хора и фактори се намесват в личната ви програма. Не бързайте да стоварвате вини и да се сърдите.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Луната навлиза в Близнаци. Очертават се пътувания, подновяват се спрени контакти с хора и фирми от страната и от чужбина. Не е време за недоволство. Приемайте ситуацията такава каквато е и не желайте друго. Ще откриете истинския смисъл на отношенията си с някого, ще почувствате какво трябва да се направи, за да потръгнат нещата. Сънищата показват с какво да се приключи.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес въвеждаме лятното часово време, но и това може да се отложи поради кризата. Ще има сондажи с чужбина, ще се напасват личните ни нужди на тези на обществото като цяло. Намерете начин за друг вид комуникация и работа от дома. Ще бъдете улеснени в тази посока. Поне в едно направление утре ще има яснота, но не и консенсус. Споровете ще обслужват чужди интереси.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на преустройство в начина ни на работа и живот. Очертават се и коментари против въвеждане на лятното часово време. Важни са преговорите с чужбина. Идват чакани вести и обаждания. Ще разберете какво се случва с близък, който е далече. Тази вечер на сън може да видите кои връзки и дейности в живота ви отиват към своя финал. Ориентирйте се към приключване.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Този ден ще коригира добре подредената ви програма. Не се оплаквайте и не роптайте. Смирете недоволството, за да не привлечете чуждата неприязън и агресия. Ще получите обаждане, което ще покаже истинския смисъл на връзката ви с някого. Обадете се на тези, за които мислите. Доверете се на предчувствията и ще си спестите бъдещи притеснения по отношение на връзките ви.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Очертават се контакти с близки и партньори от чужбина. Разменят се предложения и оферти. Днес не е време за недоволство. Радвайте се на това, коет получавате и имате. Много хора са лишени от комфорт. Ще откриете истинския смисъл на едно партньорство и задължение, което в миналото ви е тежало. Поетите преди отговорности се превръщат в спасително въже, с което се изтегляте от кризата.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес подкрепата идва от чужбина или от работодатели чужденци. Може да получите изгодни предложения и поръчки. Привличате и неочаквани клиенти с това, което правите или стартирате в момента. Ден на лично откровение. Ще ви станат ясни нещата, които преди не сте разбирали. Ще намерите изход от зациклено положение и ще почувствате ясно с какво трябва да се приключи.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Занимавайте се с обичайните и планирани неща. Приемайте ситуацията такава каквато е. Не роптайте и не се оплаквайте. Лесно може да влезете в противоречие с хората, които ви обезпечават материално и емоционално. Чакайте обаждане от чужбина и предложение от предишен работодател. На прага сте на важен избор. Приемайте нови оферти, но не отказвайте старите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Очаквайте обаждане от чужбина и обещание за подкрепа в личния ви живот и в бизнеса. Връзките се стабилизират, ще намерите начин и вариант за съвместни действия и работа независимо разстоянията, които ви делят. Само в любовта няма да ви се получи от разстояние. Вървите към прекратяване на връзки. Казно е, че „очи, които не се виждат се забравят”.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

С навлизането на Луната в знака на Близнаците навлизате в силен период, в който ще доминирате и определяте правилата. Утре Марс ще навлезе във вашия знак и ще помогне да поставите ултимативни изиквания и условия там, където вече ножът е опрял до гърлото. Днес давате последен шанс на някой да влезе в релси и да си поеме отговорностите, така както и вие го правите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

От днес затягате коланите. Ще бъдете поставени в ограничаващи обстоятелства. Трудно ще изпълните поетите от предните дни обещания и ангажименти. Ще откриете истинския смисъл на връзките си. От едно разкритие ще ви заболи, но друго ще ви обнадежди и зарадва. Обаждане от чужбина ще ви уреди с бъдещ ангажимент, работа и пари. Любовта остава на втори план.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве