Хороскоп за 26 март, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес пасивността е вредна, не само във физически, но и в духовен и чувствен план. Не стойте в очакване работата ви да потръгне или някой да ви се обади с предложение. Атакувайте с активни действия позициите, които са ви важни и от които очаквате подкрепа, стимул и любов. Бъдете себе си. Все пак в този ден не бива да се отива в крайности, за да не дадете повод за ответна атака.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

До обед може да бъдете поставени в риск и използвани като средство за постигане на чужди интереси. От обед навлезате в стабилизиращ период, а и любовта ще върви до вас. Тази вечер нещо магично напира да се случи в живота ви и да ви осигури стабилност. Може да срещнете изненадващо човекът, когото отдавна търсите. Очертава си мълниеносно влюбване и разлюбване.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден за първа крачка и първа целувка. Някой може и да повтори. Време е да задействате личната си амбиция, да водите преговори, да подпишете нови договори и да се разберете по спорните въпроси. Пасивният човек ще претърпи поражение в този ден. Отстоявайте мнения и убеждения, поставете условията си. Още утре ще се похвалите с допълнителни екстри и повишение.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Родените в третата декада ще изживеят трудни моменти, ще бъдат провокирани към избор, който ще прокарва път на чуждия интерес. Днес не бива да си пасивен, но и прекалената активност ще позволи да бъдете използвани като таран на нечии задкулисни намерения и интереси. Вътрешната ви енергия търси поле за изява. По добре е да се натоварите физически, за да я изразходвате.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

До обед водите в играта, но следобед може да се хванете на чуждо хоро. Някой друг ще развява кърпата и ще води в играта. Вероятно е да вложите пари в проект без материална възвръщаемост. Дано с действията си подкрепите важни за някого и за обществото каузи. Родените в първата декада ще изживеят стресови ситуации следобед. Не поемайте излишни рискове. Вървите към изневери.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на бавни и методични действия. Ще загубят тези, които прибързано форсират нещата. Не се препоръчва пасивност, но и прекалената активност и натиск не водят към нищо добро. От обед навлизате в един от най-силните си периоди за месеца. До дни ще получите дълго очаквани екстри, привилеги и пари в брой. Утре и любовта ще ви изненада с взаимност и ново запознанство.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Родените в третата декада да не бързат с инициативите. Вероятно е да направите грешен ход поради недоглеждане и недостатъчна информираност. Следобед навлизате в печеливш период. Ще се отвори възможност за лична реализация. Планирайте пътувания и гостуване при приятели и роднини. Не оставайте пасивни в очакване на нещо по-добро. На точното място сте.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

6

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

До обед действайте активно, уредете договори и поръчки. Следобед навлизате в рисков за парите и дейностите ви период. Вечерта сте на прага на неравностойна връзка. Днес ще се раждат и деца с нестандартно поведение. Не правете никакъв избор и не сменяйте партньора по възможност. За всяко удоволствие ще платите скъпо, ще си създадете врагове и ще ви спретнат компромат.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Край с изчаквателната политика. Време е да се действа, да се реализират замисли и планове и да се влезе в нова среда. До вечерта може да получите предложение, поръчка и пари в брой за добре свършената работа. Кандидатурата ви излиза на преден план в нечии намерения и програми. Отварят се преспективни ниши за развитие на работата и личният ви бизнес.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Събрали сте достатъчно енергия и хъс за работа. Действайте активно. Ще се похвалите с победа и придобивка. Може да подпишете изгодни договори и да ви повишат. Ще получите поста и работата на някой отсъстващ или ангажиран с друго. Време е да влезете в битка за защита на личните си интереси. Натоварете се физически. Редувайте един вид труд с друг.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

6

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Действайте активно до обед. Постарайте се да изпълните поетите ангажименти и да се внедрите на нова работна позиция. Към обед късметът ви се оттегля. Оказвате се длъжници някому, налага се да вършите безплатни услуги и да отлагате своята работа заради чуждата. Ще се изнервите. Родените в първата декада може да попаднат под неблагоприятни влияния. Приберете се навреме.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на неочаквани обрати в отношения и дейности. Нещо, което сте приключили може да се възроди, а това на което сте се надявали може да се застопори. Ситуацията се е променила драстично. Реагирайте адекватно и се движете в синхрон с изискванията на времето. Който остане пасивен ще загуби пари и позиции, но и този който е прекалено активен ще бъде изтикан от яслата.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е 6-ца. На прага сте на важен семеен избор. Очертават се неочаквани срещи и запознанства, които може и да ви оженят или разведат. През 2021 ще се наложи да смените средата или работата. Старите връзки ще останат в миналото, старите приятелства също. Осигурете си през 2020 г така желания личен и професионален комфорт. Направете разбор на връзките. Родените днес ще са вечната опозиция на всички и на всичко. Ще бъдат егоцентрици и индивидуалисти, които трудно ще се сработват с околните и с колектива, в който ще учат и работят. Ако се родят малко преди полунощ, трудно ще се реализират в живота. Но родените около обед ще имат от всичко в големи количества.