Хороскоп за 27 февруари, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес печелят тези, които останат верни на принципите си, на партньора, на личните си усещания и предпочитания. Може лесно да се разберете по спорните въпроси и да вземете окончателно решение в каква посока ще продължите. Отстоявайте принципите си. Не е ден за диети. Няма да напълнеете независимо колко ще изядете. Доставете радост на сетивата.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Този ден ще подреди отношения и връзки, ще ви сближи и напасне към места и хора, които ще се окажат важни за бъдещата ви работа дейност и любовен живот. Срещите ви ще са ползотворни. Ще се връщат дългове на внимание и обич, но най-хубавото е, че в този ден колкото и да изядеш няма да напълнееш. Позволете си сладки изкушения, сгответе си любимито блюдо и се наслаждавайте.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Активизирайте се максимално. Всичко може да постигнете и удредите. Ден на протегнатите ръце и на сладките прегръдки. Може и да си похапнете сладко, защото това е единственият ден в този месец, в който няма да напълнеете независимо какво и колко ще изядете. Край и с любовната диета. Уредете си среща, рекламирайте се, излезте с талантите и предложенията си пред публика.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес лесно се усвояват знания и всякакъв тип уроци. При вас това ще става по трудния начин, с удар зад врата или с подлагане на крак точно от хората, от които най-малко го очаквате. Доверете се на инстинктите и може да избегнете проблемите. Може да се прекрати една връзка. Днес и храната се изгаря без остатък в организма ни, така че хапнете си сладко без да мислите за диетите.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Родените около 10 август може да бъдат изненадани с любовно обяснение и със среща, която може да оправи или разбърка живота им. Рекламирайте се по всички възможни начини, бъдете активни в бизнеса и в сделките. До вечерта ще имате неочаквани печалби, а очакваните ще донесат и допълнителни екстри. Чудесен ден за любовно обяснение. Не е време за никакви диети.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Благоприятен ден за делови срещи, за преподписване на договори и подновяване на загубени във времето връзки. Не си нарушавайте принципите и се съобразете с чуждите. Ден на протегнатите ръце. Някой разтваря и обятията си за вас. Луна и Венера се прегръщат в нощното небе, дано и вие има с кого да се прегърнете. Този ден премахва преградите в нас и около нас.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес ще водите битки в защита на личните си позиции и на достойнството на близък. Създайте кръгова отбрана с тези, с които живеете и работите съвместно. Очертават се изнудващи предложения и опити да бъдете извадени от средата ви с хитри хватки. Не вярвайте на думи и обещания, водете принципна политика и останете верни на тези, които са доказали верност и отговорност към вас.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Опитайте да привличате нужните ви хора за работа и любов. Ден на подадените ръце, на прегръдките, които няма да ви задушават, а ще ви радват. Подновете стари договори и отношения, на които ще разчитате в бъдеще. Отстоявайте принципите си и се опитайте да разберете другата гледна точка. Днес вие сте на ход в делови и финансов план, но утре може да ви спрат кранчето.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Ще получите работата, която ще ви донесе пари и лично удовлетворение. И в любовният ви живот нещата се оправят, старото преятелство се завръща или нещо ново се появява на хоризонта. Спазвайте принципите си. Ще ви протегнат ръка в труден момент и ще ви направят изгодно делово предложение. Не е ден за диети, хапнете си наволя.

6

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Трудно ще овладеете емоциите и еуфорията от една среща и разговор. Водете принципна политика и независимо какво се случва не излизайте от рамките в отношенията, които сами сте си наложили и поставили. Ще опитате и от жилото и от меда на една връзка. Не отивайте в крайности, но по отношение на храната може да си позволите повече разкош. Днес не се пълнее.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Един от силните ви и пробивни дни за месеца. Уредете си делови срещи, направете предложения и чакайте такива. Добре е да се преподписват стари договори при по-добри и изгодни условия. Ще намерите път към всяко сърце и ще уредите проблем, който от доста време ви притеснява. Тръгнете към това, което ви привлича. Днес е и единственият ден в месеца, в който не се пълнее.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес лесно се постигат лични цели и намерения, лесно се усвояват знания и умения и още по лесно се привличат нужните хора за работа и съвместен живот. Водете принципна политика и всичко ще е наред. Може да сключите изгодни договори и да ви повишат. Вдигате нивото и изкачвате поредноте стъпало към успеха, парите и славата. Уредете си срещи. Забравете за диетите.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве