Хороскоп за 21 февруари, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Най-добрият и благоприятен ден в месеца за брокерски инициативи и покупка на жилище. Съветът е ако имате възможност да купите и терена, на който ще развивате бъдещата си търговска или производствена дейност. Сега е моментът да си извоювате лична и професионална независимост. Явете се на търгове и конкурси, заявете участие в престижни творчески проекти и потърсете спонсори.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден за финализиране на имотни и наследствени дела. Ще се водят семейни спорове. Вероятни са разправии и конфликти в местата, където доминират конкурентни интереси, където не се е стигнало до разбирателство и примирие. Родените в първата декада да не рискуват, ако не са подсигурени с нужните документи. Очертават се проблеми при пътуване. Внимавайте с техниката.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден с хармонична енергетика, която действа отпускащо и разширяващо, дава възможност да се справите с имотен и наследствен проблем и да получите повече пълномощия. Мислите ви ще намерят добра почва за развитие. Ще срещате подкрепа и одобрение. Всичко, което се посади в градината на личния ви интерес ще се хване и даде богата реколта. Заложете в парника и новия разсад.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Хармоничен и ведър ден. Не си нарушавайте спокойствието. Направете жестовете, които се очакват от вас и очаквайте същото от тези, които ви ценят и обичат. Уредете имотни и наследствени дела. Днес прехвърляме имот на децата или наследяваме родителите си. Ще се почувствате подсигурени. Осигурете си необходимите защити Финализирайте договори за покупко-продажби.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят ще започне с проблеми и конфликти за родените в първата декада. Бъдете внимателни с техника и транспорт. Спазвайте условията за безопасност на всички нива. Не се занимавайте с работи и дейности, които изискват специална квалификация. По добре платете на специалист, вместо сами да се оправяте в непознати условия. Може да се купи или продаде непродаваемото.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес оковите падат, измъквате се от една нежелана зависимост, но за някой тя е била и защитна бариера към света на измамите и илюзиите. Привличате стари връзки и те ви вкарват в нова среда. Ще се подложат изгодни покупко-продажби и замени. Може да се купи нещо на сметка и да се продаде нещо застояло. Приключете проект, който ще ви донесе почести и слава.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Всичко предприето днес ще носи късмет и придобивки. Може да финализирате имотна сделка и да намерите отдавна търсеното жилище или място за развиване на новата ви търговска дейност. Пътувайте, уредете си срещи и огледи на място. Преговаряйте с мениджъри и доставчици. От една страна ще ви се пречи, но от други две страни ще ви се помага. Нищо важно не оставайте за утре.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Луна и Уран сключват рискови аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Бъдете внимателни при работа с електроуреди и технически средства. Пазете си документацията и внимавайте кое къде оставяте. Каквото загубите трудно ще възстановите. Не се занимавайте с несвойствени дейности. Слънцето от знака на Рибите ще ви осигури подкрепа в труден момент.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес късметът ще ви следва. Добре е да участвате в брокерски инициативи. Помагайки на някой да си намери жилище може да откриете и търсеното от вас място за офис. За някой е време да се отдели от родителите, а за друг да отбие децата. Контролирайте емоциите. Реализирайте творческите си идеи и посадете семената на новия разсад в парника. Не оставайте работата си за утре.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на саможертва в името на децата и близките. Сега е моментът да се уреждат имотни и наследствени дела и права за ползване на терени. Може да отдадете под наем или да наемете нужното ви помещение. Ще уговорите приемливи цени при сделки и договори. Ден с оздравяваща и стимулираща енергетика. Подгответе се за важни срещи. Нищо съществено не планирайте за утре.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Луната навлиза във Водолей и сключва пречупващ аспект с Уран от Телец. Няма как, ще се наложи да давате, да плащате нечии сметки, а за личните ще ви искат и лихва. До края на деня може да намерите някой, на когото да прехвърлите част от задълженията си. Днес поне една тежест се маха от плещите ви, но и цената, която ще платите ще е висока. Нищо важно не планирайте за утре.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден с благодатна и пречистваща тялото и отношенията ни енергетика. Сега е момента да се изчистят стари дългове, да се прехвърли имот, да се уредят отношенията с родители и деца. Един от дните, в който може да се раздели неделимото. Не бива да се секат дървета и подсичат чужди мечти. Подарявайте само живи цветя в саксия. Засейте в парника семената на новата реколта.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве