Хороскоп за 19 февруари, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

С навлизането на Слънцето в Риби вие навлизате в сатурнова дупка. Денят ще бъде тежък и рисков предимно за родените във втората декада. Очертават се разправии както у дома, така и на работното място. Ще излязат на яве тайни и информации, които ще компрометират не една връзка. Каквото се развали днес трудно ще се оправи. Изневерите ще ви струват скъпо.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Критичен ден. На всички нива ще се водят спорове, които ще замъгляват истинското положение на нещата. Тенденцията при вас е да уловите голяма риба в мътната вода на промените. Ще получите повече шансове, внимание и пари от тези, с които се конкурирате. Проведете важните си срещи на четири очи и без излишни свидетели. Печелят тези, които действат тихомълком.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

На ниско ниво ще се разгарят спорове, а реакцията на тълпата ще е неуправляема. Няма да минат добре срещи и преговори между шефове и подчинени. Ще се дава предимство на срещите и разговорите на високо ниво. Търсете подкрепа от спонсори и използвайте влиянието на по-духовни източници. Ден на жабешкия хор в блатото на живота. Добре е да се вземе съвет от капацитет.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес тълпата е неуправляема и може да бъде провокирана по незначителни на пръв поглед поводи. Натрупаното напрежение и на работното ви място ескалира и води до кризи. Където се съберат много хора ще има и толкова различни мнения. Трудно ще се постигне консенсус. Ще се водят безсмислени спорове. Някои връзки прибързано ще се прекратят. Не провеждайте събрания на екипа.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

На ниско ниво може да се очакват провокации. Много неща ще се вършат на тъмно. Силата на тълпата ще бъде използвана от тези, които ръководят живота ни. Добре е да се провеждат директни срещи и да се водят преговори на четири очи. Може да получите протекции и финансиране, но където се появи трети със сигурност ще има и предател. Бъдете избирателни във връзките.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Тенденцията е енергията ви да отива в разправи и взаимни обвинения в бездействие и в прегрешения. Дистанцирайте се максимално от конфликтните зони. Така ще свършите много добра работа, както за себе си, така и за близките. Желателна е среща със специалист в определена област. Не споделяйте личните си проблеми, ако не искате да станете обект на ламята-клюка.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Конфликтите на работното място се изострят. особено ако имате и любовна връзка с шефове и колеги. Някой може и да напусне работа или да е причина за проблемите на друг. Отношенията може лесно да ескалират и да излезат от рамките на добрия тон. Не е изключено да заемете чуждо място и пост, а обещаното на вас да се даде на приближен на шефа. Недоволството нараства.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на напразно говорене и хабене на енергия в излишни спорове и интриги. В такъв момент е добре да се дистанцирате от спорещите, да проведете разговори на четири очи и то с хора, с които наистина може да се върши работа и да се получат нужните ви услуги и пълномощия. Не се разпилявайте. Концентрирайте се над важните си задачи и не давайте никому излишни обяснения.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес е препоръчително да се провеждат само двустранни разговори. Трудно ще работите в екип и още по трудно ще контролирате децата. Всеки отстоява исканията си, търси начин да елиминира другите и да избяга от личната си отговорност. Прехвърляме си задълженията един на друг, а с тях и обвиненията за недобре свършената работа. Не подхващайте болни за околните теми.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Не се дръжте прекалено ултимативно спрямо хората, които обичате и цените. Четири планети от вашия знак са в конфликт с Венера от Овен. С една накриво казана дума и непремерен жест може да провалите дълготрайно партньорство. Не си и помисляйте за изневери в този ден, ако не искате да ви хванат в крачка. Може да бъдете изкушени с предложения и покани галещи самолюбието ви.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за среща със знаещите и можещите. Ще спечелите от консултантска и преподавателска дейност. Търсете и нужният човек, който да ви ориентира в нещата и разреши проблемите, с които не може да се справите. Не се включвайте в масови инициативи. Където се съберат много хора ще се говори без да се върши работа. Работете на свой терен и не се месете в колегиалните спорове.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Определете си среща със специалист в областа, в която се нуждаете от съвети и услуги. Не влизайте в спорове с лаици и не се опитвайте никому нищо да доказвате. Колкото повече хора включите в работата си, толкова повече проблеми ще имате. Бъдете двама и в любовта. Изневерите са противопоказни, по някакъв начин вредят и разболяват. Слънцето навлиза в Риби в 04ч.58 мин.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве