Хороскоп за 14 февруари, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Един от най-силните ви дни за месеца. Подпишете нови договори, уредете си срещи на място, опитайте да влезете в нова среда и да организирате успешни покупко-продажби. Може да се пласира и полуготова продукция. Стиснете си ръцете с нов партньор. Водете принципна политика. Ден на личното ви изцеление, на революционни преустройства в работата и в начина ви на живот.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес без битка няма да има победа. Родените в първата декада ще водят тежки преговори. Дайте си сметка докъде може да стигнете и къде е добре да спрете. Луната е в опозиция на Уран и на Слънцето ви. Не се шегувайте със сериозните неща в живота. Не бива да се действа първосигнално. Помислете, пребройте до десет преди да кажете и направите каквото и да било и ще удържите победа.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Чудесен ден за пътувания, за преговори на място, за делови и представителни срещи. Рекламирайте се по всички начини. Може да се поемат допълнителни рискове. Някой ще постави личен ракорд и ще привлече спонсори. Ден на революционни промени в начина ви на работа и живот. Поемете си отговорностите. Ще намерите отдавна търсеното изцеление, лекар или лекарство.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Правите преход на нова навивка на развитие. Може да поемете повече рискове, да поставите ултиматумите си, да подпишете нови договори и да привлечете нови партньори. Ден на личния ви триумф. Поне в една посока ще направите пробив и ще получите лично удовлетворение. Някой ще победи тежка болест.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Тежко начало на деня за родените в първата декада. Не поемайте излишни рискове. Ще бъдете подложени на негативни влияния. Някой ще се възползва от труда ви и от пълномощията, които сте му дали. Може да се провали пътуване или да се наложи неприятно разместване в програмата ви. Не играйте хазартно и не отивайте в крайности. Една лъжа ще ви създаде големи проблеми.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на големите възможности, на шанса да тръгнете в желаната от вас посока, да привлечете нужните ви хора и инвестиции. Сключете нов договор, пътувайте и на място уточнете бъдещите си съвместни планове. Може да се продаде непродаваемото и да се купи нещо с голяма отстъпка. Лесно ще пласирате и полуготовата си продукция. Движите се напред и нагоре.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес действате като отвързани и печелите предимства. Пътувайте, сключете нов договор, проведете важни лични и представителни срещи и си стиснете ръцете. Не приемайте неизгодни оферти. Огледайте се, нещо по-благоприятно се предлага в близост или паралелно с това, към което се стремите. Ден и на доброволната жертва. Някой решава да прехвърли имот на децата.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Луната навлиза в Скорпион и застава в опозиция на Уран. Очертават се неочаквани обрати във връзките. Някой ще разбере за изневери, друг за пръв път ще изневери. Предстои един св. Валентин на мълниеносните влюбвания и разлюбвания. Ще ви се иска да опитате нещо нестандартно, с което ще си докарате стандартните болки, разправии и здравословни проблеми.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за пътувания, за делови и творчески срещи, за участие в нови бизнес начинания и търговски инициативи. Стиснете си ръцете с нови споразумения и поръчки. Ще постигнете максималното при преговори и може да получите желаните отстъпки от цени на стоки и услуги. Ще се радвате на разбиране и взаимност и ще осъществите перспективни запознанства.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Силен и пробивен ден. Излизате от кризата, уреждате пътувания, привличате благоприятни случайности и хора, с които добре ще се разбирате и работите в бъдеще. Вечерта и в любовта няма да има засечки. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Ден за подвизи и лични рекорди. Някой ще се изнесе, а друг ще се нанесе в нов дом или в нова квартира.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

В този ден върви тестова програма кой докъде може да стигне и доколко е способен да се справи с трудностите и изискванията на живота. Родените в първата декада са в по-тежка и рискова позиция. Внимавайте при пътувания, не поемайте излишни рискове и оставете на някой друг да се прави на герой. Радвайте се и на малкото, което ще постигнете и на успеха на близките и децата.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Символ е колесницата на победата. Пътувайте, уредете си срещи на място, търсете нови клиенти и доставчици, започнете нова дейност и разширете производството си. Може да си стиснете ръцете с изгодни договори и поръчки. Ще постигнете личен рекорд и ще разберете на какво сте способни. Уреждате и имотна придобивка.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве