Хороскоп за 29 януари, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Направете си английска закуска, няма да напълнеете. Уредете си среща с бъдещи и настоящи партньори и с представители на фирми от чужбина. Ден за стиковане на мнения и намерения, за проучване на пазара и за активна рекламна кампания. Спазвайте закона, запознайте се с новите действащи разпоредби. Може да намерите вратичка за измъкване от проблемите в пряката ви дейност.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Опитайте да реализирате всяка вдъхновяваща ви идея. В тези дни хората на изкуството ще генерират вдъхновени проекти и ще създават шедьоври, които ще грабват сърцата. Рекламирайте продуктите на труда си. До утре е добре да осъществите контакти с чужбина и да предложите изработеното от вас. Може да получите финансиране и стимул за развитие в бъдеще.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на творческите замисли. Ще се събудите вдъхновени от някаква идея, която е добре да реализирате. Може да направите връзка с посредници и мениджъри, със спонсори, колеги или близки в чужбина. Този ден очертава важни посоки за бъдещето и дава полет на личната ни амбиция. Смирете недоволството, не се ядосвайте предварително за неща, които утре ще се уредят.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Рекламирайте се по всички възможни начини. Уредете си среща с партньори от чужбина, преговаряйте за учене и работа. Един от дните, в които талантите ви ще бъдат оценени и може да получите неочаквано признание. Поне един проблем зациклен в миналото ще се уреди. Ще излезете от лична и професионална криза. Ден на вдъхновение и прозрение за бъдещето.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес може да разширите личните си влияния и пълномощия. Добре е да се направят връзки с хора и фирми от чужбина. Може да получите изгодно предложение и поръчка или да ви приемат в нова творческа среда. Проектите ви ще получат нужното одобрение и финансиране. Финансирайте хора, от които лично ще имате полза. Водете преговори и подайте необходимите документи за участия.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Преговаряйте с клиенти и посредници от чужбина. Ще се отвори шанс за работа или консултантски услуги към чуждестранни фирми. Днес не е време за недоволство. Търсете начин да си докарате странични доходи. Вие сте хора с много дарби, а днес поне някои от тях ще започнат да работят само за вас и за удобството на семейството ви. Ще намерите изход от неприятна ситуация.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят носи успехи на хората занимаващи се с дизейнерска, артистична, модна и интериорна дейност. Продуктите на труда ви и личните ви дарби може да бъдат оценени и в чужбина. Чакайте предложения и покани за съвместни участия. Рекламирайте се. Опитайте да реализирате всяка хрумнала ви творческа идея. Имате шанс да превърнете хобито си в печеливш бизнес.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят разширява личните ви хоризонти. Може да ви потърсят с предложения и от чужбина. Подайте документи за работа, рекламирайте се, участвайте в състезания и конкурси. Сега е момента да влезете в нова творческа среда. Оставете инстинктите да ви водят. Възможно е прозрение за бъдещето. Ако мислите непрекъснато за някого, той ще ви се обади. Ден на телепатичните контакти.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Денят отваря пред вас широки перспективи. Поне една ваша молба ще бъде удовлетворена. Чакайте обаждания и предложения от наши и чуждестранни фирми. Трудът ви ще бъде оценен. Ще дочакате повишение и ще намерите паралелна и добре платена работа. Символ на деня е щъркел излизащ от облак. И бебето вече е на път. Слагате в ред отношения объркани в миналите дни.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Важното свършете до обед. Преговаряйте с клиенти и с чуждестранни фирми. От обед навлизате в труден и рисков период. По възможност не вадете зъб до петък. Не е изключено да ви провокират тези, които ви имат зъб или усещат, че в нещо им пречите. Спазвайте закона и разпредбите и тази вечер се приберете навреме. Подгответе се за тежки разговори и преговори в утрешния ден.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на озарение. Лесно ще осъществите телепатични контакти и ако мислите за някого, той ще ви се обади независимо къде и в коя точка на земното кълбо се намира. Ще почувствате особено остро, какво се случва с близък. Обадете се и дано имате поводи за радост. Очаквайте и покани за работа от чужбина. Ще се случват събития променящи живота и отношенията ви с околните.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес може да направите пробив за работа и учене в чужбина. Ден на телепатичните контакти. Ще се обаждат тези, за които мислите непрекъснато и целенасочено. Ще привлечете благоприятни случайности и ще откриете истинския смисъл на една своя връзка, личен и делови контакт. Провидението ви изпраща своите парламентьори. Не отклонявайте покани и предложения.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве