Хороскоп за 27 януари, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес е точният съвпад на Венера и Нептун в знака на съседа ви Рибите. Залива ни творческо вдъхновение. Хората на изкуството ще създадат своя шедьовър. Не се препоръчва работа в екип и споделяне на планове и намерения. Днес с пълна сила се крадат чуждите идеи. Плагиатите не спят. Не споделяйте, пазете се от странични влияния, ако не искате друг да се ползва от труда ви.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Сега е момента да тръгнете напред в делови и личен план, да започнете нова работа и предприемаческа дейност. Пазете се от случайни контакти, не споделяйте със странични хора намеренията и плановете си, за да не ви изпреварят и да реализират преди вас амбициозните ви проекти. Ден за работа на свой терен, със свои средства и с добре проверени хора.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден за уединение и смирение. Не взимайте прибързани решения, особено под нечий натиск или диктовка. Неблагоприятно за съвместни инициативи и водене на преговори. Може да попаднете на фатално привличане и в любовта. Днес по някакъв начин изневерявате на само на партньора, но и на собствения си стил на работа и живот. Ако сте сънували родителите си, това е предупреждение.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на фатални срещи, които може да ви оженят или разведат след време. Родените във втората декада ще изживеят вълнуващи моменти днес и утре. За този ден е важно да не се работи в екип, да не се споделя и разказва на всеослушание какво ви се случва, кого срещате и какви предложения получавате. Тази вечер личната ви муза ще ви посети. Ще ви хрумнат блестящи идеи.

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

За днес не се препоръчват участия в колективни инициативи и в съвместни проекти. Връзките ще са неравностойни и по-силният ще се опитва да изнудва по слабите. Препоръчват се разговори на четири очи и с равностойни партньори. Неблагоприятен ден за нови запознанства. В срещите ни ще има някакъв особен фатализъм. Не изневерявайте и не правете излишни компромиси.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес и утре натискът върху вас ще се увеличи. Съвпадът на Луна, Венера и Нептун в знака на опозицията ви Рибите носи за вас опасност от плагиатство. Не споделяйте намерения и идеи. Точно днес не се включвайте в колективни дела, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. Може да ви откраднат идеята. Друг ще спечели от труда и усилията, които влагате на всички нива.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес с лекота прилепвате и привличате неточните хора. Не провеждайте и не участвайте в общи събрания. Отложете за утре срещи на екипа. Проведете консултации със специалисти в областа, в която назряват проблеми или имате спорове. Ще се правят опити за манипулация. Не очаквайте равностойни отношения. Неблагоприятен ден за нови запознанства и старт на съвместна работа.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Не започвайте съвместни инициативи и не се включвайте в съавторски програми. Работете в градината на личния си интерес. Ще постигнете много, ще ви хрумнат идеи, които може да променят работата и живота ви в благоприятна и печеливша посока. Предстои и среща с любовта. Планирайте за утре участия в престижни професионални и публични изяви. Личната ви муза ще ви посети.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес и утре може да се забъркате в неприятни отношения и да осъществите губещи връзки. Работете сами, на свой терен и със свои средства. Груповите мероприятия и инициативи ще зациклят, ще източват умствения ви потенциал и парите ви. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка. Вечерта се приберете навреме. Любовта ще ви предложи опасни изкушения.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес родените около 1-10 януари може да срещнат любовта, да направят бебето или да разберат, че вече е на път. Намирате се в особено вибриращо емоционално състояние, което ще генерира залпово неочаквани и вдъхновени идеи. Днес и утре може да ви хрумне точно с какво да се занимавате в бъдеще и как да осъществите важен за вас проект. Влюбените ще успеят повече.

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Едва ли ще бъдете оценени, ако се включите в колективни инициативи. Днес наливате вода в делвите на Данаидите, тенденцията е енергията ви да се разпилява. С действията си поливате градината на чуждия интерес. Всичко, което свършите сами и за благото на близък ще потръгне и ще ви донесе радост. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ако сте сънували родителите си, това е знак за внимание. Днес е точният съвпад на Венера и Нептун в Риби. До вечерта и Луната ще се присъедини към тях. Аспектът ще стимулира хората на изкуството, ще помогне да получите някакво прозрение, да сътворите блестяща музика, да нарисувате прекрасна картина, да откриете любовта или лекарството, което ви е нужно.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве