Хороскоп за 26 януари, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на важни сделки и големи инвестиции. Всичко, което се предприеме ще донесе стабилност и ще ви помогне да се внедрите в печеливша пазарна ниша. Отворете новото си заведение, наемете помещение, влезте в нова среда. Посещение на светско мероприятие ще ви помогне да се окопаете на силни позиции в бизнеса и в обществото. Уредете си пропуски и покани.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Денят е добър за нови начинания, за отваряне на заведение и старт на нов бизнес проект. Проблемите при вас ще дойдат днес и утре от съвместната работа, от невъзможността да бъдете едноличен собственик или управител на терена, на дейността и на печалбите в новата ви търговска инициатива. Ще се изнервите от всичко, което ви поставя в зависимост от някого и нещо.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден за нови инициативи, за старт на нова търговска дейност, за отваряне на новото ви заведение, ателие или офис. Окопайте се на нова територия и започнете нов проект. Край с планирането, вече е време да реализирате на практика това, което от доста време обмисляте и подготвяте. Активизирайте се, започнатото в момента ще ви извади от лична криза.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят е добър за старт на нова търговска дейност. Отворете и осветете новото си заведение или ателие. Навлизате в силен и вдъхновяващ период. До три дни ще ви хрумнат и ще реализирате блестящи идеи. Напират нови чувства и усещания. Чакайте среща и с любовта. Не оставайте пасивни, не чакайте втора и трета покана. Направете крачка важна за бъдещето ви.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е добре да се опипва терена, да се проучват нещата, но по възможност да не се предприемат изпреварващи и необмислени инициативи. Прегледайте колата, машините и инструментите, с които предстои да работите. Не се отнасяйте пренебрежително към откритите проблеми или дефекти. Време е за наложителните ремонти и у дома. Направете нужните диагностики.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Денят е добър за започване на семеен бизнес, за участие в съвместна инициатива или за отваряне на новото ви заведение. Някой ще организира и личната си изложба и ще рекламира продуктите на труда си. Пасивният човек ще претърпи поражение. Време е да се включите активно в битката за кокала. Нужно ви е и по-голямо физическо натоварване. Покажете какво можете.

6

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Край с пасивното изчакване нещо да се промени и да се случи без вашето участие и лична активност. Сега е момента да се започне нова или паралелна дейност. Не се страхувайте да влезете в битка за личните си интереси. Започнете нов бизнес и отворете новото си заведение. Ще получите съдействие от неочаквано място и ще намерите изход от неприятно положение.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Не се занимавайте с нищо сериозно и значимо за бъдещето. Тенденцията е да бъдете в услуга на близки и приятели, на семейството и децата. Личните нужди остават на заден план. Странични хора ще се опитват да ви стоварват задълженията си. Във въздуха витае агресия. От нещо дребно може да пламнат конфликти. Влизате в преразход на сили и средства. Здравето е нестабилно.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Не стойте и не чакайте пасивно някой друг да ви реши проблема или да ви свърши важната и наложителна работа. Енергията ви търси поле за изява. Натоварете се физически и умствено, идете на фитнес, повишете личната си квалификация като стартирате нов учебен курс. Прегледайте инсртументите и машините, с които ще работите. Ден за ремонти и поправки на всички нива.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Най-добрият ден в месеца за стартиране на нова търговска инициатива, за освещаване на новото ви заведение, магазин, ателие или офис. Енергията ви търси поле за изява. Пасивният човек ще претърпи поражение и ще бъде изтикан от благоприятните за развитие ниши. Не се давайте без бой. Преговаряйте, поканете на личните ви представяния и инициативи евентуални спонсори.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Застанете на стартовата линия. Днес пасивният човек ще загуби, а този който е настроен борбено и нахъсан за победа, наистина ще намери мястото си в социума. Рекламирайте се, започнете нова дейност, търсете начин да намерите нещо допълнително като занимание и доходи. Вътрешната ви енергия достига високи нива. Не е време за разсейване и почивка, действайте.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес във въздуха витае някаква особена агресия и желание да доминираш, да се изявиш, да се докажеш и представиш в най-добрата си светлина. Включете защитния щит, не допускайте наблизо хора, които винаги ви разбалансират и въздействат негативно. Ден за преглед на машините и инструментите, с които ще работите. Сложете в ред дома, изхвърлете всичко ненужно.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве