Хороскоп за 28 фенруари, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Чудесен ден за делови и приятелски срещи, за любовно признание, обяснение и предложение. Рекламирайте се, уредете си представителни срещи, търсете връзка със спонсори. Може да сътворите уникат, с който да ви запомнят. Ще ви обхване неочаквано вдъхновение и ще получите просветление във важна за вас посока. Отприщват се зациклени проекти и работата потръгва.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Отворете се към света и към другите. Благоприятен ден за представителни срещи, за събрания и сбирка на екипа. Всичко предприето ще тръгне успешно. Стиковайте намеренията си с настоящи и бъдещи партньори. Бъдете принципни и не нарушавайте дадената дума. До утре сутрин може да ядете без ограничения. Няма да напълнеете, но банковата ви сметка ще набъбне.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

6

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Бъдете верни на принципите и на дълга си, независимо какво се случва. Ако подведете близък и не изпълните обещанията си, ще си докарате повече неприятности, а и за неговите проблеми ще се наложи да се грижите в бъдеще. Хубаво е да бъдете там, където нещо ви привлича, но и отговорностите е важно да се спазват. Хапнете си без да се ограничавате, днес не се пълнее.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Един от най-вдъхновените ви дни за месеца. Хората на изкуството ще създадат шедьоври в своята област. Очертава се среща с любовта. Някой ще получи предложение, друг ще падне на колене и ще направи такова. Не нарушавайте принципите си независимо какво се случва. Добре е да се сключват нови партньорски договори. Намирате нужните ви треньори и мениджъри.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Благоприятен ден за нови инициативи, за сключване на нови договори за представителни и колегиални срещи. Рекламирайте се. Позволете си и хубаво похапване в приятна компания. До утре на обед не се пълнее. Храната изцяло се превръща в енергия. Ще се радвате на разбиране и съдействие, стига да водите принципна политика. Тази вечер е заредена с творческо вдъхновение и любов.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на предизвикателства по всички линии на живота. Изкушенията ще са на всяка крачка. Прекарвате приятно, уреждате тайни и явни срещи, получавате нещо под масата и или нещо чуждо в леглото. Но за всичко получено днес ще се плаща с лихвите в бъдеще. Внимавайте как продавате талантите си, патентите и произведенията си. Някой ще намери слабото ви място и ще се възползва.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес вашата управляваща планета Венера е в точен съвпад с Луна и Нептун. Ще получите признание за деловата, артистичната си и художествена дейност. Може да получите изгодно делово предложение. Някой ще предложи и висока цена за продуктите на труда ви или за талантите, които притежавате. Рекламирайте се, покажете на света какво можете и ще бъдете оценени.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Благодатен ден, с приятни срещи и запознанства, с любовни авантюри за стари и млади и с възможност да намерите перспективна работа. Не отклонявайте покани. Чакайте изгодно предложение, а и в любовта се пригответе за приятна изненада и признание. Луна, Нептун и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Рибите. Залива ви творческо вдъхновение.

6

Работа

4

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес Луна, Венера и Нептун са в конфликт с Марс от вашия знак. Ще се развихрят опасни страсти. Може да се разделите прибързано в любовта или да се решите на изневери, които ще ви създават не само лични, но и професионални проблеми. Точно днес не споделяйте намерения, страсти и амбиции. Каквото се развали трудно ще се оправи. Само в храната не се ограничавайте.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Не бягайте от страстта и от желанието да бъдете с някого. Задвижете съвместни дела с хората, които обичате и цените. Сега е момента да се рекламирате в публичното пространство, да участвате в изложби и представяния и да дадете възможност на публиката и на вероятните спонсори да оценят произведенията и дарбите ви. Участвайте в престижни модни и дизайнерски представяния.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят носи късмет, радост, любовно и творческо опиянение. Луна, Венера и Нептун се прегръщат в знака на съседа ви Рибите. И вие ще се заредите поне с част от тази преливаща и вдъхновяваща енергия. За хората на изкуството, модата и артистичността това ще е паметен ден. Ще сътворите блестящи произведения. И храната изцяло се превръща в енергия, не се пълнее.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден за публични изяви и представителни срещи. Сега е момента да предложите на пазара плодовете на труда си, да се срещнете с евентуални мениджъри и спонсори, да потърсите съвет от капацитет и да направите връзки важни за бъдещата ви дейност. Рекламирайте продуктите на труда си. Явете се на конкурс. Не се свивайте в сянката на смущението и неувереността в любовта.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве