Хороскоп за 25 януари, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Следете знаците на съдбата в днешния ден. Планирайте за тази вечер или за утре отваряне и освещаване на новото си заведение, ателие, магазин или друг предмет на дейност. Стартирайте нов бизнес и направете опит за летене в нова среда. Разчитайте на вътрешното си усещане за нещата. Не яжте каквото не ви се яде и не ходете там, където нещо ви притеснява или подтиска.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Добре е да слушате интуицията, ако искате да избегнете рискове и проблеми в днешния ден. Едва ли ще го направите и неприятностите няма да закъснеят. Телецът вярва само на това, което може да види и пипне. Но днес е добре да се доверите на усещанията и предчувствията си. Родените около 1 май са в най-неблагоприятна позиция. Вероятни са проблеми с документи, техника и транспорт.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днешният ден е благоприятен за планиране, за стиковане на съвместни планове и намерения и за преглед на наличностите. Не започвайте нищо важно преди да сте наясно кое колко ще ви струва, какви средства и усилия ще изисква. Ден за размишления, за всякакъв тип изследвания, за пътувания и срещи на четири очи. Раздайте ненужни вещи. Яжте само това, което ви се дояде.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес се събуждате с някакво особено усещане за полезното и вредното, за това какво е добро за вас като избор и вариант и какво е добре да избягвате и да не предприемате прибързано. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе и доставете. Случващото се в момента прави точна диагнастика на нуждите и връзките ви. Давате си точна сметка и кои са важните хора в живота ви.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес рискът диша във врата на родените до 1 август. Не се правете на герои и не предприемайте необмислени действия. Може да се отложат пътувания. Налага се да бъдете на друго място или да си останете у дома. Доверете се на интуицията и ако нещо ви притеснява не го правете и го откажете. Ще усетите с особена сила къде ви е мястото, какво е добро, полезно и изгодно за вас.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес е важно да обмислите добре предложенията, които ще направите или ще ви направят. Не взимайте прибързани решения. Доверете се на интуицията, която ще ви подскаже правилния избор и вариант. Ако непрекъснато мислите за някого, обадете му се и коригирайте подхода в отношенията. Избягвайте конфликтите и бурните емоции. Яжте само това, което ви се дояде.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес се събуждате с усещането къде ви е мястото и откъде трябва да бягате. Доверете се на усещанията си и ако нещо ви привлича тръгнете към него. Яжте само това, което ви се дояде. Задоволете личните си капризи. Ще получите някакви насоки и индикации за проблемите и грешките, които правите и за точните хора, на които може да се опрете и разчитате в бъдеще.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Не тръгвайте рано на път и не предприемайте рискови ходове. Родените в първата декада може да изживеят стресови моменти. Не се включвайте в екстремни състезания и намалете натоварването. Доверете се на инстинктите. Интуитивно ще усетите как да избегнете стреса. Бъдете с тези, които ви привличат и яжте само това, което ви се дояде. Днес е опасно да вървите против себе си.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днешният ден стимулира интуитивните ни усещания. Разумното може да не се окаже толкова ефективно. Доверете се на предчувствията си в любовта. До три дни може да се очакват неприятни разкрития и проблеми в чувствата. Не е време за изневери. Денят е добър за пътуване, за камандировки и участия в престижни публични инициативи, към които отдавна имате афинитет.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е добре разумът да отстъпи пред интуицията. Идете там, където усещате, че нещата ще се развият благоприятно за вас. Избягвайте хората, които ви притесняват и притискат. Яжте само това, което ви се дояде и бъдете с тези, които са ви на сърце. Едно подтискащо чувство в гърдите ще ви подскаже от къде трябва да бягате, а ведрото усещане ще ви насочва в правилната посока.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят се свързва с рогът на изобилието. Започвате да разработвате важни за бъдещето ви проекти и за утре може да планирате отваряне на нова търговска дейност, на нов магазин или офис. На прага сте на генерални промени в начина си на работа и живот. Доверете се на интуитивния си избор. Яжте само храната, която ви привлича. Уредете си срещи с хора, които са ви приятни.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес е денят на устата, не е все едно какво ядете и какво казвате. Избирайте храната си по каприз, а не по съветите на диетолозите. Тялото ще ви подскаже от какво има нужда. Не бива да се тъпчете, но и да се отказвате от удоволствията не е момента. Проявете щедрост, поканете на трапезата си приятел, обменете информация и направете жестовете, които се очакват от вас.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве