Хороскоп за 23 януари, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Нищо важно и значимо да не се предприема. В деня преди новолунието тъмните сили се прегрупират и активизират. Всичко започнато с голяма амбиция е вероятно да се провали и да тръгне накриво. По някакъв начин ще работите за чужди интереси. Друг ще обира екстрите, ще се кичи с изработеното и спечеленото от вас. Бъдете отговорни. Добре опечете и сварете храната си.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Тъмнината на приближаващото новолуние ни обгръща. Всичко ще се прави на тъмно и тайно от другите. Не започвайте нищо важно и не давайте никому излишна информация за бъдещите си планове и намерения. Очертават се намеси в пряката ви дейност. Ще трябва да се съобразите с големия шеф, с родителите или с децата, ако сте вече на възраст. Ден на фалша в отношенията.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Хора с комплекси ще се опитват да доминират в живота и на работното ви място. Очаквайте неприятни намеси. Не предприемайте нищо важно, не водете преговори, не участвайте в чужди проекти и инициативи. Може да излезете виновни за чужда вина. Властва дегизираната посредственост. Не се обяснявайте с никого, не допускайте нови хора в екипа си. Проведете прочистваща диета.

4

Работа

5

Пари

3

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на проблеми и удари на съдбата. Предприетото с големи очаквания и амбиции ще тръгне накриво и в бъдеще ще трябва да се коригира и преправя. Не се обвързвайте и не подписвайте нови договори. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент лесно може да бъдете обсебени и ощетени. Не яжте месото си алангле. Проведете диета.

3

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Тъмнината е всепоглъщаща. Предстои новолуние в знака на опозицията ви Водолея, с което започва и годината на Металния Плъх. Тенденцията е към кражби, изнудване и неприятни вмешателства. Не предприемайте нищо важно и отговорно. Родените в първата декада ще претърпят загуби и ще попаднат в капани. Здравето е нестабилно. Започнете прочистваща диета.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден с тежко и негативно излъчване. Енергията ни отслабва, за всичко ще ви трябват повече усилия. Може да спечелите в момент, когато някой се е разсеял или не му стигат силите да продължи започнатото. Ще бъдете подложени на изкушението да подложите крак на конкуренциятя и да провалите нечия инициатава. Днес тайни и подмолни сили ни провокират и настройват един срещу друг. 

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Очертава се тежък, рисков и неблагоприятен ден. Тенденцията е да се провалят срещи и преговори и да се появи неочаквана преграда по пътя на голямата ви амбиция. Нищо важно да не се предприема. Някой ще използва личните ви слабости и нужди и ще ви вкара в източваща силите и чувствата ви ситуация. В утрешния ден може да постъпите както ви се иска, но днес ще ви се пречи.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на комплексарите, а хората от тази порода могат да бъдат и много опасни. Нищо важно да не се предприема. Не водете преговори. Неблагоприятен ден за старт на нови инициативи, проекти и дейности. Тенденцията е всичко да тръгне накриво и да донесе само разходи на пари, чувства и време. Запалете лампите, нека е светло, прогонете тъмнината от връзките и живота си.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Тъмнината на предстоящото новолуние поглъща Луната. Обхващат ни тъмни и мрачни мисли и намерения. Вероятни са опити за манипулация и въздействие от страна на хора с болни амбиции и негативни мисли. Нищо отговорно да не се предприема. Отложете старта на новите си начинания и замисли. Прекъснете вредни връзки, гонете от съзнанието си натрапчивите мелодии.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес ще се проличат страховете и ще изпъкнат личните ви комплекси. Срещите ви ще носят риск и напрежение, а започнатото с голяма амбиция ще зацикли. Днес и пророчествата са лъжливи, така че мислете позитивно и не се предавайте на паниката. Почивайте, чистете се от шлаката, не бързайте да започвате каквото и да било и да се обвързвате с някого за нещо.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес енергията е на кота нула. Пазете се от хора, които се стремят да ви използват, да прилепват към вас с вечни претенции, искания и изисквания. Енергията тече от позитивните и ведри хора към намръщените и вечно недоволните. Ограничете контактите, не започвайте съвместни дейности, не позволявайте да ви въздействат и манипулират по един или друг начин

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Навлизате в лична година еденица, която ще даде нови насоки, ще помогне да просперирате в работата и в бизнеса и да заемете по-високо ниво в йерархията. Всичко, което предприемете ще донесе ползи и предимства и до една година ще ви направи търсени и желани партньори. Не поемайте ангажименти, които ще ви поставят в тотална зависимост от някого и нещо. Неблагоприятен ден за планирано раждане, а другото е въпрос на лична карма. Родените днес ще се податливи на вредни влияния и странично въздействие. Ще преживеят тежки моменти в детството, които ще им създадат комплекси. Ако се родят на обед ще постигнат много, но и ще бъдат сривани от постигнатите позиции. Очертават се трудни отношения с родителите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве