Хороскоп за 22 януари, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес е важно да се предаде щафетата в професионален и семеен план. Добре е за прехвърляне на имоти и уреждане на наследства във ваша полза или на името на децата. Не сечете дървета и не подарявайте отрязани цветя. В този ден трябва да се мисли за корените, за семейното и лично щастие. Родените в първата декада трябва да вземат наложителни, но болезнени решения.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Луната навлиза в знака на хармоничния ви Козирог и до вечерта образува стимулиращи за вас аспекти. Денят носи награда за положените в миналото усилия. Уреждате имотен и наследствен проблем. Ще получите някакъв дар и неприятните юридически въпроси ще се уредят. Ден на разтварящия се лотос. Добре е за всякакви нови начинания и за старт на нова търговска дейност.

6

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Предприетото ще носи късмет и успехи. Уредете имотни дела. Може да се похвалите с важна придобивка и с нов терен, на който не само да живеете, но и да развивате печеливша дейност. Огледайте се, направете огледи на място и по възможност не използвайте посредници. Късметът ще дойде при вас по неочакван начин и то в момент, когато на пръв поглед губите позиции.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Контролирайте емоциите. Вероятни са провокации. Някой ще си поиска това, което му дължите. Ще се определят границите в отношенията. Не сечете дървете. Подарявайте цветя в саксия, а не откъснати. Внимавайте с очите. Не подписвайте прибързано договори, ако не сте запознати добре с обвързващите клаузи. Следете кръвното и намалете натоварването.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден с оздравяваща и стимулираща енергетика. Уреждате имотно-наследствени въпроси, решавате на кого какво да предложете, за да го привлечете към семейния бизнес и общата работа. Вечерта си уредете среща с евентуални спонсори. Следете кръвното и не товарете очите. Бъдете шефът, който организира нещата и не се намесва в работата на специалистите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Един от най-силните ви дни за месеца. Водете преговори, кандидатствайте по спонсорски програми, явете се на конкурси и състезания. Ще намерите подкрепа в труден момент и сами ще подкрепите инициативите на близките и децата. Уредете имотни и наследствени дела. Може да намерите търсеното жилище или помещение за офис. И тези, които се търсят ще се намерят.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес ще давате доброволно, ще се грижите за деца и внуци или ще решите да им прехвърлите имот. Все пак помислете и за себе си. Оставете си резервен вариант в случай на нужда. В момента работата и семейните ви отношения са противопоставени. Задълженията ще ви дойдат в повече. Пазете очите и следете кръвното. От нещо дребно може да се появи тежък проблем.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден с хармонична, ведра и регенерираща енергетика, която действа на всички нива пречистващо, обновяващо и стимулиращо. Възможно е духовно прозрение за пътя напред. Двжете се в приповдигнато настроение, отнесете се оптимистично и с вяра към всичко, което ви се случва и предстои да направите. Ще дадете и ще ви дадат добър съвет. Не подсичайте и чуждите мечти.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за среща с покровители и спонсори. Ще намерите път към всяко сърце и начин да постигнете амбициите си. Всичко предприето ще има успех. Може да получите стимулираща материална инжекция. Близки и роднини ще се грижат за интересите ви. Някой ще се уреди с имот, а друг ще вложи семейните спестявания в нов бизнес или в жилище. Следете кръвното.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Осъществените връзки и подписаните днес договори ще осигурят за вас или за децата ви работа, жилище и терен за развитие на настояща или бъдеща дейност. Денят е с блага и зареждаща енергетика. Възможно е прозрение за бъдещето и уреждане на проблем, който отдавна ви мъчи. Насрочете срещи с брокери и посредници. Лесно може да се наследи, купи или продаде имот.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят носи прозрение за бъдещето. Навързват се факти и събития, появяват се хора готови да ви помогнат и подкрепят. Ще получите бонус или имотна придобивка, ще се уредите с нова работа и поръчка. Този ден позволява да влезете в изгодни делови отношения и да намерите мястото търсено отдавна. Отворете се към света, медитирайте, търсете нови източници на сила.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ще се събудите с неочаквано прозрение и усещане кое как да стане, за да донесе ползи и предимства. Уредете си среща с потенциални спонсори. Може да намерите отдавна търсеното жилище или помещение за офис. Което е ваше ще си дойде при вас. Новите ви начинания ще донесат успех, пари и ползи. Подпишете нови договори. Лесно ще убедите някой да ви съдейства.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве