Хороскоп за 21 януари, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес късметът ви се отпушва и действа като пълноводна река. Всичко може да се постигне и уреди. Явете се на конкурси и състезания. Ще ви одобрят за престижна работна позиция и може да получите отдавна мечтаните екстри. Повярвайте в себе си и успехът няма да закъснее. Не си поставяйте спирачки и ограничения. Дайте воля на голямата си амбиция и защитете личния си интерес.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Един успешен и творчески ден. Събирате сили и средства, задвижвате важни начинания и проекти. Ще получите съдействие от неочаквано място, но и неочаквано някой ще се отметне от поетите към вас ангажименти. Бъдете сигурни, че ще намерите изход от всяко положение и ще постигнете целите си. Планирайте за утре среща със спонсори, участвайте в публични изяви, рекламирайте се.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес правата линия не е най-късото и безпроблемно разстояние между две точки. Ше успеете, ако използвате заобиколни пътища и начини за постигане на личните си цели и намерения. Пътят ви е като бягане с препятствия. Трудностите ще са на всяка крачка, но ако се постараете повече още утре ще завоювате победа, ще си получите дължимото и изработеното.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Действайте активно и изпреварващо. Конкуренцията още умува. Може да спечелите изгодни поръчки и да подновите стопирана в миналото дейност. Концентрирайте се над най-важната си цел. Ден за пътуване и поглед върху живота от различна гледна точка. Близо до вода ще получите неочаквано прозрение. Върнете си дълговете и започнете прочистваща диета.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес постигате максималното в ситуацията, в която се намирате. Пътувайте, не се съмнявайте, че ще преодолеете всяко препятствие. Може да се наложи да заобиколите забрани или хора, които застават на пътя ви но до утре ще постнигнете поне една важна за вас цел. Каквото предложите ще се приеме, каквото посадите в градината на личния си интерес ще се хване и даде богата реколта.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес пред вас ще има на пръв поглед непреодолими прегради. Постъпете като реката, заобиколете и продължете или подкопайте стената, която стои насреща ви. Изисква се бавна, методична и целенасочена работа. До края на деня ще намерите решението и пътя към важна за вас цел. Още утре ще се похвалите с победа и ще направите стабилизиращ ход в работата и бизнеса.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за пътувания и опознаване на света от различна гледна точка. Отдалечете се от една зациклена връзка и ще намерите изход от положението. Близо до вода ще получите неочаквано прозрение. Интуитивно идват знания и ви се предлагат решения на проблемите и дано им се доверите. Вие сте реалисти, но в момента и реалностите, в които живеем са различни.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес близо до вода ще получите прозрение за пътя напред. Денят се свързва с водната стихия, с интуицията и с вътрешното ни усещане кое как да стене и да се получи. Доверете се на инстинктите си и ще постигнете победа. Ще получите неочаквана подкрепа от различни места и източници. Ще разкриете важни тайни и ще преосмислите отношенията си с някого. Действайте активно.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Луна и Марс от вашия знак са в конфликт с Венера и Нептун от знака Риби. Ще се наложи да защитавате своите идеи, проекти и намерения. Конкурентите ще ви подливат вода, ще ви поставят в трудни положения на избор. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не се занимавайтне с околните, а вложете всички сили и старания за постигането на най-важните си цели.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Един от силните и благодатни дни за месеца. Пътят ви се отприщва, преградите падат. Може да постигнете важна цел и да подпишете изгодни договори. Лесно се преодоляват различия, разногласия и прегради. Търсете нов източник на ресурси и осъществете перспективни връзки. Обадете се на спонсори, кандидатствайте за одобрение и финансиране на дейности и проекти.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на неочаквано вдъхновение и прозрение кое как да стане, да се случи и получи. Символ е реката от възможности, които се резкриват пред вас. Изберете пътя, който ще ви коства най-малко усилия и неудобства. Не е ден за битка с вятърни мелници. До вечерта поне една цел ще бъде постигната. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Поне един въпрос ще се уреди.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес близо до вода може да получите неочаквано прозрение как да се излезе от тежка ситуация на избор. Не приемайте на доверие чуждите съвети, идеи и предписания. Не споделяйте творческите си планове, а се постарайте да ги реализирате без много намеси и странични участия. Ще напредвате бавно и методично. До вечерта ще постигнете победа.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве