Хороскоп за 20 януари, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Един от дните, в които от една накриво казана дума или забележка ще пламнат свещенни войни както у дома, така и на работното място. Не бъдете толкова критични към околните. Коригирайте собствените си грешки. Спазвайте диета на всички нива. Внимавайте с изневерите. Прекъснете вредни връзки и контакти и направете посещение при специалист, ако имате един или друг проблем.

 

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Един от критичните дни за месеца, в който влизаме лесно в преразход на енергия сили, пари и средства. Не се препоръчва работа в екип. Трудно ще се разбере кой точно върши работата и кой шикалкави и бави топката в желанието да се изкара незаменим. Не бързайте с инициативите. Добре е да проведете консултации със специалисти по въпроси, за които не сте достатъчно компетентни.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес трудно ще избегнете конфликтите, разправиите и бурните прояви на емоционална неудовлетвореност. Тази вечер сте на път да се скарате с всеки по незначителни поводи. Родените във втората декада да бъдат особено внимателни. Не започвайте първи разправиите, не влизайте в преговори, не планирайте участие в събрания. Където се съберат много хора ще има разправии.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на празно бърборене, на дипломатично измъкване, на пререкания в местата, където се съберат много хора. Трудно ще постигнете консенсус дори и по взаимно изгодни начинания и проекти. Желателно е да проведете разговор на четири очи с капацитет в нужната ви област. Потърсете компетентно мнение по неотложните въпроси. Включете резервите на пълна мощност.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Един от критичните дни за месеца, в който разправиите и неприятните разговори трудно ще се избегнат. Бъдете изключително дипломатични, ако искате да извлече ползи от общуването и с двата враждуващи лагера. Не взимайте страна в спор и се опитайте да туширате проблемите у дома и на работното място. Някой ви наблюдава от страни и в бъдеще ще ви повери отговорна работа.

 

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес никой никого не слуша, а се опиянява от собствените си изказвания и мисли, които може и да не са верни. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Работете самостоятелно. Където се съберет повече хора ще прескачат искри и работата ще зацикли. Водете само двустранни преговори и отложете за 22-и взимането на важни решения. Вечерта ще е напрегната, очертават се скандали.

 

 

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес всичко се приема прекалено емоционално. Реакцията е първосигнална. Очертават се конфликти по незначетелни поводи на работното място и у дома. Ще се разменят упреци и неприятни реплики, които после ще изискват извинение. Ще се влиза в непремерени отношения и лични връзки. Един друг ще се настъпваме по мазола. Не влизайте в пререкания и разправии.

 

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Луната напуска вашия знак и бърза на среща с Марс. Аспектът провокира емоционална превъзбуда и тенденция към взимане на първосигнални решения. От нещо дребно може да пламнат конфликти, които ще се разрастват и засягат доста хора. Желателно е да се срещнете на четири очи с капацитет в интересуващата ви област преди да вземете каквито и да било генерални решения.

 

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Един от критичните дни за месеца, в който е лесно да провокираш размирици, както на работното си място, така и в отношенията с околните. Не е време за забележки, за назидателни слова и натиск върху околните. Натрупаното напрежение ще ескалира и ще избие в агресия в най-слабите точки. Вероятни са нервни сривове. Препоръчват се консултации със специалисти.

 

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е нужна избирателност във връзките. Очертават се конфликти на работното място, а и от дома излизате с нерешени проблеми и някакво напрежение. Очертават се сблъсъци на интереси, амбиции и позиции, което ще постави съвместната ви дейност под въпрос. Голяма част от планираната работа няма да се свърши, а това ще отложи във времето доставки, поръчки и постъпления.

 

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Слънцето навлиза във Водолей в 14ч. 56 мин по Гринуич. Днес лесно се влиза в преразход на сили, чувства и средства. Не си мислете, че ще оправите света. Не влагайте прекалени усилия в работата, особено ако сте свидетели на неуредици. Настава напразно суетене. Трудно е да си намериш мястото, да получиш услугите, които ти трябват и да уредиш работата, която не търпи отлагане.

 

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Тежък, конфликтен и объркан ден, особено за родените в първата декада. Очертават се скандали на работното място, опити да бъдете изместени от важни и добре платени проекти и договори. Трудно ще се водят преговори. По-добре отложете срещите, от  които очаквате много, особено ако там ще присъстват и преките ви конкуренти. Вървите по ръба на отношенията и губите предимства.

 

 

4

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве