Хороскоп за 24 януари 2020, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден с равно количество добро и зло. Не позволявайте намеси, не търсете консултации. Върнете си дълговете и потърсете длъжниците си. Втората половина на деня ще ви донесе заслужен подарък, но преди това ще трябва максимално да дадете от себе си и да се постараете за семейните нужди. Почистете градината от камъните и боклука, но не ги хварляйте в градината на съседа.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Рядко Луната има своя 30-и лунен ден. Символ на този ден е златният лебед на сбъднатата любов и на желанията, които може да реализиате с малко повече късмет. Връщат ви дълг на внимание и обич. Погрижете се за тези, които обичате. Ще се очертае и една нова посока за бъдещето. Може да предприемете стъпка, от която в миналото сте се притеснявали. Повярвайте си.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Един от дните, в които имаме свобода на личния избор. Постъпете така както го чувствате, както ви се иска и както душата и сърцето отдавна са избрали. В момента извършвате преход на нова навивка на лично и професионално развитие. Откажете се от всичко вредно, разболяващо и ненужно. Прекъснете вредни връзки. Проведете прочистваща диета на тялото и душата.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Труден ден за родените в края на зодията. Днес злото и доброто са сключили примирие и договор за ненамеса в работите ни човешките. Не разчитайте на подкрепа, но и навреждането няма да а такова, че да ви извади от играта. Днес всеки сам определя правилата, по които ще се развива в бизнеса и в личните отношения. Ще си проличи кой може да се справя сам и кой е тотално зависим.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес сме оставени на собствения ни избор. Не рискувайте излишно, не посягайте към стимулантите и алкохола, не участвайте в залагания. Добре е да разчистите терена на връзките и да си дадете сметка с кого и към какво ще вървите напред. Време е да се връщат дълговете, за да може в следващите дни да се предприемат самостоятелни инициативи.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Каквото постигнеш днес никой не може да ти го отнеме, а каквото сам си причиниш, никой друг не може да ти го направи и причини. Оставени сме на собствения ни човешки избор. Време е за разчистване на сметките и за връщане на стари дългове. Нищо ново да не се започва преди да се разчисти терена на връзките в професионален и семеен план. Съберете се, разберете се.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес силите на доброто и злото са изравнени. В такъв момент лесно може да се измъкнете от клупа на неприятностите и задълженията, с които сте били ангажирани в предните дни. Ден за разчистване на сметките и проблемите в личните връзки. Проведете разговорите, които отлагате от доста време. Не тръгвайте в нова посока, ако не сте сложили в ред отношенията със старите партньори.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, което се случва рядко. Днес нито злото вреди, нито доброто помага. Каквото си надробим това ще сърбаме в бъдеще. Не е без значение какво ще направите и предприемете. Всичко ще се запише на личната ви карма. Добре е в този ден да се разчистват в пряк и в преносен смисъл камъните по пътя. Време е за лична инвентаризация.

4

Работа

3

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за разчистване на сметките. Върнете си дълговете, освободете се от зависимостите, в които сте попаднали. Откажете се от вреден навик, помислете как да се измъкнете от ангажименти и работа, които ви разболяват и навреждат на здравето и на отношенията с близките. Направеното по своя воля ще успее, направеното под диктат ще се провали и ще ви разбалансира.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Най-големият дар даден на хората е възможността за личен избор. В този ден сме оставени точно на този свой избор, който може да ни вкара в различни положения и програми. На първо време проведете разчистващи процедури, отървете се от преградите по пътя към важна за вас цел. Край с изчаквателната политика. Време е да се действа самостоятелно в посока на личния интерес.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Предстои новолуние във вашия знак. Този ден ще сложи край на една проблемна и ограничаваща възможностите ви ситуация. В момента сме оставени на собствения ни избор. Време е да направите това, което отдавна искате и планирате, без да се съобразявате с чуждите съвети, изисквания и претенции. Разчистете преградите. Планирайте за уикенда старт на нова дейност.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден за разчистване на сметки и отношения. Проведете уточняващи разговори. Върнете дълг, изчистете съзнанието от негативните мисли и уредете отношенията си с близки и партньори. Всичко, което до момента ви е пречило е добре да изчезне, независимо колко болезнено ще бъде. Този ден ни помага да бъдем себе си и да тръгнем по пътя, който отдавна ни очаква и привлича.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве