ХОРОСКОП ЗА 19 ЯНУАРИ, НЕДЕЛЯ

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на пасивност. Не започвайте нищо ново. Постарайте се да приключите с това, което сте обещали пред себе си или на някой друг. Пазете се от случайни срещи и провокации. Не се намесвайте в чуждите спорове. Днес няма да оправите света, най-много да си докарате излишни главоболия. Проведете прочистваща диета, направете някакви оздравителни и регенериращи процедури.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Не се препоръчва да започвате нова работа или дейност, особено ако не са уточнени условия, цени и параметри на действие. Избягвайте пренапрежението. Може да си докарате нервен срив и сърдечна криза. Не се препоръчва активност. Почивайте повече, не се товарете с проблемите на другите. Оставете близките и децата да се доказват. Проведете прочистваща диета.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес печелят тези, които успеят да запазят самообладение в критични моменти и да си вървят по пътя без да обръщат внимание на съпътстващите ги изкушения. До вечерта е важно да постигнете нужното споразумение и да пресечете финалната линия на дълъг период на старание и любов. Една връзка приключва с брак или с раздяла. Пазете се от случайни контакти.

4

Работа

6

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на победа над себе си и над обстоятелствата, които от доста време ви пречат да постигнете нещо важно. Ще постигнете крайната си цел. За някой денят носи венчавка, за друг прекратяване на отношенията, но за всички предстои раздяла с миналото и със стария начин на живот. Направете си равносметка, не започвайте нищо ново, ако не сте приключили със старото.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Предприетото днес с голяма амбиция и желание за успех ще ви донесе само грижи и разочарования. Но това, за което се постараете и доведете да успешен завършек ще ви донесе късмет и ще стабилизира отношенията ви в бъдеще. Правете всичко без бързане, за да избегнете пренапрежението и нервните сривове. Проведете прочистващи тялото и душата диети.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на фатални влияния и привличания. Не позволявайте да ви отклоняват от пътя и от целта, която сте си поставили за деня. Не бързайте, не проявявайте излишна активност, за да не вършите чуждата работа или услуги, които няма да ви се върнат, признаят и заплатят. Довършете работата, която ще представяте пред шефове и комисии. За утре се очертават спорове и конфликти.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес е важно да не се бърза за нищо и за никъде. В сила е поговорката, „ който бърза бавно стига”. Може да сбъркате и да изпуснете от поглед важни моменти или още по-важни клаузи по договори. Не подписвайте нови документи, а приключете със старите ангажименти. До вечерта може да постигнете победа стига да запазите самообладение и да не позволите намеси.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ще се похвалите с победа и поне в едно направление на живота и личната си амбиция ще постигнете победа. Днес изкачвате поредния връх, обирате плодовете на дълъг труд на старание и обич. Да не се започва нищо ново преди да са уточнени всички нужди и изисквания. Намерете тихо място, медитирайте и обмислете бъдещите си планове. Не проявявайте прекалена активност.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на костенурката, бързайте бавно, не се претоварвайте, обмисляйте бъдещите си ходове, но не започвайте нищо важно. Пазете се от случайни контакти и срещи. Не позволявайте на странични хора и фактори да променят личната ви програма и нещата, за които сте се разбрали и които сте съгласували в предните дни с близки, колеги и приятели. Започнете прочистваща диета.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

На никаква цена не си разваляйте спокойствието. Вероятно е да ви се обаждат с притесняващи искания или да ви предлагат изкусителни мероприятия, но зад всичко ще прозира желанието за използване. Днес е важно да си вървиш по предварително очертания път, да не се отклоняваш от поставените цели и поетите до момента отговорности. Спазвайте диета.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Не е ден за работа и за тежки физически натоварвания. Проведете прочистващи процедури, релаксирайте на приятно място, не променяйте заложената програма и не реагирайте на нови предложения и покани. Всяка намеса в плановете ви за деня ще донесе неприятности и конфликти. Гонете личните си цели и не се съобразявайте толкова с чуждите. Противопоказно е да се бърза.

4

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес ще постигнете важна цел и ще пристигнете на важно за бъдещето ви място без големи напъни и пренапрежение. Ще реализирате отдавна влачени проекти и ще получите награда за дългите дни на старание, внимание и обич. Някой ще се реши на брак след дългогодишна връзка, а друг ще получи дългоочакваната свобода, за която се е борил. Денят сбъдва молби и желания.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве