Хороскоп за 17 януари, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Грешките в момента ще ви струват скъпо и дълго ще се плащат. Денят се свързва с желанието за реформи, но не и козметични. Всичко направено половинчато ще влоши положението, ще постави на изпитание професионалните ви и лични връзки. Очертават се провокации у дома и на работното място. И сексуалната енергия днес подкопава здравето. Мирувайте, не рискувайте излишно.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден свързан с насилието и с коренната реформа. Някъде капва последната капка, която прелива чашата на търпението. Съветът е да не провокирате околните, особено ако не знаете кой в какво положение се намира. По незначителни поводи може да пламнат скандали и да се развихрят семейни войни. Не правете забележки, не подстрекавайте и не участвайте в конфликти.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на големи изкушения, на връщане към ситуации и хора, с които сте си обещали в миналото да приключите. Не е ден за запознанства и за участие в съвместни инициативи и дейности. Няма равностойност и равнопоставеност във връзките. Може да попаднете в изнудваща схема. Не взимайте и не давайте заеми. Внимавайте с алкохола и вечерта се приберете навреме.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

11-и и 17-и са най проблемните ви дни за периода и може би случилото се в събота ще даде в момента своите негативни рикошети. Попадате между чука и наковалнята. Ден на огромните апетити, на желанието да вземе и употребиш, без да се съобразиш с каквото и да било и с нуждите на другите. Денят се свързва с коренната реформа в начина ви на живот и в партньорските връзки.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят носи предимства за тези, които дърпат конците, които организират водевила и театърът, в който всички ние сме статисти. Не водете преговори, не се обвързвайте с договори и обещания. Не участвайте в залагания, търгове и конкурси. Не давайте и не взимайте заеми. Всичко е нагласено, печели банката и някой стоящ в сянка. Неблагоприятно за годежи и сключване на брак.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес конкуренцията е убийствена. Рушат се стари норми и порядки, активизират се революционни промени в начина ни на работа и живот. Съветът е бързо да се напаснете на промените. Статуквото вече не е спасителната сламка, за която да се държите. Огледайте се. Не се поддавайте на гнева, нужна е разумна преценка на ситуацията, а не агресивно поведение.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят отваря огромни апетити. Властва хищническият подход на всички нива. Някой ще се умори да се бори с агресивната среда и ще купи еднопосочен билет. Денят отваря тайни рани в сърцето и в душата. Трудно контролираме личното си неудовлетворение и може да направим грешни стъпки. Днес и тълпата е неуправляема, а където се съберат повече хора ще прескачат искри.

3

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес ще се действа безкомпромисно и от позиция на силата. Имате два вериянта. Единият изисква активни и безцеремонни действия там, където ножът е опрял до кокала, а другият съветва да останете пасивни докато бурята отмине. Не се знае кой път ще изберете, но не бива да давате газ и да натискате спирачки едновременно. Може да стигнете до душевна или физическа експлозия.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на опасно прилепване към неподходящи хора, места и позиции. Навсякъде се заложени мрежи за наивници на всякаква възраст. По добре е да не сключвате нови договори и да не правите стъпки към нова сделка, ако нещо ви притеснява или не сте добре информирани. Четете дребния шрифт, не вярвайте на реклами и обещания и си отваряйте очите при покупки и инвестиции.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Родените в третата декада може да бъдат въвлечени в стресови състояния или да бъдат изложени на изкушения, които ще ги вкарат в заробваща програма. Ден на коренната реформа. Апетитите са големи, конкуренцията прави своя ход и може да навлезе в личната ви територия. Днес в тялото и в душата се отварят тайни рани. Старата ви алергия към някого и нещо се събужда.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес без битка няма победа. Апетитите са огромни. Ако не захапеш ще те захапят и употребят. Сексуалната енергия подкопава здравето и води към неравностойни и губещи връзки. Някой ще купи еднопосочен билет и ще напусне средата, която не му дава вече нищо. Съветът е да не се включвате в масови инициативи. Днес няма да оправите света, а и тълпата е неуправляема. Предстои тежък уикенд.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес властват насилието и огромните апетити. Тенденцията е никой с никого да не се съобразява. Всеки на своето ниво се опитва да постигне максималното. Ще прескачат искри, ще се сблъскват мнения и позиции. От конфликтите ви ще печели конкуренцията, а близките и партньорите ви ще страдат. Контролирайте змея на желанията, Съобразете се с желанията на тези, които обичате.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве