Хороскоп за 15 януари, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Сключете първите си договори за годината, преговаряйте, влезе в нова среда и насрочете срещи с настоящи и бъдещи партньори. Бъдете принципни и не се отказвайте по средата на пътя от направените уговорки и стартираните дейности. Вечерта навлизате в рисков и проблемен период. Някой ще ви провокира, ще се намеси и ще опита да промени добре подредената ви програма.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден за старт на първата важна бизнес инициатива за годината. Пътувайте, водете преговори на място и поемете умерени рискове. Може да си стиснете ръцете с изгоден партньорски договор. Намирате човека търсен отдавна и договаряте нещо важно за бъдещето. Водете принципна политика. Пазарувайте и продавайте на едро. Може да пласирате и полуготова продукция.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден за пътуване, за провеждане на делови срещи и контакти и за сключване на основни договори. Конкуренцията ще направи силен ход. Постарайте се да я изпреварите. Ден за подвизи и лични рекорди. Ще се наложи да се потрудите повече, ако искате да запазите постове и сфери на влияние. Опитайте да продадете или да купите полуготова продукция. Не се давайте без бой.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Поне в едно направление на живота ще постигнете победа и ще реализирате печалби. Ден за сключване на нови договори, за пътувания и преговори на място. Може да поемете умерени рискове и да направите своя отдавна премислен и претеглен ход. Ден за революционни преустройства и постигане на важни житейски цели. Старите болки и проблеми намират своето изцеление и решение.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Чудесен ден за сключване на нови договори, за преговори с бъдещи и настоящи партньори и за уреждане на отдавна подготвени сделки. Печелите битки и предимства, постигате нещо немислимо преди и продавате непродаваемото. Може да купите с отстъпка и да направите замени позволяващи да затворите производствения си цикъл. Пътувайте и преговаряйте на място.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Символ на деня за вас е колесницата на победата. Пътувайте, осъществете нови връзки и подновете старите ангажименти. Сега е момента да се сключват нови договори, да се избере нов подход и ново място за работа и живот. Срещите ви ще са ползотворни и навременни. Водете принципна политика и ще си стиснете ръцете с изгодна сделка. Ден за личностно изцеление.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Един от най-силните ви и пробивни дни за месеца. Може да осъществите изгодна сделка, да подпишете нови договори и да преподпишете старите при по-добри за вас условия. Пътувайте и преговаряйте на място. Ще направите изгодна покупко-продажба. Уредете имотни и наследствени дела. Ден и на доброволната жертва в името на децата и тяхното бъдеще. Действайте активно.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден за пътуване, преместване и промяна в начина ви на работа и живот. Символ е колесницата на победата. Хванете здраво юздите, не позволявайте на странични хора и фактори да се намесват в избора ви и да определят правилата на играта. Поставете своите искания и условия на работодатели и партньори. Сключените договори ще са успешни и дълготрайни. Действайте.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес може да се решите на крачка, от която сте се страхували. Ще водите битка за личната си самостоятелност и дано я спечелите. Ден на трудно извоюваната свобода и на още по трудно спечелената победа. Ще се разбере кой командва и кой трябва да се подчинява. Ден на подвизи и рекорди. Положете усилие и ще се похвалите с победа. Нищо няма да ви се даде даром.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Благоприятен ден за старт на нови проекти, на нова програма в бизнеса и в деловите връзки. Сключете нови договори, привлечете нови партньори, създайте среда за собствените си делови инициативи. Отстоявайте принципна политика и ще привлечете перспективни познанства. Може да се продаде непродаваемото до момента и да се купи нещо с отстъпка.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Символ на деня е колесницата на победата. Пътувайте. Ще бъдете приети с овации в нова среда. Може да сключите изгодни договори и да получите важни поръчки. Хобито ви се превръща в доходен бизнес. Може да продадете и полуготовата си продукция. Рискувайте в рамките на разумното и поемете инициативата във важните моменти от живота си. Не стойте като пасивен наблюдател.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Една лъжа ще ви донесе повече проблеми отколкото споделената неприятна истина. Направете признание, не продължавайте да увъртате и да влизате в затрудняващи положения. Ще се изнервите. Може да направите крачка, която ще увеличи дистанциите и ще постави под въпрос една връзка или съвместна дейност. Пътувайте и на място уточнете спорните въпроси.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве