Хороскоп за 14 януари, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за старт на нови делови и творчески инициативи. Преградите са лесно преодолими, така че действайте и в посока на големите си притеснения и страхове. Лесно ще се справите с напиращата конкуренция, ще си осигурите услугите и документите, които ви трябват. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. Планирйте за утре голяма крачка напред в бизнеса и в социалните контакти.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес и утре правите стабилизиращ и печеливш ход. Прекрачете бариерите във вас и около вас. Може да влезете в нова среда. Дайте максималното от себе си. Концентрирайте се над най-важното, не се разпилявайте с дреболии и не се разсейвайте с погледи към чуждото. Тази вечер може да сънувате пророчески сън, пожелайте си го. Насрочете за утре важни делови срещи.

6

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

На пътя ви са заложени ограничения и прегради. В този ден всичко при вас ще става по трудния начин. Ще спирате на всяка крачка, ще трябва да уреждате едни или други документи, да вадите разрешителни и да чакате нечие съгласие. Ще се охарчите. Но всичко, което уредите до края на деня ще ви помогне да влезете в нова среда и да вдигнете нивото. Тежка битка предстои.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес с лекота се отхвърлят съмненията и може да се направи крачка към нещо ново и промнящо живота ви към по-добро. Разбира се, че ще има несигурност, ще се появяват пречки и прегради, но те ще се окажат лесно преодолими, ако знаете какво искате и накъде сте тръгнали. Време е за старт на нови инициативи, за избор на нова професионална посока и лична мисия.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес преодолявате с лекота всяка преграда и препятствие по пътя към важна за вас цел, работа и връзка. Не се възгордявайте, за да не изпуснете нишката и да се загубите в лабиринта от амбиции. Всеки е тръгнал с голямата кошница, но във вашата има място и за чуждата. С лекота правите полезни за околните личните си намерения и желания, а това ще ви осигури придобивки и предимства.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Насочете сили, внимание и ресурси към постигане на най-важната си цел. Преградите са само в ума ви. Не се притеснявайте, освободете мислете си и действайте активно в посоката, която ви е важна. Вечерта си поръчайте сън-прогноза. Денят ще ви донесе прозрение за истински важните неща в живота. Направете първата крачка и в любовта. Край с изчаквателният период.

6

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за първа стъпка и първа целувка. И децата прохождат. Ще преодолеете с лекота всяка преграда, ще уредите натрупаните служебни и лични проблеми. Не се съмнявайте в силите и възможносите си. Тръгнете уверено към важната за вас цел. Водете преговори, уредете си срещи с бъдещи и настоящи партньори или работодатели и преговаряйте по интересуващите ви въпроси.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден за първа среща и първа целувка. Преградите са само в ума ни. Дайте воля на напиращите чувствата, стремежи и амбиции. Направете крачка към любовта, към новата си работа и лична връзка. Планирайте творчески командировки и делови срещи с партньори от страната и от чужбина. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза. Интуицията ви работи с пълна сила.

6

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Венера вече ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рибите. Навлизате в период на любовни недоразумения и атаки на болното място. На всяка крачка ще срещате преграда. Колеги и близки сякаш са се съюзили против намеренията ви. Денят е важен за нови начинания, но трудно ще направите първата крачка. Ден за гладуване, медитация и духовно прозрение. Ще сънувате пророчески сън.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Край с изчаквателната политика. Тръгнете напред, чупете окови и бариери и си гонете целите независмо кой и какво иска от вас. Всяка цел е достижима, само не се разпилявайте и карайте нещата по степен на важност. Може да ви направят изгодно предложение, а и вашите оферти ще се приемат. Предстои вечер на откровение в чувства и намерения. Ще сънувате пророчески сън.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес една по една преградите падат. Преодолявате чувството си за несигурност и неувереност, парирате конкурент и постигате нещо, към което отдавна се стремите. Важното е да не се разпилявате в странични дела и дейности, а да се концентрирате върху основната си цел и посока. За утре планирайте важни срещи и преговори. Предстои ви да сключите изгодни договори.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Луната от Дева е в опозиция на Венера от вашия знак. Очертават се проблеми в любовта и в чувствата. Партньорите ще се опитват да ви налагат избора си или ще ви оставят да се справяте сами в критичен момент. Ще срещате съпротива при всяка самостоятелна крачка. Днес ще си проличи от кого сте си позволили да зависите и кой се опитва да направлява живота и личния ви избор.

6

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве