Хороскоп за 16 декември, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Навлизате в силен тридневен период, така че планирайте важни срещи, действия и инициативи до В този ден ще преодолеете всяка преграда, ще се решите на крачка, която ще ви донесе ползи и предимства. С лекота ще спечелите нечие доверие, ще си осигурите нужната ви протекция или финансиране. Ден за гладуване и духовно прозрение. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес ще се наложи да покривате тестове и нормативи. На всяка крачка ще чувствате спънки и прегради, ще се сблъсквате с чуждата небрежност и немарливост, ще ви бавят с документи и по всякакъв начин ще се опитват да ви елиминират от перспективни позиции и места. Конкуренцията днес е убийствена, но ако си гоните интереса и си знаете правата ще успеете. Не товарете сърцето.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Лесно ще постигнете целите си, ще преодолеете преградите на недоверието и отчуждението. Концентрирайте се над най-важната цел и като я постигнете се обърнете към другите. Не се разпилявайте в обещания и действия. Карайте нещата по степен на важност. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на тежък за вас проблем. Спазвайте диета.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Взетите днес решения ще помогнат да излизете на печалба, да постигнете максималното и да вдигнете нивото. Ден за гладуване и духовно прозрение за правилния път и избор. С лекота ще предолеете всяка преграда, ще се похвалите поне с една победа и придобивка. Вечерта може да си поръчате сън, който да ви даде някои насоки за бъдещето. Не отклонявайте покани. Подредете срещите си по степен на важност. Действайте.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес ще направите голяма крачка напред. С лекота се преодоляват прегради и се парират опитите на околните да ви стопират и притискат. Ще уредите важен документ и може да подпишете нов договор. Концентрирайте се над най-важното и ще успеете да получите каквото ви е нужно. Ще убедите някой да ви съдейства, а друг да свърши определена работа вместо вас. Бъдете активни.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на метаморфози. Пеперудата излиза от пашкула на какавидата и полита към едно по-добро бъдеще. Всичко предприето ще ви осигурява стабилност и щастливи мигове с близките по празниците. Преградите са лесно преодолими или са само в ума ни. Започнете с най-важната цел и като я постигнете се обърнете към следващата. Чакайте придобивки, късметът ще ви следва.

6

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Активен и творчески ден. Ще постигнете максималното при преговори. Ще излезете с лекота и от най-неприятните разговори и ще получите своето на нормална цена. Денят е добър за начало както на важни, така и на маловажни начинания и дейности. Концентрирайте се над задачите си, не се разпилявайте в странични връзки. Действайте енергично в бизнеса и на работното място.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес с лекота се рушат прегради и бариери. Проблемът е, че някои от тях са играли роля на щит, били са предпазна мярка и са ви защитавали от самите вас, от грешките на миналото, от вредни присъствия и влияния. Не се възгордявайте от постигнатото, а помислете повече за личната си защита и самоконтрол. Днес покрай сухото ще изгори и мокрото. Дано не загубите ценни връзки.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

И най-неблагоприятната ситуация ще се обърне във ваша полза и интерес. Ще се открие възможност за нова работа и перспективно делово сътрудничество. Днес за вас няма невъзможни неща или незначителни такива. Дайте полет на ума, фантазията и интуицията. Печелите поредната битка. С действията си от този ден се издигате на нова позиция в живота, бизнеса и отношенията.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес всичко предприето ще носи успех и придобивки, ще помага да се издигнете в работата и да получите мечтаните екстри. Действайте активно, подпишете нов договор, осъществете връзки с бъдещи спонсори и партньори. Ще прекрачите всяка преграда. Вечерта си поръчайте сън-прогноза, в който да видите решението на наболелите проблеми. Утре е големият ви ден.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес лесно се отдава енергия. Ще се почувствате предадени, изхабени и изпразнени от съдържание след някои неприятни разговори и разкрития. Нищо няма да ви се дава даром или с отстъпка. На всяка крачка ще се налага да пробивате стени и да убеждавате околните в едно или друго нещо. Качвате кръвното. Каквото отложите за утре ще донесе ползи, пари и екстри.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на лично вдъхновение и прозрение за бъдещето. С лекота ще отхвърлите съмненията и ще вземете важно решение. Не се съмнявайте, че преградите пред вас са лесно преодолими. Важно е да не се разпилявате с много задачи, а да се концентрирате над най-важната си цел. Децата стават по-самостоятелни. Някой вече се отделя от родителите. Внимавайте, лесно се отдава енергия.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве