Хороскоп за 15 декември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Един от най-неблагоприятните дни за сключване на брак, за подписване на договори и обвързване по какъвто и да било повод. Не водете преговори. С голяма вероятност ще ви вкарат в изнудващи и манипулативни схеми. Не е ден и за нови запознанства. Проверявайте всяка получена информация и не се предоверявайте. Овенът е честен играч, но днес честността е прецакана.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Не тръгвайте на път рано сутринта. Техниката и транспортът ви подвеждат. Вероятни са непредвидени случайности и обрати. Не се обвързвайте с никого и не си позволявайте да зависите от чужди намерения и настроения. Може да попаднете на измамни обяви и да загубите пари. Стойте далече от хора в нетрезво състояние и сами не прекалявайте с алкохола и стимулантите.

4

Работа

4

Пари

3

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Лесно ще попаднете в капани за наивници, но и сами ще заложите такива. Не очаквайте честност и равностойност в отношенията. Днес се оплитаме в мрежи от лъжи, тайни и завоалирани действия. Не се обвързвайте с никого, не подписвайте нови договори и не влизайте в съглашателства. Особено опасно е да прегърнете чуждите идеи като свои. Бъдете избирателни в контакти и връзки.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Бъдете сигурни, че във всичко предложено днес има някаква уловка целяща да ви ограби материално или емоционално. Нищо не е такова каквото изглежда. Ден на мрежата. Не се обвързвайте и не отивайте на първа среща. На всяка крачка са заложени капани за наивници. Дано не се хванете. Останете си у дома, почивайте, работете самостоятелно и със свои средства.

4

Работа

4

Пари

3

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Кризисен ден, рискът ви диша във врата. Ще попаднете на фатално влияние и привличане и ще направите грешен ход, който ще ви коства в последствие доста нерви и непредвидени разходи. По възможност си останете у дома. Не участвайте в екстремни спортове и състезания, не се ловете на бас, не залагайте и не действайте хазартно. Щадете сърцето, намалете натоварването на всички нива.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес няма други роли освен на хищниците и техните жертви. Може да станете обект на изнудване и задкулисна игра или сами да оплетете някого в мрежи от лъжи. Не си струва труда да предприемате каквито и да било действия в посока на сближаване с някого. Може да се окажете в плен на илюзии и нерелани положения, които ще ви носят само болка и страдание. Не се обвързвайте.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

43

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на мрежата. Рекламата е убийствено настойчива. Съветът е да се изолирате максимално от ежедневния шум и да не предприемате рискови инициативи. За всичко ще се плаща с лихвите. Ще се окажете зарибени и употребени и в най-добрите си намерения. Желанието за бърза печалба е повсеместно и може да провали доста празнични мисли и настроения. Не се обвързвайте с поръчки.

3

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Както и да постъпите ще сбъркате и после ще съжалявате. Денят носи опасност от обсебване и раздвоение на съзнанието. Внимавайте с алкохола. Всяка ваша слабост към някого и нещо ще се използва. Хора с амбиции към вас или към нещо ваше ще ви провокират и търсят слабите ви места. И вие няма да се сдържите и ще нараните някой, когото обичате или мразите. Контролирайте се.

4

Работа

4

Пари

3

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за работа на свой терен и със свои средства. Не се обвързвайте с никого, особено ако не сте го проучили и проверили в трудни житейски условия. Всичко, което започнете и предприемете самостоятелно ще донесе ползи, а обвързването с някого ще ви сложи примка на шията за дълго време. Неблагоприятен ден за годежи и брак, за сключване на каквито и да било договори.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Неблагоприятен ден за всякакъв тип обвързване, за първа среща и първа целувка. Лесно може да попаднете в примката на порока. Отнасяйте се много внимателно към новите идеи и предложения, с които някой се опитва да ви впечатли, привлече и зариби. Не е изключено да работите за чужди интереси и да попаднете на ловки мошеници в мрежата на социалните връзки.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва и до утре сключва пречупващи аспекти с Уран и Марс. Нещо непредвидино ще се случи и ще обърка живота на мнозина. Бъдете особено внимателни, не се обвързвайте, не предприемайте нищо важно, с което може да застрашите бъдещето си. Спазвайте правилата и не влизайте в разправии. Връзките в социалните мрежи ще ви носят само грижи и вреди.

4

Работа

4

Пари

3

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на опасно зарибяване. Не приемайте на гола вяра всичко, което ви казват и споделят. Не се включвайте в подозрителни начинания и съвместни дела. Ще бъдете ощетени. Може да станете обект на изнудване. Лош ден за сключване на брак. Единият със сигурност ще изпадне в зависимост от другия и ще бъде нещастен. И докато вие мислите за любов някой до вас мисли само за облаги и пари.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве