Хороскоп за 13 декември, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

И е петък и е 13-и. Родените в първата декада са изложени на повече рискове и проблеми. Юпитер и Луна сключват пречупващи аспекти с вашето Слънце. Може да се изпокарате с родители и роднини. Внимавайте с алкохола, контролирайте емоциите. Очертават се пикове в настроението и конфликти по незначителни поводи. Работата и семейните отношения са противопоставени.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Този ден позволява да се разкрепостим, да премахнем някои задръжки и да направим неща, които в миналото не сме си позволявали. Някой ще спечели, но друг може да се окаже незащитен в трудна ситуация. Нека чувството за мярка да не ви напуска. Не се препоръчва да влизате в делови отношения без нужните договори и юридически защити. Зациклят дейности в сивата икономика.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Не правете нищо в разрез със закона и общоприетите норми. Днес е непростимо да нарушаваш и собствените си обещания или разпореждания. Може да загубите доверени приятели и симпатизанти. Конкуренцията ви подлага крак. Нещо, което сте се опитвали да скриете излиза на яве. Подгответе се с резервен вариант за всякави непредвидени случайности.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

За вас фатализмът на този ден идва от противопоставянето между работата и семейните ви задължения. Дайте се сметка кое точно е личния ви приоритет. Не отсъствайте от семейните празници и тържества, но намерете време и да изпълните дадените обещания. Ще се разкъсвате между желания и възможности. Не нарушавайте закона, спазвайте традициите и всичко ще е наред.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ще получите съобщения, допълнителна и поверителна информация, които ще помогнат да се ориентирате в средата и в отношенията си с други двама. Ще се намесите навреме в битката за постове, терени и сфери на влияние. Не бъркайте работата с удоволствията в бизнеса. Не споделяйте подробности от личния си и професионален живот. Готви се тежка компроматна атака.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Денят е неблагоприятен за приемане на нови закони и разпоредби. Промените ще ударят интересите на малките хора, ще засегнат неблагоприятно родените в третата декада, но за родените в правата ще има повече екстри. Не приемайте работа и професионален ангажимент, който ще ви отдалечи от семейството и средата ви. Случващото се днес подрязва корените ни.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Не рискувайте, не нарушавайте закона, правилата на пътя и разпоредбите, за които сте информирани или сами сте създали и издали. Работата и семейните отношения са противопоставени, а появата на трети в отношенията ще доведе до конфликти и неприятни разкрития, след които връзките ви може да се разпаднат. Трудно ще издържите теста в любовта.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Този петък 13-и ще ви донесе повече късмет и ползи, ще отприщи личната ви инициатива и независимо страховете ще ви даде възможност да се изявите и да доминирате в средата си. Ще получите съобщения и покани, които ще ви насърчат да тръгнете в нова посока. В момент, когато другите се отказват и колебаят вие постигате напредък, получавате нещо желано или дължимо.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес сте в стихията си, придобивате една особена вътрешна освободеност. Фатализмът на този ден се крие в страха да започнеш нещо важно. Преодолейте тези бариери и действайте активно по всички линии на личната си амбиция. Може да спечелите дело и да ви повишат. Ще получите информация позволяваща да реагирате адекватно и да си осигурите придобивки докато другите губят.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на противопоставяне между нуждите и изискванията на работното място и желанията на близките. Ще се чудите на семейството си или на работодателите да угодите. Не е изключено да направите грешки. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция, особено ако имат и странична връзка. Спазвайте разпоредбите, отложете командировки и не изневерявайте.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

И независимо, че е петък 13-и денят е добър за нови начинания. Важното е да не ви напуска чувството за мярка във всеки момент. Ще имате повод да почерпите и да се радвате на някаква придобивка. Животът ви тръгва в нова посока. Конкурентите ви се отказват от намеренията си или не са в състояние да продължат. Печелите едно житейско сътезание. Ще имате повод да почерпите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

До тук с неприятностите. Случващото се в този ден ще помогне да излезете от лични и професионални кризи. Ще ви стане ясна нечия игра и може да парирате в зародиш колегиалния натиск. Законът ще ви защитава, ще започнете или ще спечелите дело, ще получите отговор на молби и запитвания. Чака ви чудесен уикенд. Не се отказвайте от предлаганите пътувания и екстри.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве