Хороскоп за 12 декември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Умиротворяващ ден. Може да се раздели неделимото преди. Постарайте се да влезете в положението на близки и колеги. Направете нужните действия и отстъпки. Лесно ще се разрешават спорове, ако всеки направи своя компромис. Ще уредите изгодна сделка и може да влезете в нова среда. Родените до 1 април да не отлагат за утре подписването на нови договори.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес е важно всичко да се дели поравно. Отделете нужното внимание на децата, на половинката и на личните си нужди. Разпределете отговорностите, намерете златната среда при водените преговори. Всяко отиване в крайности ще ви създаде проблеми. Пазарете се умерено и не прекалявайте с изискванията си към партньори и работодатели. Не слагайте силни парфюми.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят се свързва с човешката душа. Природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Не се опитвайте да постигате нещата с натиск. Някой ще се отдръпне, а друг няма да ви вдигне телефона. Опитайте да разберете другата гледна точка и да направите нужните компромиси, които ще позволят да се запази мирът в отношенията. Крясъците разболяват.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес всичко може да се постигне с мирни преговори и с блага дума. Ден на човешката душа. Опитайте да се разберете мирно и тихо, а не да влизате в конфликти. Днес крясъците разболяват и вредят повече отколкото предполагате. Ще получите и предложения, които не бива да се отказват. Чака ви чудесен уикенд с пътувания и приятни моменти. Не се ограничавайте.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на умереността. Печелят тези, които съумеят да балансират нещата, да намерят място и време за всичко и за всеки и да се разберат по спорните въпроси. Взаимните жестове на внимание и дипломатичният подход ще си свършат работата и до вечерта ще се похвалите с победа и с успешен договор. Ще намерите изход от засадите и капаните, които са заложени на пътя ви.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес всичко трябва да се дели поравно, независимо кой каква работа е свършил и какви претенции има. На едно място ще се окажете донор на чужди амбиции и интереси, но на друго ще извлечете ползи от старите си ангажименти. Ще получите нови предложения и назначения. Но колкото и да се стараете за вас остава по-малък процент. И екстрите в любовта друг обира.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Не си нарушавайте спокойствието и това на семейството. Намалете темпото и не искайте нещо на всяка цена. Разберете се по спорни въпроси. Сключете устройващи и двете страни договори. Ден на помирение и примирие. Не си позволявайте да влизате в конфликти. Скандалите може да ви разболеят и да окажат негативно влияние не само на личния ви живот, но и на работата.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на помирение, както с околните, така и със самия себе си, с желанията и амбицията, които ви измъчват. Ако направите компромис ще си спечелите защитник за бъдещите начинания. Денят се свързва с душите ни човешките. Опитайте да разберете другата гледна точка и да влезете в положението на тези, с които ви сблъсква живота. Ще намерите отдавна търсеното партньорство.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Не си нарушавайте спокойствието, независимо какво се случва около вас. Бъдете умерени в искания и претенции. Заемете се с почиставщи и прочиствещи процедури. Днес кръвта се обновява, връзките ни се избистрят и разумът намира правилните решения. Простете на някой, който ви е засегнал и обидил. Стремете се към хармония и вътрешен комфорт. Почистете дома.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Спокоен, ведър и хармоничен ден, в който може да намерите решение на всеки въпрос и да постигнете нужния за работата и отношенията ви компромис. Влезте в положението на тези, които обичате и цените и вашите нужди ще бъдат усетени и удовлетворени. Ще се спазарите за цени на доставки, стоки и услуги. Не отлагайте за утре важни разговори. Не отивайте в крайности.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на умереността. Никъде на отивайте в крайности. Ще намерите баланса в отношенията, ще се радвате на подкрепа и разбиране и ще прокарате проектите, които ще ви донесат бъдещи успехи, пари и ползи. Печелят хората владеещи законите на дипломацията. Изгладете конфликтите, но не ги замазвайте с лъжи. Сърцето ще усети докъде може да стигнете и къде трябва да спрете.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ако в този ден отидете в крайности и вземете определена страна ще сбъркате. Останете на разервната скамейка, не давайте повод за така и играйте ролята на фона в отношенията. Желанията трудно се контролират, може да бъдете подведени и ощетени. Вървите към неприятни разкрития и изневери, които ще сложат прът в колелата на семейната ви колесница. Мирувайте.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве