Хороскоп за 10 декември, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за събрания, за сондиране на мнения, за трасиране на нови пътища и нови договорености. Сега е момента да се провеждат и насрочват делови срещи, да се обсъждат предстоящите инициативи, заплати и премии. Всичко предприето ще привлича спонсори, ще носи късмет и ползи. Рекламирайте се. Поставете условията си на партньори и работодатели. Гонете си интереса.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Всяка инициатива от този ден ще ви носи късмет и ще пълни потребителската ви кошница в бъдеще. Сключете нови договори, влезте в нова среда, създайте свой екип, привлечете нови съюзници и сътрудници. Препоръчва се диета без много течности, за да не се абсорбира обратно изхвърлената шлака. Тази вечер не оставайте сами. Пълнолунието засилва маниакалните депресии.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

6

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Проведете събрания и уточняващи разговори. Направете равносметка на наличностите, разберете на кого може да разчитате в бъдеще и кого трябва да отпишете от съвместната игра, работа и дейност. Днес ще се оформят легерите в живота ви. Ще се сформират нови екипи и отбори и ще се набелязват помените в схемата на играта. Не изпускайте ръководната роля и се намесете в нужния момент.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на важни делови срещи. Съберете екипа, влезете в нова среда, водете преговори с настоящи и бъдещи партньори или работодатели. Ще получите изгодни оферти, ще ви предложат печеливши съвместни проекти и участия. Не се отказвайте от нищо преди да опитате и да видите как ще се развият нещата. Предстоящото пълнолуние пълни потребителската ви кошница.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Този ден ще оформи лагерите в живота ви. Ще се разбере на кого може да се разчита и кой ще ви предаде или вече го е направил. Проведете събрания, опитайте да привлечете нови клиенти, рекламирайте се. Ще ви излезе скъпо всяка инициатива, но без да дадеш в този ден нищо няма да получиш. Изнервяте се. Вечерта не оставайте сами. Депресивните състояния се лекуват с любов.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Денят ви носи изгодни предложения, покани и възможност да влезете в перспективна среда, където да работите, да се изявявате успешно и да развивате личното си хоби. Идете там, където отдавна ви е отвело сърцето или ви насочва ума. Сключете нови договори и започнете нова търговска дейност. Търсете спонсори и съюзници. Родените в третата декада ще уредят и наследства.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Чудесен ден за работа в екип, за участия в съвместни делови и творчески инициативи. Сондирайте мнения за нова насока в бизнеса. Рекламирайте се, проучете направените заявки и оферти. Сега е момента да се провеждат дискусии и общи събрания, да се пренасочват средства, капитали и усилия в перспективна посока. Не отминавайте без внимание всяко предложение.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес се оформят лагерите на влияние. Всеки трябва да се ориентира към своите, да се насочи към групата си по интереси, възможности и привличания. Не оставайте в несвойствена среда и не планирайте взаимни начинания с хора, в чиято компания не се чувствате добре. Всеки компромис ще ви носи грижи и ядове, ще изисква повече да давате, ще засилва личната ви неудовлетвореност.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на тръбача, който свири за сбор. Насрочете срещи и събрания с единомишленици. Сега е момента да се координират и сондират мнения, да се направи преглед на наличностите, да се планират и редактират бъдещите действия и проекти. Свикайте и семейния съвет, обсъдете належащите инициативи и действия. Нищо важно да не се отлага за утре, когато друг ще командва.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес се събираме в групи по интереси. Съдбата привлича хора с еднаква мисъл, цел и посока и позволява да се стартират амбициозни начинания. Проведете уточняващи срещи и събрания. Търсете спонсори, рекламирайте се и не изпускайте нищо изгодно. Денят е удачен за старт както на големи и важни проекти, така и на незначителни такива. Действайте изпреварващо.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

6

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Пълнолунието превъзбужда, засилва маниакалните и депресивни състояния. От нещо дребно може да се зарадвате, но и да се разплачете. Едва ли ще заспите тази вечер, но и през деня трябва да останете с отворени очи и сърца и да определите с кого и накъде ще продължите в бъдеще. Разделете приятелите от враговете и направете нужния болезнен избор.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Не пропускайте този ден. Всичко предприето ще носи късмет и ползи, ще позволи да се изкачите по стълбата на късмета и постиженията и ще отвори широки хоризонти пред личната ви инициатива. Подпишете нов договор, уредете документи и имотни отношения. Нищо важно да не се отлага за следващите два дни, когато няма да сте застраховани от грижи, проблеми и грешки.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве