Хороскоп за 9 декември, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на пръстена и колелото. Някои ангажименти ще се подновят, други ще се забравят и разрушат. Бъдете внимателни в избора на партньор, независимо в каква посока. Всичко лесно се усвоява. Кръвта и полезните вещества прекрасно циркулират в тялото ни. Идете на сауна и масаж. Позволете си релаксиращи процедури за възстановяване след снощния махмурлук.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

С пълна сила ще се появи отново стар проблем, но този път имате шанс да го разрешите, да преминете границите, които до момента са били непреодолими. Ще получите и нова информация даваща възможност да тръгнете в желаната от вас посока. Един магичен ден, позволяващ да свалите от себе си тежестите на миналото. Кръвта се обновява, връзките и отношенията ни също.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Вашата управляваща планета Меркурий навлиза в Стрелец, където е детронирана. Ще се случват събития, които ще ви вадят от една печеливша игра и ще поставят под въпрос участието ви в престижни проекти. Не се обвързвайте, ще ви поставят заробващи условия. Ден за благотворителни прояви, направете едно добро дело. Печелите съюзници и симпатизанти.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Преди да започнете каквото и да било проучете ситуацията и се подгответе за възможните варианти. Всичко научено и проучено в този ден ще ви носи предимства. Не е без значение и външния вид. По дрехите ви ще ви посрещат и по делата и ума ще ви изпращат. Отделете време за посещение в център за разкрасяване. Днешните преговори ще са успешни и ще носят материална стабилност.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Постарайте се повече. Не си позволявайте да се явите неглиже и със закъснение на важни срещи и преговори. Днес конкуренцията може да измъкне под носа ви важна поръчка и договор. Всичко е от значение. Бъдете внимателни, за да не се ядосвате за пропуснатите ползи и екстри. Ще се наложи да давате повече, да правите компромиси и подаръци, за да уредите една или друга работа и дейност.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

От днес до 29 декември Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Стрелеца. Отварят се възможности за съвместни пътувания, които вие ще финансирате, появяват се и шансове за съвместна работа и печалби, които ще се далят поравно, независимо че по-голяма част от работата ще свършите лично. Променяте начина си на работа и живот. Променете прическа и визия.

6

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Един магичен ден, който ще помогне да се отървем от тежестите на миналото, да направим решителна крачка към нещо по-добро в живота и отношенията си. Полезните вещества чудесно се усвояват. Лесно ще усвоите определени знания и умения. Денят е благоприятен за сключване на нови договори. Отнасяйте се спокойно и с разбиране към околните. Споровете лесно се изглаждат.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес планетата на бизнес инициативата Меркрий напуска вашия знак. Нека това бъде знак за внимание. Не бързайте да започвате нови дейности. Може да се надцените, да влезете в преразход на сили и средства в желанието да доминирате на пазара. Отделете повече време за себе си, релаксирайте, променете прическа и визия, направете последните разервации за празниците.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Меркурий навлиза в Стрелец, а това ще повиши вероятностите за печалби, ще ви насърчи да пътувате, да търсите нови партньорства и връзки в бизнеса и търговската инициатива. До дни може да оберете реколтата на дългите месеци старание, да получите постове и позиции, на които отдавна се надявате. Материалното ви положение ще се стабилизира, ще си позволите повече екстри.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес полезните продукти и мисли лесно се усвояват. На прага сте на метаморфози и промени както в отношенията, така и във външния си вид. Външните промени ще се отразят положително на вътрешно ниво. Ще вземете важно решение и ще получите отговор на важни за бъдещето ви въпроси. Някой ще дочака повишение и преназначение, друг ще уреди пътувания и сделки.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Проблемите от предните дни изискват да редактирате подхода в отношения и връзки. Сега е момента да се раздалечите от позиции и хора, които по някакъв начин ви ограбват и не носят нищо положително в живота ви. Променете прическа и визия и другите може да погледнат различно на вас. Днес ще усвоите някои полезни уроци в бизнеса и в любовта, но за всичко ще си плащате скъпо.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на преобразяването. Сменяме дрехи, прическа и визия, но трудно променяме същността си. Извършете цялостно преобразяване, променете поведението и отношенията си и ще излезете на челни позиции. Ден на колелото. Това, което е било отдолу, притиснато и притеснено ще изплува и ще тръгне нагоре, а това, което е властвало незаслужено ще бъде детронирано и отстранено.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве