Хороскоп за 7 декември - събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес е ден на високите енергии. Ако не овладеете играта на чувствата може да разрушите крехкото равновесие у дома или на работното място. Старайте се да не влизате в конфликти и да не приемате прекалено лично нападките и провокациите. Вечерта е натоварена, а за утре сутринта не планирайте пътувания. Следобед направете подаръци и посещения на добра воля.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес всяка цел е лесно постижима. Пасивността е нежелателна, но не се препоръчват екстремни натоварвания. За родените в първата декада се очертават до два дни неочаквани обрати в отношения и връзки, които в бъдеще може да ги уредят с наследство, с наследник или и с двете. Нещо особено ще се случи и ще ви донесе ползи в бъдеще. Отварят се неподозирани възможности.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днешният ден е високоенергиен. Всеки търси начин да блесне и да се изяви в средата си. Не се отказвайте от замисли и намерения. Подкрепете инициативите на децата. Не критикувайте прекалено. Пасивността е нежелателна, но нищо не бива да се прави на всяка цена. Вечерта носете подарък, където и да отивате. Не планирайте пътувания за утре рано сутринта. Обстановката ще е много напрегната.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес Кундалини се събужда и ни кара да се държим изправено, наперено и на моменти агресивно. Презареждате се енергийно, но някои неща ще ви дойдат в повече. За родените в третата декада се очертават рискови положения. Не може да останете пасивни в създалата се ситуация, но сериозните дела е добре да отложите за другата седмица. Не се препоръчва да вадите зъб.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес е ден на високите енергии и огромните амбиции. Преследвайте целите си неотклонно и до вечерта ще се похвалите с победи на всички нива. Всяка инициатива ще ви се отплаща във времето напред. Осигурете си необходимите ресурси и защити и влезте в стабилизиращи връзки. Не оставайте в пасивно изчакване, парирайте навреме опитите за намеса в личните ви дела и отношения.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днешният ден ще провокира желанието да доминирате, да определяте посоките на работа и пътувания не само за себе си, но и за близките. Нужни са много дипломатимност и такт, за да не се изпокарате у дома. Спазвайте диета, ограничете връзки, които не ви носят удовлетворение. В момента сте пред водопад от благоприятни промени, които ще ви изведат на челни позиции в бизнеса и в живота.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес трудно ще покриете наложените изисквания и нормативи. Не участвайте в екстремни състезания и не искайте много от околните. Не се препоръчва пасивност, но натоварванията ви не бива да се големи. Почивайте повече. Започнете прочистваща диета. Опитайте да прочистите и връзките си, да се съберете и разберете по спорните въпроси. Вечерта се приберете навреме.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

7-и е ден на високите стремежи цели и възможности. Всичко може да се постигне и развие благоприятно за вас. Насрочете важните срещи за този ден, а за утре рано сутринта не планирайте пътувания. Родените до 1-и ноември са в по-тежка позиция. Огледайте се, нещо убягва от вниманието ви. Близките недоизказват неща, с които не искат да ви затруднят, но е добре да ви ги споделят.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ако и днес не ви върви, значи сте голям карък. Слънце и Луна сключват брилянтни аспекти в хороскопа ви, а това ще помогне да се разберете с родители и деца, да пътувате към места и хора които ви носят радост и удовлетворение. Ако не загубите чувството за мярка ще изживеете приятни и релаксиращи моменти. Не прекалявайте с алкохола и стимулантите и всичко ще е наред.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес е ден на непредвидени случайности и критични ситуации, в които може да се окажете губещата страна. Не приемайте да замествате колега и не позволявайте да ви заместват лаици, ако ще отсъствате. Днес сексът е противопоказен и даже разболява. Контролирайте емоциите. Не вадете зъб и не показвайте на кого имате зъб. Никъде не отивайте без подарък. Утре ледовете се стопяват.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

За днес уредете пътуване и гостуване. Радвайте се на живота и на желаната близост. Не се занимавайте със сериозни и отговорни дела. Посетете приятни и релаксиращи места, заредете се и направете някому подарък. Тази вечер не замръквайте на непознат терен и за утре не планирайте пътувания рано сутринта. Родените в първата декада ще изживеят стресови моменти.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес е денят на високите енергии и цели. Не се стопирайте, търсете странични начини и варианти за постигане на личните си амбиции. Пасивността разболява и вреди повече отколкото си мислим. Увеличете натоварването, явете се на състезания и конкурси, дайте възможност на насъбрания потенциал да се излее навън, да ви донесе ползи, да привлече нови приятелства и шансове.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве