Хороскоп за 4 декември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

До обед поне една неприятност ще остане в миналото, ще стопите дистаниците и ще убедите някой да ви съдейства в посока на личния ви интерес. Лесно може да направите удобни за другите личните си намерения и амбиции. Бъдете дипломатични и тактични и ако отношенияата са се вледенили опитайте да ги затоплите с жест на внимание. От обед някой ще се опита да се намеси.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

До обед ще уредите поне един важен въпрос, но след това да утре на обед поспрете, съберете достоверна информация и не предприемайте рискови крачки. Планетата на правото и закона Юпитер вече ви гледа в брилянтна позиция от знака на Козирога. Ще се отвори възможност за нова работа, но с договорите да не се бърза. Изчакайте, ако искате да ви предложат по-добра оферта.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ще ви атакуват с идеи и предложения, които трябва добре да обмислите. Активизирайте се и сами потърсете подкрепа от спонсори. Връзка от миналото ви се възражда. Предприетото до обед ще позволи да се окопаете на стабилна и подсигуряваща позиция. Следобед не взимайте важни решения и не започвайте нищо. Може да направите грешен ход, да загубите пари и влияние.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Станете рано и действайте експедитивно по важните задачи. Не отлагайте делови срещи, ваденето на документи и разрешителни за следобед. Денят ще ви донесе някакво особено прозрение за бъдещето. Ще се появи и проблем по отношение на имотни и наследствени делби, който няма да резрешите лесно. До утре на обед не правете важни крачки и не подписвайте договори.

4

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Предприетото до обед ще привлече съюзници и съмишленици. Не пропускайте благоприятната възможност да стопите ледовете, да се сдобрите, да се срещнете с тези, с които прибързано сте се дистанцирали и разделили. Ден за прошка. От обед до утре на обед тече обсебваща програма. Не започвайте нищо важно, контролирайте чувства и емоции и се насочете към по-духовна храна.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

До обед водите в класацията, взимате изпит или парирате опитите на конкурент да ви изтика от престижна позиция. От обед до утре на обед попадате на опасни изкусители, които ще се опитват да ви привлекат към неблагоприятни за вас действия и решения. Може да се противопоставите на близки и приятели и да загубите ценно партньорство. Не правете никакъв избор.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден за пътуване, командировки и преместване на по-добро и престижно място, както за работа, така и за живеене. Нека неприятното остане зад гърба ви. Следобед не предприемайте нови инициативи. Контролирайте емоциите и не споделяйте плановете си за бъдещето. Оставете миналото да си тръгне. Не се спирайте по средата на пътя. Постигате отдавна гонена цел.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес се събуждате с вдъхновение и с идеи, които е добре да реализирате. Този ден ще ви помогне да направите важна крачка напред към едно по-обезпечено бъдеще. Може да ви повишат и преназначат на престижна позиция. Следобед в живота ви ще се появи опасен дразнител. Внимавайте, не се отнасяйте лековато към задълженията си. Конкуренцията дебне.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес емоциите пречат на разумната ви преценка. С лекота споделяте творчески идеи и планове, от които конкуренцията ви ще се възползва, ще ги направи свое знаме и лична цел. Патентовайте създаденото от вас, защитете интелектуалния си труд и продуктите, които ще предлагате на пазара. Най-големите ви врагове днес са разсеяността и немърливостта.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

До обед с всеки може да се разберете и помирите. Анализирайте изминалия път, върнете дълг. Може да намерите или да си приготвите лек за тежка болест. Не е нужно никому нищо да доказвате, ако не го приема. Следобед не започвайте нови инициативи и не давайте никому излишни аванси. Ако ви хрумнат нови идеи, развийте ги преди да ги коментирате и споделяте.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

До обед лесно си прокарвате път сред хорските амбиции, стремежи и конфликти. Подпишете нови договори. Потърсете тези, с които времето и проблемите от миналото са ви разделили. От обед до утре на обед навлизаме в сенчест период, в който много неща ще стават на тъмно и няма да зависят от нас. Не подписвайте нови договори и отложете важните си срещи за 5-и следобед.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ще се събудите с идея, която е добре да реализирате. Хората на изкуството ще имат своята звездна утрин, а и вечерта ще се представят добре и на ниво на срещите и изявите, които ще имат. Съветът към родителите е да не се намесват в професионалния избор на децата си, а да ги подкрепят в желанието да учат и да се изявяват в нещо. В този ден си проличават личните ни дарби.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве