Хороскоп за 3 декември, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят ще започне със семеен конфликт, който може да пренесете и на работното място. Не провокирайте и не започвайте първи неприятни разговори. Ако счупите нещо, това ще е лош знак предвещаващ раздели. От обед навлизате в стабилизиращ период, намирате тайни и явни източници на сила и покровителство. Ще се намери начин и повод да се сдобрите и помирите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Не бързайте с новите начинания. Родените в последните дни на зодията ще изпаднат в неприятни положения до обед. От обед до утре на обед може да постигнете много, ако водите преговори, ако направите посещения на добра воля и върнете жестове на внимание. Уредете срещи с шефове, с настоящи и бъдещи клиенти. Време е за командировки, преговаряйте директно и на място.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Утрото е провокационно. Не отговаряйте на лични забележки и критика. Губите нещо ценно, което за момента не дооценявате. От обед до утре на обед правите силен ход. Привличате тези, които в миналото сте дистанцирали и приключвате с вредни връзки и присъствия. Юпитер вече не ви гледа в опозиция. Поне един враг ще разкриете и елиминирате. Предстоят дни на инвентаризация.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

До обед се движите под пара, изпитвате натиск и трудно се справяте с належащите задачи. Но от обед и най-неблагоприятната ситуация ще се отпуши, ще намерите решението на болестен проблем и до утре на обед ще направите решителна крачка към една мечта. Дистанциите се стопяват. Ще се разберете лесно с тези, с които в предните дни е имало някакво напрежение.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Тенденцията към конфикти и скандали тече до обед. Внмавайте къде какво оставяте. Лесно ще ви спретнат компромат. Не позволявате на някой да спекулира с тайните и намеренията ви. Денят сбъдва благите ни пожелания. Следобед водете директни преговори, поискайте и дайте прошка. Ден на феникса. Връзките ви се възраждат, работата потръгва. Намирате лек и за тежка болест.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

От днес Юпитер ще ви гледа в брилянтна позиция от знака на Кизирога. Юридическата ви позиция ще се стабилизира. До една година ще уредите дела, ще намерите престижна работа и ще ви повишат. Направете преглед на наличности и приятелски връзки. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко вредно и пречещо в живота ви. Ден за преместване и пътуване.4

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят започва с провокативни новини и информации, които може и да ви качат кръвното. За следобед уредете срещи с тези, с които смятате да се сближите в бъдеще, да работите или живеете заедно. Не отлагайте неприятните и разчистващи отношенията разговори. Търсете път към заключени врати и сърца и се постарайте повече в интимните връзки. Препоръчва се прочистваща дие

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Тази сутрин е напрегната и конфликтна, но до обед облаците се разнасят, постигате успех при преговори, стопявате дистаниците, печелите важни проекти и изгодни поръчки. Ще се отпушат ситуации, които отдавна не ви дават мира. Ще постигнете максималното при преговори. До утре на обед доминирате в отношенията и налагате правилата. Ще се похвалите с придобивка.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Счупеното тази сутрин е лош знак. Не си изпускайте нервите. От днес до 5-и на обед Луна и Нептун ще сключват пречупващи аспекти с вашето Слънце. Творческото ви вдъхновение ще работи за чужди интереси. Влизате в конфликт с родители и деца и отстъпвате от позиции, до които трудно сте се добрали. Планетата на правото и закона Юпитер вече защитава повече Козирозите в живота ви.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Следете днес внимателно знаците на съдбата. Не унищожавайте квитанции. Не отговаряйте на провокации. Трудно ще възстановите загубеното. Следобед ще намерите път към всяко сърце и отношенията ви ще се затоплят. Преговаряйте по спорни въпроси. Пазете си кореспонденцията, не използвайте посредници. Проведете разговори за помирение, закупете жива стока и инвентар.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

6

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

До обед ви носят грижи чуждите тревоги и неприятности. Не влизайте в спорове, оставете ситуацията да улегне преди да вземете страна. Следобед се дава прошка. Лесно се освобождаваме от греховете. Опитайте да стопите дистанциите с някой, който ви липсва. Навлизате в период на биохимични трансформации. Нещо, което до сега не е могло да стане ще се реализира до дни.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Сутринта лесно може да влезете в конфликт с близки и колеги. Отлагайте за следобед важните си срещи и разговори. Денят може да не започне добре, но със сигурност ще завърши по вашите правила и желания. Луната навлиза в Риби и утре ще бъде в съвпад с Нептун. Ще получите прозрение и творческо вдъхновение. Ще създадете своя шедьовър и ще стопите ледовете във връзките.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве