Хороскоп за 6 декември, Никулден

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Луната навлиза в Овен и до края на деня сключва пречупващи аспекти с Юпитер и Венера. Очертават се проблеми в любовта, а една изневяра може да ви докара развод. Не влизайте в конфликти с шефове и партньори. Намерете приемливото за всички решение. Неблагоприятно е да застанете на открита позиция в спорове. Заемете се с базовите проекти, които ще ви осигурят стабилност.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Един успешен и творчески ден, в който може да постигнете много, да си осигурите базата и парите за бъдещото ви развитие, за амбициозните ви и неотложни проекти. До вечерта ще изкачите висок връх, ще намерите съюзници или ще ви предложат нещо добро и изгодно за вас. Конкуренцията ви се проваля, а това помага да заемете нейното място в бизнеса и в любовта. Печелите важна битка.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Предприетото ще има успех и ще обнови дейността ви. Направете някои размествания. Набирате скорост и до вечерта правите крачка в нужната и важна за бъдещето ви посока. Градете, а не рушете. Ден на съзидателната работа. Може да се сключат успешни и подсигуряващи бъдещата ви работа договори. Падат забрани, печелите дела, върщате си позиции, отнети в миналото.5

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на тежки битки за родените в първата декада. Не се отказвайте от намеренията си, независимо кой е как ви разубеждава или действа против личните ви интереси и позиции. Очертават се сблъсъци със закона. Луна и Юпитер сключват конфликтни аспекти със Слънцето ви. Ще се наложи да се откажете от едно за да имате друго. Налага се да правите жертви, които може и да не се оценят.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Денят е благоприятен за окопаване на нова и престижна позиция. Всичко предприето ще ви вдига нивото, ще позволява да развихрите личния си потенциал, дарби и възможности. Сега е момента да се започнат ремонти и премествания, да се задвижат базови проекти, да се уреждат имотни и наемни отношения. Материалното ви положение се подобрява, намирате нещо търсено отдавна.

6

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Може да намерите тайни и явни източници на сила и да се преборите с конкуренцията. Явете се на състезания и конкурси. Заявете участия в търгове и престижни публични мироприятия. Насочете се към укрепването на семейните и професионални връзки. Опитайте да влезете в нова среда и да подпишете нови договори. Осигурете си здрави основи за бъдещето. Ден на съзиданието.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Навлизате в рисков период. Родените в първата декада ще имат повече притеснения в работата и в личните дела, но в следващите дни и другите ще се поизпотят. Бъдете близо до хората, които обичате и цените. Не отсъствайте от работа, ако знаете, че има нужда от вас. Споделете грижи и отговорности с партньорите си. Проведете лечения, укрепвайте здравето и семейните връзки.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Всичко предприето ще носи късмет. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Представете си ярко и в подробности тази линия на живот, поведение и работа, която искате да следвате. Укрепвайте семейните и родови традиции. Никулден е, изяжте шарана заедно с най-близките си хора.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Символ на деня е съзиданието във всичките му форми и прояви. Заемете се с обновлението на дома и офиса. Сега е момента да помислите за коледната украса. Настроението ви се покачва. Вечерта ще бъде магична и магнетична и може да ви привлече в орбитата на важни за бъдещето ви хора. Енергията ви достига високи нива. Ще покажете ниво и в любовта, ще направите бебето.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Родените в първата декада може да направят грешен ход в бизнеса и личната политика. Пазете се от компроматна атака, не давайте повод за клюки и интриги. Ден на фонтана от преливаща енергия, която е важно да се канализира и насочи в правилната посока. Енергията Кундалини се изкачва нагоре по гъбначния стълб. Дръжте се изправено, независимо какво се случва.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Един високо енергиен ден, в който ще получите енергия за справяне с кризисни положения и ситуации. Ще намерите нужния подход и думите, които ще успокоят една тежка за вас ситуация. В този ден всеки може да намери своя таен или явен источник на сила, енергия и ресурси. Ще ви се обаждат спонсори, ще ви правят изгодни предложения и поръчки. Доминирате в средата си.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

В този ден има най-много служби и трапезите са отрупани. Отпускаме колана на никулденската дупка. Семейството се сплотява около шарана. Проблемите се решават или просто се забравят. Вратите ви нека се отворени за гости и неочаквани спътници. Вдигнете чашите и наречете гроздето да стане голямо колкото тази чаша догодина. Тенденцията е всичко да тръгне като по вода.

4

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве