Хороскоп за 22 ноември, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес лесно се влиза в безсмислени разправии и интриги. Родените в първата декада трудно ще овладеят импулсите и желанието да доминират навсякъде и във всичко. Истината ще се роди в споровете, но това ще бъде една доста болезнена истина за вас. Ще получите някои уроци и удари под кръста, но това ще помогне да изтрезнеете и в следващите дни да постигнете своето.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес всеки тегли към своите амбиции и не се съобразява с чуждите. Не очаквайте подкрепа на работното място, дори и да сте се разбрали преди кой каква позиция ще заеме. Проведете консултации със специалисти в нужната ви област. Ако се захванете сами със сложен въпрос извън своята компетентност ще си вкарате автогол. Нужна е трезва оценка на реалности и възможности.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

И докато другите влизат в конфликти, пречат си взаимно и се ругаят вие може да покарате спокойно важни за бъдещето ви проекти. Не е ден за съвместни сбирки и събрания. Посетете капацитет за съвет и сондирайте с вещи в занаята хора важните си инициативи. Не споделяйте намеренията си. Не се хвалете предварително. В следващите дни правите голяма крачка напред.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на тежки конкурентни битки. Всеки се бори за кокала и ако го хване няма да пусне независимо какво ви е обещал и в какви отношения и споразумения сте влезли преди. Не се препоръчва работа в екип. Родените в първата декада ще имат повече грижи и неприятности, особено ако се предоверят на някого за услуги и съдействие. Здравето е нестабилно, не вдигайте тежко.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Всичко, което поверите на някой друг ще зацикли, а това което свършите сами ще донесе печалби и успехи. Ден на конфликти и провокации. Губи се време в празни приказки и взаимни обвинения. Никой не отстъпва от позициите си, а това подкопава личния ви авторитет. Ориентирайте се към солови акции. Не споделяйте намеренията си, за да не бъдат яхнати или стопирани от друг.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Луната напуска вашия знак, а вие може би се готвите да напуснете средата и мястото, в които не се чувствате разбрани и оценени. Ден на спорове и интриги. Разговорите не се водят по същество. Ще се намесват странични хора и фактори и обстановката непрекъснато ще се нагнетява. Не очаквайте да се разберете с шефове, партньори и колеги по важните въпроси на деня.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Луната навлиза във Везни. Предстоят промени и пътувания, огледи на терени и пазарлъци, които ще ви качват кръвното и адреналина. Ден на жабешкият хор в блатото на живота. Ще се губи много енергия в празни приказки, но малко работа ще се свърши. Странични хора и фактори ще подклаждат и ще се възползват от споровете и конфликтите ви с близки, приятели и колеги.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят носи объркващи сигнали. Не се включвайте в колективни изяви. Стойте далече от местата, където има опасност от конфликти. Лесно се влиза в спорове и разправии, които може да се разраснат и да засегнат и близките ви. Желателно е да проведете срещи на четири очи и да вземете съвет от капацитет в проблемната ви област. Където се появи трети нещата ще се объркат.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Избягвайте конфликтите, бурните емоции и опитите на колеги да ви вкарат в излишни спорове и разправии. Не взимайте страна, дистанцирайте се от местата, където обстановката се нажежава от нечие агресивно поведение. Планирайте важните срещи и пътувания за утре, когато всичко ще тръгне като по вода. Ден за среща с учителите, с хората способни да ви дадат точен и навременен съвет.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Родените в първата декада да не подклаждат огън, който може да подпали и тяхната черга. Един от критичните дни за месеца, в който хората лесно влизат в конфликти, ругаят се и си причиняват излишни неудобства. Не насрочвайте общо събрание. Няма да се стигне до единно мнение, ако водите преговори. Не се препоръчва активна дейност. Ден за пост и въздържание и в секса.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Родените в първата декада ще направят силен ход в момент, когато другите се карат и си  разменят удари под кръста. Преговаряйте на четири очи, не се включвайте в общи мероприятия. Сега е момента да си осигурите нова работа в тесен кръг, където няма да има посредници при контактуването с шефове, партньори и клиенти. Ще бъдете реабилитирани и издигнати на печеливша позиция.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Край с ограниченията. Днес всеки се бори за кокала, блъска се с лакти, опитва да елиминира другите. Лесно се влиза в конфликти и разправии и по най-дребните въпроси на деня. Старайте се да се дистанцирате от споровете на работното място, ако не искате да загубите време и енергия. Добре е да посетите учителите си, да се консултирате със специалист по възникналите проблеми и въпроси.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве