Хороскоп за 21 ноември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на костенурката. Бързайте бавно, не пришпорвайте нещата, но вървете неотклонно към поставените цели. До вечерта ще уредите поне една работа или личен и професионален проблем. По някакъв начин ще застрашите нечии интереси и ще провокирате неприятни разправии в петъчния ден. Вече не може да си позволявате компромиси, които никой не оценява или не споделя с вас.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес поне една цел ще бъде постигната. Това ще помогне да освободите мислите си и да ги насочите към нови начинания. Обмислете и калкулирайте нужди и ресурси. Оставете в миналото губещи дейности и връзки. Време е да се преориентирате и да помислите за нещо перспективно извън обсега на досгашната ви дейност. Ще ви си предложат няколко варианта.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Препоръката днес е да не се бърза, да се прави всички бавно, внимателно и съсредоточено и да се изчакват ходовете на другите. Ограничете контактите, не споделяйте бъдещите си планове и намерения. Не позволявайте на странични хора и фактори да разузнават на ваша територия и да се намесват в личния ви избор, в начинанията ви и в планираните инициативи. Приключете с обещаното.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден за приключване преди старта на новото, което предстои. Изпълнете дадените обещания, сложете точка, дипломирайте се, предайте готовите проекти и пласирайте вече готовата продукция. Освободете ръцете, помещенията, складовете и ума си от старото и направете място за новото, което ще дойде. Време е да се върнат дълговете. До вечерта заставате на стартова позиция.

4

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Време е да превключите на нова навивка на развитие. Финализирайте уговорените дейности, освободете ръцете и ума си за новото, което идва. Не бързайте да започвате нищо, ако не сте довършили обещаните задачи. До вечерта ще постигнете поне една важна цел и ще се преусторите на нова позиция. Не планирайте за утре общи събрания и работа в екип.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Преди да започнете каквото и да било приключете със старите задължения. Проведете стиковащи разговори с настоящи и бъдещи партньори, изложете искания и становища. До края на деня се освободете от ангажиментите, които ви стопират. Луната от Дева сключва тежки аспекти с Венера и Нептун, а това ще донесе проблеми в личните връзки. Вървите към окончателна раздяла.

6

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес поне една цел ще бъде постигната. Планетата на бизнес инициативата Меркурий вече върви в директна посока, а това ще отпуши стопираните до момента сделки, договори и големи инвестиции. Всичко да се прави здраво, за да издържи проверката на времето. Върнете си дълговете и подсетете длъжниците си. Вечерта заставате на старта на новия си личен избор.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Финализирайте важна сделка и подновете стопирани в миналото преговори. Ще има успех всеки, който доведе до успешен завършек миналите си начинания. Не започвайте нищо ново, ако не сте приключили със старите задължения и отношения. Всичко да се прави без бързане, за да се избегне пренапрежението и нервните сривове. Върнете дълг. Доверете се на интуицията и спазвайте диета.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Меркурий вече върви в директна посока, но с важните инициативи не бива да се избързва. Този ден изисква да се поставят последните щрихи, да се приключат и изпълнят поставените в миналото  задачи, особено тези, за които предварително ви е платено. Вечерта едно закъснение ще създаде проблеми в семейните и партньорски връзки. Преценете точно докъде може да стигнете.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

С успех ще приключите важно дело, ще оберете овациите и наградите. Някой ще се класира за финала на конкурси и състезания, друг ще получи материална и морална подкрепа за старанията си и за добре свършената работа. Намерете тихо и спокойно място, премислете отново всичко. Възприятията и намеренията ви ще се променят в благоприятна за бъдещето ви посока.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на вашият личен талисман и тотем, костенурката. Бързайте бавно, концентрирайте усилията си само в точно определена цел и посока и ги следвайте неотклонно. Ако до вечерта успеете да ги постигнете може вече да обърнете погледа си и към нещо друго важно за вас и близките. Пазете се от случайни контакти и от опитите на някого да ви привлече към личната си програма и амбиция.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на пасивност и изчакване. Прекарайте го в проучване и търсене на допълнителна информация по въпросите, с които предстои да се занимавате. Нищо ново да не се започва, независимо, че планетата на бизнеса Меркурий вече върви в директна посока. Този ден изисква проучване, опипване на почвата, сондиране на мнения, търсене на подкрепа, спонсори и препоръки.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве