Хороскоп за 20 ноември, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Тази вечер Меркурий тръгва в директна посока и още утре търговската инициатива ще се събуди. Вероятно е да получите предложения, които ще ви активизират и сами ще задействате отдавна подготвяната програма. В този ден е важно да приключиш със старите ангажименти, да си върнеш дълговете и да потърсиш тези, с които смяташ да вървиш напред. Събуждате се от летаргията.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес късно вечерта Меркурий тръгва директно в знака на опозицията ви Скорпиона. Конкуренцията готви ход, с който може да отнеме голяма част от личната ви клиентела и да ви постави в губеща позиция. Обадете се на приятели и партньори и планирайте за утре нови инициативи за привличане на нови клиенти, поръчки и доставки. Заложете здрави основи на бъдещата си търговска дейност.

6

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на коренната реформа. Родените до 1-и юни ще бъдат притиснати от необходимоста да я направят, а другите ще я наложат независимо нечии протести и претенции. Късно вечерта вашата управляваща планета Меркурий тръгва в директна посока, а това отпушва търговската инициатива. В следващите дни ще сме свидетели на старта на нови амбициозни дейности и производства.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Марс вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона, а вечерта Меркурий тръгва в директна посока. Навлизате в борбен период, в който ще налагате мнение и авторитет и ще поставяте ребром неприятни и парливи въпроси. Време е за приключване на безперспективни връзки. Ден с огромна преобразуваща сила. Получавате откровение за правилната посока и цел.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на основата и фундамента. Подсигурете бъдещата си работа с нужните материали, уговорете взаимни участия и планирайте за следващите дни старта на нови дейности и бизнес проекти. Добре е да действате чрез посредници на предстоящите търгове и конкурси. Разширете и обновете базата, в която ще се развивате. И сексуалната ви енергия се събужда тази вечер.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден на преобразяването. Започват структурни реформи на всички нива, но всеки прави това, което лично му е необходимо и важно, а не това което ще осигури стабилност на обществото и просперитет на нацията като цяло. Така всички оставаме в калта. В този ден е важно да изградите стабилен фундамент за бъдещите си дейности. Вечерта Меркурий тръгва директно и отпушва търговската инициатива.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес се залагат основите на новото бъдеще. Подгответе терена за това, което предстои да започнете, да приемете и посрещнете. Направеното как да е и не по правилата ще срути в бъдеще постореното на негова база. Не се скъпете на материали, не сдържайте и чувствата си. Покажете истинските си намерения и направете нужните промени в работата и в начина си на живот.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Вечерта Меркурий от вашия знак ще тръгне в директна посока, а това ще помогне да решите проблемите, да започнете нова работа, да подновите стопирани отношения и договори. До края на деня поне един въпрос ще се реши, а това ще помогне да се отпуши ситуацията, при която сте се чувствали с вързани ръце. Разчистете терена на връзките. Осигурете си новата база за развитие.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес се залагат базовите проекти, очертават се границите на терени, собствености и сфери на влияние. Всичко трябва да се прави здраво и функционално, за да ви осигури стабилна база за бъдещото надграждане. Не пестете труд и материали. Заемете се лично с нещата, които са от особено значение за вас. Не оставайте в ръцете на лаиците важните си дейности и инициативи.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Навлизате в период на разрушение на старото и изграждане на новото, към което отдавна се стремите. Добре е да подпишете нов договор за работа, да влезете във владение на имот, да стартирате нов предмет на дейност и да направите първия си ход в бизнеса и инвестициите. След време ще надграждате над позициите, на които се установите днес, така че правете всичко стабилно.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ще бъдете провокирани да направите избор, за който не е дошъл момента. Не реагирайте на ултиматуми и не поставяйте сами такива на близките и колегите. Ще се сблъскате с открито противопоставяне. В момената е важно да си осигуриш базата за бъдещето развитие, да се окопаеш в средата си и да си защитиш гърба. Време е да се включат в действие резервите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

В хороскопа ви се оформят стимулиращи и задържащи аспекти. Днес е важно да започнеш с реформите, да решиш кое ще промениш, от кое ще се откажеш и кое ще запазиш като жизнено важно и спасително в кризата. Нищо да не се прави как да е без нужното внимание, старание и мисъл. Ден на базисните проекти. Това, което предприемете ще бъде основа на бъдещите ви инициативи.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве