Хороскоп за 19 ноември, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес вашата управляваща планета Марс напуска знака на колебаещите се Везни и навлиза в знака на екзалтацията си Скорипона, където ще се държи хапещо, жилещо и непримиримо спрямо всички и всичко, което се изпречи на пътя му. От този ден и вие започвате да жилите наред и да поставяте на мястото му всеки, който ви наранява и пречи. Съветът към другите е да не ви провокират.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Марс навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона. В живота ви може да се появи опасен дразнител. Точно днес не уреждайте важни дела и документи, не подписвайте нови договори и споразумения. Очертават се неприятни внезапни проверки на работното ви място. Може да излезете виновни за чужда немарливост и вина. Ако се скарате с някого дълго няма да се помирите.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Денят е свързан с насилието, с разрушението на старото и с коренната реформа на всички нива. В следващите дни ви предстои мъчителен пеход и старт на нови инициативи, част от които ще настроят негативно определен кръг от хора, с които работите или комуникирате в други сфери. Денят изостря апетитите ни до високи нива. Не очаквайте компромиси, а и няма да направите такива.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден свързан с насилието, с разрушението на старото и с коренната реформа. Ще се наложат неприятни размествания и рокади. Ще срещате агресия и неразбиране. Някъде ще пламнат опасни пожари на страсти и амбиции. Лесно ще се влиза в спорове, които ще рушат приятелски, роднински и професионални връзки. Ако в този ден заминете за чужбина може дълго да останете там.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес Марс навлиза в знака на нехармоничния ви Скорпион, където жили и хапе наред, провокира опасни непримирими и алергични състояния. В живота ви ще се появи неприятен дразнител. Ще се обострят и личните ви алергии. Ще почувствате и покажете открита антипатия към някого и нещо. Вродената ви дипломатичност изчезва. Ако се скарате с някого после трудно ще се сдобрите.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес агресията е повсеместна. Хора с хищнически амбиции и апетити налагат мнението, амбициите и разбиранията си, овладяват важни позиции в бизнеса и в обществото и се гласят да ни стрижат и доят. Ден на крокодила. За грешка няма прошка. Бъдете внимателни в отношенията с околните и точно днес не засягайте болезнени теми за тези, от които зависите. Ограничете контактите.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес Марс напуска вашия знак, а това ще ви освободи от тежък и агресивен товар. Предстоят решаващи разговори, след които всеки ще си тръгне по пътя и ще си намери мястото. Ще ви олекне, но по трудния и неприятен начин. Не позволявайте да ви предизвикват и да влизат в личната ви територия на работа и живот. Дано това, което ви е притеснявало и навреждало да си отиде.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Денят започва с неприятности и конфликти и ще завърши с такива. Марс навлиза във вашия знак  и застава в опозиция на Уран. Аспектът възпламенява сдържани страсти и агресивно поведение. Бъдете особено внимателни и не си позволявайте първосигнална реакция. В живота ви ще се появи опасен дразнител. Конкуренцията прави силен ход и ви поставя в тежко положение.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на хората с големи амбиции и хищнически интереси. Не склонявате глава пред силните. Покажете нокти и зъби, но внимавайте и не преигравайте. Ако се скарате с някого дълго няма да се сдобрите. Намерете печелившата тактика, която ще ви осигури победа в едни неравностойни отношения. Днес шефовете може и да нареждат, но на по-ниско ниво пионките се разпореждат.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес големите риби изяждат малките, а и на своите не прощават. Очертават се фалити и взаимно навреждане. Тълпата е неуправляема. Не бива да се провокира общественото мнение. И в семейството напрежението расте. Трудно се разпределят общите ресурси. Някой ще се опита да вземе повече и ще подпали конфликти, които може да предизвикат раздели. Смирете амбицията.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Рисков и разболяващ ден. Марс навлиза в Скорпион и образува рискови аспекти с Луната,  Уран и с вашето Слънце. Днес и утре плановете ви ще се объркат, чуждо тяло ще опита да се вмъкне в добре подредената ви семейна и професионална вселена. Внимавайте къде какво оставяте. Някой може да ви шпионира. Очертава се повсеместна атака на особено болезнени за вас места и позиции.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на коренната реформа, на желанието да променим живота, средата и заниманията, които не ни удвлетворяват и не носят пари. Отварят се зверски апетити. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Някой ще се откаже от безсмислените битки и ще замине с еднопосочен билет. Денят се свързва с преследването и изгнанието. Не взимайте прибързани решения.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве