Хороскоп за 18 ноември, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за усвояване на всякакви уроци, тактики и умения. Положете усилия за овладяване на нещо допълнително, започнете нов квалификационен курс и по всякакъв начин се опитайте да вдигнете нивото. Усилията ви ще бъдат оценени и до дни може да получите чаканото повишение или преназначение. Отърсвате се от летаргията и правите крачка към едно обезпечено бъдеще.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес и утре газите в жаравата на неуредените професионални дела и лични връзки. Може да се провали предварително уговорен ангажимент. Оказвате се длъжници там, където някой е трябвало да ви се издължи. Странични хора и фактори се намесват в професионалните ви и роднински връзки. Качвате кръвното. Не е момента да ритате срещу ръжена. Препоръчва се смирение.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Наблегнете на усвояването на нови знания и умения. Не отивайте неподготвени на изпит. Всичко, което научите и проучите днес ще ви влезе в работа. Явете се по-късно на изпит или на важна среща и ситуацията ще се развие по-благоприятно за вас. Не започвайте нови инициативи, особено ако чувствате, че нещо липсва или още не сте готови. Сега е време за реклама и проучване на пазара.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Стремежът днес е да се постигне лична свобода, а връзките да се изчистят от всичко лъжливо и вредно. Няма да е лесно да направите признания или предложения, но повече не бива да се отлага взимането на важни решения за промяна. Предстои ви преход на нова навивка на развитие. Мобилизирайте се, проведете разговорите, които все отлагате. Търсете станична информация.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес и утре Луната е в Лъв. Уредете си срещи на четири очи, посетете капацитет за съвет и сами давайте консултации в своята област. Лесно се усвояват нови знания и умения. Ще ви стане ясна мотивацията на хората, с които контактувате. Може да поучите допълнителна информация, която не се дава всеки ден и на всеки. Това ще помогне да направите изпреварващ ход и да вземете своето.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Всичко, кото научите и проучите в този ден ще ви бъде от полза. Не отказвайте консултации, намерете си ученици и сами търсете учетели за вас или за децата. Ден на тесните специалисти, които могат да разширят личния ни хоризонт. Проблемът на Девата е, че знае много, но го прилага в точно определана област и рядко заема шефски позиции. Но днес знанията и уменията ви ще се оценят.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на тайното знание. Който разполага с него ще властва и определя съдбините на другите. Опитайте да получите по различни канали важна за вас информация. Проучете намеренията и плановете на конкуренцията. Осигурете си и необходимите защити. Добре е да се запишете за нов квалификационен курс. Лесно се усвояват нови  знания, умения и кармични уроци. Действайте.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес нищо не се дава без да се потрудиш, да проучиш как стоят нещата и да се консултираш със съответните специалисти. Всеки детайл и подробност, които научите ще ви влезат в работа и ще помогнат да решите наболелите проблеми. Лесно се усвояват нови знания и умения. Сега е момента да повишите личната си квалификация. Намерете учители за себе си и за децата.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Всичко, което научите и проучите днес ще ви влезе в работа и ще помогне да се окопаете на престижни позиции в бъдеще. Ден на тайното знание, на възможността да получите достъп до места и информации, които не се позволяват и дават на всеки. Вдигате нивото с ново назначение или преназначение. Повишете си квалификацията. Запишете се за нов информационен курс.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден за учене и проучване, за търсене на странична информация за работата, която ви интересува и за дейността, с която ще се захванете. Не правете първа стъпка, ако не сте добре подготвени. Сега е момента да овладеете нови умения, да поработите върху езиковата си подготовка, да се явите на изпити и конкурси. Някой ще се добере и до поверителна информация.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за работа на свой терен, за проучване и търсене на нови източници на информация и знания. Ще спечелят хората, които вледеят скритото знание и са в час със събитията и промените, които се планират или предстоят на високо ниво. Запишете се за нов учебен курс, намерете учители за децата. Открийте и нишата, в която да развивате и печелите от личното си хоби.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

3

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес печалбите са за тези, които са в час с изискванията на момента, които са точно информирани кое как ще се котира, колко ще струва и как ще се доставя. Търсете нужната ви информация по различни канали. Не тръгвайте неподготвени на лични и делови срещи. Добре е да сформирате нов екип и да влезете в нова група по интереси. Препоръчва се повече растителна храна.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве