Хороскоп за 16 ноември, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес ще се появи стар проблем, който вече трябва да се опитате да решите по нов начин, да вкарате участниците в споровете в нова схема, с нови изисквания и натиск от ваша страна. Не се занимавайте със служебни задачи. Гледайте си семейството. Днес работа и семейни дела са  противопоставени. Не позволявайте на шефовете да ви притискат. Вземете си почивните дни.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес лесно се освобождавате от съмненията и неувереноста. Може да направите крачката, от която в миналото сте се притеснявали. Не се съмнявайте, че ще преодолеете преградите по пътя. Получавате лично удовлетворение след добре свършената работа и направените уговорки. Не тръгвайте в много посоки едновременно. Карайте нещата по степен на важност.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

С действията си днес вдигате нивото и се изкачвате на по-високо стъпало в личното си и духовно развитие. Решавате стар проблем и намирате изход от зациклена ситуация. Ден за победа над себе си, над слабостите и отношенията, с които отдавна опитвате да се справите. Ще намерите най-доброто решение в създалата се ситуация. Вечерта си поръчайте сън-прогноза.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес няма незначителни или невъзможни неща. Опитайте да се измъкнете от определено ограничение или от ситуация, в която се чувствате неразбрани, необичани и недооценени. Всичко предприето ще ви донесе облекчение и успех. Ще преодолеете тежко препятствие. Няма да ви е лесно, но не може да протакате неприятните разговори и действия. Вечерта си поръчайте сън.

4

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес всичко е възможно, всичко може да се случи и получи. Не се разпилявайте в подробности и детайли. Концентрирайте се над най-важната и отговорна цел. Щадете очите, не прекалявайте с месото. Ден за духовно прозрение на пътя напред. Предстои вечер на лично откровение. Ще сънувате пророчески сън. Преди да заспите мислете за проблемите си. Утрото ще ви донесе решението.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес ще отхвърлите окончателно съмненията по даден личен или професионален въпрос и ще вземете окончателно решение. Не се отмятайте от  намеренията си независимо кой как ще ги приеме. В момента всяка цел е лесно постижима, преградите лесно се преодоляват, особено тези в сърцата. Обадете се на тези, с които смятате да вървите напред. Планирайте за утре пътувания и визити.

6

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ще се наложи да прескачате препятствия и забрани. Лесно може да се изтощите и да влезете в капани на страста. Съветът е да се концентрирате над най-важната за момента цел и да я следвате неотклонно. Родените в първата декада ще водят тежки битки за ресурси и за по добро положение в обществото. Явете се на конкурси, покажете истинските си чувства и заявете исканията си.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес всичко предприето ще има успех. Енергетиката на деня дава сила за лично и духовно израстване. Ще намерите решение на важен въпрос и проблем. Ще постигнете нещо отдавна искано и желано. Само не се разсейвайте. От значение е да се концентрирате върху най-важното и като го уредите тогава да се захващате с маловажното. Екстрасенси да не лекуват, много ще се изтощят.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес за вас няма маловажни или незначителни неща. Всичко, което уредите и постигнете ще работи за бъдещите ви амбиции и интереси. Ден за гладуване и духовно прозрение. Не се съмнявайте, че ще успеете. Не се спирайте пред преградите, които животът или някой друг са заложили на пътя ви. Сменете един вид труд с друг. Щадете очите, не стойте дълго пред компютъра.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Една по една бариерите пред вас падат. Проблемът е, че някои от тях са ви служили и за прегради срещу злото наоколо. Децата излизат на купон, пренебрегвайки родителските съвети, а родителите скрито поглеждат встрани. Тези дни ще донесат уроците, които трябва да усвоим, за да се напаснем на средата, в която ще живеем, растем и стареем. Липсва разбиране между поколенията.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден за пътуване и посещение на важни събития и места. С лекота се преодоляват преградите, които времето и разстоянията са изградили. Лесно ще вземете важно решение и ще бъдете приети в нова среда. Концентрирайте се над точно определена цел. Не се разсейвайте с дреболии и ще се похвалите с победа. Вечерта си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес може да се справите с всеки проблем и да намерите изход от една болезнена за вас ситуация. Преградите са лесно преодолими, а повечето са само в ума ви. Действайте активно в посока на най-важните и належащи задачи. Не позволявайте намеси. Есктресенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Ден за гладуване и доховно прозрение. Вечерта си поръчайте сън.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве