Хороскоп за 15-и ноември, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес се оплитаме в мрежи от лъжи и завоалирани действия. Най-неблагоприятният ден в месеца за сключване на нови договори и брак. Не допускайте нови хора в средата си. Конкуренцията вкарва своя Троянски кон в дейноста на невнимателните играчи. Проверявайте по няколко канала съобщенията и информациите, които получавате. Не бива да се действа първосигнално.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес нищо не е такова каквото изглежда. На всички нива са заложени капани за наивници на всякаква вазраст. Вероятно е да уловити своята риба-баламурник, но не се знае на друго ниво дали няма да влезете в подобна роля. Не се обвързайте с предложения и не сключвайте нови договори. Трудно ще се справите с пороците си. Внимавайте с дозировката на стимуланти, лекарства и алкохол.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

В желанието да спечелите и привлечете някого може да влезете в капана и да попаднете под ударите на закона. Оплитате се в лъжи в желанието да привлечете или задържите някого. Ще бъдете изкушени да бръкнете и в гърнето с обществения мед. Старайте се да спазвате закони и разпоредби. От различни страни ви гледат под лупа. Не взимайте и не давайте заеми.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на мрежата, която ни манипулира с реклами и внушения в различни посоки. Не сключвайте нови договори и не се обвързвайте на никаква цена. Лесно може да бъдете зарибени за участия в измамни структури и дейности. Не бива да се играе хазартно. Не давайте и не взимайте заеми, не купувайте и не продавайте имот. Откажете се от действия в сивата икономика.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

На всички нива са заложени капани. Днес и вие залагате своя, особено в любовта, но лесно може да попаднете в чуждия. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Постарайте се да останете трезви и в най-интимните мигове. Не позволявайте да ви убеждават да постъпите в разрез с принципите си. Спазвайте дадените обещания. Не подписвайте нови договори.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Родените в третата декада са на прага на опасни връзки и обвързване, което ще им донесе само неприятности и загуби. Не подписвайте нови договори и не влизайте в съглашателства независимо по какви поводи. Връзките ви в мрежата ще са обект на атака от различни страни. Всичко започнато днес ще тръгне накриво и ще изисква допълнителни сили и ресурси за поддръжката му.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес сте в ролята на рибаря, който може да улови своята златна рибка. Внимавайте с желанията и усетете докъде може да стигнете и да спрете в амбиции и претенции. Ще получите повече от това, което другите получават. Вероятни са и предложения от чужбина. Внимателно анализирайте всичко и търсете уловката във всяка покана. Не смесвайте работата с любовта и секса.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

До обед отбивате атаките на нелоялната конкуренция. Ден на мрежата. Лесно се изпада в нежелани зависимости. Не сключвайте нови договори и не приемайте нови оферти независимо за какво и от кого. От обед навлизате в силен период, в който вие ще дърпате конците, ще вадите пълна мрежата на личните си желания, амбиции и стремежи. Връщат се каещите се грешници.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Родените в третата декада ще бъдат обект на атаки и компроматна игра. Може да развалите отношенията си с покровител и спонсор. Днес лесно се попада в мрежи за наивници. Останете на завоюваните до момента позиции и не се обвързвайте с нови договори. И в най-изгодното предложение ще има скрити мотиви и неясни клаузи, с които в последствие ще ви ограбват.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на мрежата и на хората с хищнически интереси и амбиции. Конкуреницята е убийствена. Кой както може ще подсече намеренията на тези, които му се изпречат на пътя. Не губете време в празни приказки и скандали. Увеличете защитата, капсуловайте се в своя среда и вървете напред без да се обяснявате много. Отминете без внимание тези, които ви подхвърлят предизвикателства.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на ненаситните апетити, на агресивното и безкомпромисно поведение и в социалните мрежи. Ако не сте от тази порода ще бъдете изтикани от софрата, която е спретната и с вашите пари. Наблюдавайте битките, но по възможност не се включвайте активно в тях. До края на деня поне един от конкурентите ви ще отпадне от играта. Родените в третата декада ще получат своя шанс.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Родените в третата декада ще изпитват големи натоварвания и удари на съдбата. Не се обвързвайте с никого на никаква цена. Проверявайте по няколко канала получените информации и предложения. Ден на активно зарибяване в мрежата. На всички нива ще ни облъчват с реклами и обещания за големи екстри. Но нищо няма да е такова каквото изглежда.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Честит рожден ден

Излизате от лична година двойка, която е донесла отлив на сили и възможности, причинила ви е страдания и колебания, двусмислие в отношенията и тенденция към двойнствени връзки. 2020 идва с нов прилив на сили, с възможност да се установите на ново работно място или на по-добра позиция в старото. Вдигате нивото, получавате изгодни предложения, а някой купува и еднопосочен билет.

Родените днес са творчески личности, които ще предлагат нови идеи и решения на старите проблеми, но ще водят тежки битки със закона и условностите. Няма да получат лесно одобрението на околните, ще имат двойнствени връзки, ще изневеряват на партньорити си и няма да намират мира, докато не опитат от забранения плод на всички нива.