Хороскоп за 14 ноември, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес подлагаме на проверка личните си и професионални връзки. Ще срещате широко отворени сърца, но някъде отношенията ще се вледенят и дистанциите ще се увеличат. Не се опитвайте да пробивате с глава стените, които другите изграждат. В момента е нужно да се прави равносметка на изминалия път. Някой сваля картите, друг прави силен ход и излиза на светло.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес всеки е с маска и с грим, които скриват истинските намерения и настроения. Бъдете внимателни и наблюдателни, за да откриете прикриваната лъжа или завоалираната истина. До вечерта ще ви станат ясни някои скрити действия и мотиви в поведението на околните. Не бързайте да реагирате разрушително и агресивно. Търсете страничния наблюдател, който подклажда огъня.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес всеки на своето ниво ще получи по заслуги. Ще разберете кой и доколко ви цени и е склонен да продължи деловите ви и приятелски отношения. Вероятни са проблеми и раздели в любовта. Трудно ще се смири и стопли вледененото сърце. Както и да постъпите няма да може да изтриете спомените и насъбраната горчилка. Не наливайте масло в огъня на конфликта.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес всеки има своя резервен вариант, с който опитва да се измъкне от неприятни положения и нежелани отговорности. Нарушавате дадените обещания, но и другите няма да са лоялни към вас. Така съвместната дейност може да зацикли. Всеки ще получи каквото е заслужил и си е заработил. Не се сърдете на никого, ако сами сте нарушили уговорките и сте провалили нечия работа.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Днес всеки получава това, което е заслужил в миналото с действието или с бездействието си. Не следвайте пасивно нечии инструкции, за да не попаднете в общия кюп от недоволни и недобре обслужени хора. Намерете слабите места на опонентите си. Следете знаците на съдбата. Сменете тактиката в битката, която водите. Ползвайте услугите на доверени и проверени хора.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Родените във втората декада ще бъдат подложени на натиск от няколко страни. На работното място назряват конфликти. У дома уреди излизат от строя, а това разваля отношенията с половинката. В такъв ден маските падат, виждате истинското лице на тези, с които живеете или влизате в делови връзки. Може да се кажат тежки думи, след които трудно ще има връщане назад.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на огледалото. Всеки се вижда различно от това, което другите го виждат. Очертават се откровени разговори или препредаване на коментари от трети лица. Внимавайте, някой цели да ви скара с важни за работата и живота ви хора. Лесно може да свалите маските и да видите кой какво крие зад усмихнатата си фасада. Всяка получена информация ще ви е от полза.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес ще се водят двойнствени игри, ще се действа подмолно и с желание да се извлекат максимални облаги от връзките. Вродената ви интуиция ще помогне да се ориентирате в отношенията. Маските падат, виждате истинското лице на хората стоящи до вас или на тези, с които имате намерение да контактувате, да търгувате или работите в бъдеще. Правите полезни разкрития.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на леденото сърце. Не очаквайте разбиране и съдействие, особено ако в предните дни сте направили грешен ход. Не отсъствайте по никакви поводи от важните за бъдещето ви срещи и мероприятия. Намерете време и за проблемите на близките ви хора. Трудно ще огреете навсякъде, но ако не го направите ще си имате неприятности. Време е да се откажете от някои илюзии.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес срещате хора с маска и грим, под които трудно ще забележите истинските гримаси, намерения и чувства. Може да ви обещаят подкрепа, но едва ли ще я получите. В следващите дни ви предстоят тежки битки. Днес по някакъв начин застрашавате нечии позиции и атаката към вас няма да закъснее. Не се предоверявайте, не споделяйте свои и чужди тайни. Изчакайте.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

За вас денят има своята тъмна и светла половина. До обед проблемите ще са повече за родените във втората декада. Ще се наложи да финансирате начинанията на близък и да отложите своите за неопределено време. Следобед ще получите съобщения и предложения, които ще позволят в следващите дни да излезете от кризата и да елиминирате конкуренцията.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден на леденото сърце. Не очаквайте разбиране, внимание и съдействие. Дори и най-близките ви хора може да ви ощетят и пренебрегнат залисани в своите грижи, проблеми и неприятности. В този ден всеки ще получи по заслуги това, за което се е постарал или в миналото е подценил и пренебрегнал. Не се сърдете на никого, намалете претенциите и очакванията. Съчувствайте.

4

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве