Хороскоп за 12 ноември, вторник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес всеки ще получи своята печалба и ще остане удовлетворен от сделките, които направи. Не искайте много и ще получите достатъчно. Ако на едно място отстъпите, на друго ще получите максималното. Съдбата преразпределя територии, пари, функции и задължения. Не може да вземеш без да дадеш. Стремете се към равновесие и хармония и ще се почувствате добре.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Луната от Телец е в опозиция на Слънцето и Меркурий. Няма как да не срещнете опозиционно настроени хора и дано си направите изводите. Днес критиката за вас е градивна, особено направената от истински приятели. Съобразете се, не отивайте в крайности. Днес природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Ще спечелите много, ако балансирате отношенията и се коригирате.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на умереността. Не си позволявайте да влизате в скандали и да предизвиквате конфликти. Разделете поравно отговорности и придобивки и се постарайте да удовлетворите нечии искания. Ще си проличат големите дипломати. С радост ще ви правят услуги тези, за чиито желания и удобства се погрижите. С един малък жест ще спечелите позиции, които не се дават всеки ден и на всеки.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Денят се свързва с човешката душа. Вървите към помирение и срещате разбиране по спорните въпроси от вчера. Ще се стигне до конкретни решения и резултати, които ще удовлетворяват всички участници в спора. Днес крясъците разболяват. Търсете балансираното решение на всеки конфликт. Може да получите дължими пари и да се издължите. Не отивайте в крайности.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Родените във втората декада днес попадат под ударите на чужди претенции и амбиции. Ако се налага нещо да делите, разделете го поравно. Не се опитвайте да доминирате в несвойствена среда. Търсете равновесието, баланса и комфорта. Опитайте да разберете другата гледна точка и да реагирате според нечии очаквания. Запазете неутралитет, не се конфронтирайте с близките.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден с хармонична и ведра енергетика. Не влизайте в конфликти. Стремете се да изгладите недоразуменията и да разделите поравно и в семейството получените екстри и придобивки. Сексът е противопоказен, особено на чуждо. Денят е благоприятен за пътуване и търговия с животни. Може да купите домашен любимец. Кръвта и връзките се пречистват, намира се път към сърцето.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. Тенденцията е към хармония и балансираност в отношенита. Опитайте да се разберете по спорните въпроси. Отстъпете в името на общия мир и приемете нечии извинения. Търсете пътя на помирението. В този ден крясъците ще ви разболеят. Спазвайте диета, почистете и дома. При намаляваща Луна мръсотията лесно излиза.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на балансираната политика. Ще спечелят владеещите играта на дипломацията. Ще се наложи да делите поравно дори и там, където другите почти нямат участие в свършената от вас работа. Старайте се да запазвате връзките градени с години, а не да ги разваляте по незначителни поводи. В утрешния ден ще си получите своето, а и нещо чуждо ще дойде, ще ви потърси и намери.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Светъл и спокоен ден. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. В момента действа някаква особена магия позволяваща да осъществите немислими до момента връзки, да намерите точния човек и да излезете на прав участък в бизнеса и в живота. Планирайте за утре важни инициативи. Срещите ви от тази вечер са белязани с печата на успеха и любовта.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на балансираната политика. На едно място ще спечелите, но но друго ще се наложи да давате. Така до края на деня може да сте отново на нулата, но в душата си ще почувствате удовлетворение от добре свършената работа. Постарайте са да разширите във времето напред осъществените в момента връзки. Денят отбелязва равновесие между астралното и физическо ни тяло.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Един от дните, в които трябва да смириш амбицията, да се съгласяваш с шефове и колеги, дори и да не си съгласен с това, което става и се предприема. И у дома е по-важно да се запази мирът, вместо да се взимат прибързани решения. Играйте ролята на смазката в отношенията. Не си позволявайте да взимате страна в спорове, особено по семейни и интимни въпроси.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ще спечелят дипломатите и хората, които винаги намират баланса в отношенията. Крясъците разболяват и вредят. Денят се свързва с човешката душа. Постарайте се да разберете мотивацията в поведението на околните и да откликнете правилно на стремежите им. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Не казвайте големи думи, ако след тях няма да последват големи дела.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве