Хороскоп за 10 ноември, неделя

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден за екипна работа и съвместни инициативи. Обединете семейните и родови интереси и защитете общите позиции. Сега е момента да влезете в нов екип или да създадете свой. Не е без значение в каква среда ще се внедрите, защото дълго може да останете там. За родените в третата декада се очертава рискова вечер. Не се прибирайте по късните часове.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Съберете семейството, проведете неотложни разговори, влезте в нова среда или в нова група по интереси. Препоръчва се работа в екип. Късметът ще е за тези, които овладеят и насочат в своя полза колективната инициатива. Сега е момента да направите полезни за околните личните си амбиции и желания. Но, ако искате да получите много, ще трябва доста да се потрудите и дадете от себе си.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Препоръчват се участия в колективни инициативи. Съберете екипа, опитайте да се внедрите в нова среда или да запишете децата на желаните тренировки. Всичко предприето ще носи късмет и ползи в бъдеще и ще разширява личния ви хоризонт. Сега е момента да се състезавате с по-силните, за да постигнете и по добри резултати. Явете се на конкурси, дайте всичко от себе си.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Добре е да се работи в екип. Разпределете задължения и отговорности, ако разбира се това зависи от вас. Не влизайте в непривични роли. Не се опитвайте с всичко да се справяте сами. Един от най-трудните ви и конфликтни дни в месеца. Марс, Сатурн, Плутон и Луна образуват неблагоприятни аспекти със Слънцето на родените около 5-15 юли. Предстои вечер на неустоимите апетити.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Сега е момента да организирате съвместни участия, събрания на екипа и колектива, в който се изявявате или тренирате. Където се съберат повече хора вие може да овладеете ръководните постове и роли и да насочите общия ентусиазъм към важните за вас цели. Всичко може да се постигне и уреди. Препоръчва се диета без много течности, за да не се абсорбира обратно изхвърлената шлака.

6

Работа

4

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Казано е, че „в спора се ражда истината”. Включете се в съвместни обсъждания, събрания и инициативи. Добре е да се действа в екип, да се сформират нови групи по интереси и да се работи с личното хоби. Лесно ще приобщите нови хора, ще намерите спонсори за начинанията си, ще направите силен и обезпечаващ връзките ви ход. Предстои вечер на генералните промени.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Днес от няколко страни ще чувате призив, ще получавате предложения, които взаимно ще се изключват. Каквото и да изберете в момента ще сбъркате, особено ако скоро сте подписали договори или сте сключили брак. Препоръката е да затвърдите позициите си в семейството и в групата, в която се изявявате и тренирате. Не търсете нови обекти за внедряване и не сключвайте нови съюзи.

4

Работа

4

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Уредете си представителни срещи, включете се в публични изяви и чествания, особено ако приятели и близки имат важен повод за срещи и тържества. Не отклонявайте покани. В този ден има някакъв особен призив, който преразпределя и ориентира връзките ни и показва кой на кого в действителност държи, кого обича и цени. Болката ще върви редом с радостта от общуването.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден за работа в екип, за среща на спортисти и треньори, за съвместни делови и творчески начинания и за влизане в нова среда. Не стойте у дома затрупрани от личните си проблеми. Излезте с приятели, намерете новата си група по интереси. Ще привлечете благоприятни случайности за бъдещата ви работа и дейност. Ден на призив за близост, промяна и нов начин на живот.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Трудно ще се разберете с близките и децата. Назряват конфликти между поколенията. Днес е препоръчително да се събираме в групи по интереси. Не се опитвайте да влизате в несвойствена среда. Неблагоприятен ден за годежи и запознанства с бъдещи роднини. Ще избегнете доста проблеми и неприятности, ако сте на своя територия и работите със свои средства.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Сега е момента да намерите нова група по интереси или да заемете престижни позиции в старата. Ден на тръбачът, който свири сбор. Съберете единомишленици под знамената на личната си активност. Пренареждат се позиции, преосмислят се дадените обещения и се излиза с контрапредложения на конкурентната атака. На всички нива действайте екипно и ще спечелите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Всичко предприето ще носи успех и ще ви свързва с бъдещи спонсори и бизнес партньори. Някой може да срещне и любовта на неочаквано място и в ситуации, които ще се запомнят завинаги. Ще ви правят безплатна реклама и коментарите по ваш адрес. Вечерта обстановката започва да се нажежава. Предстои ви ден на неочаквани обрати. Проблемите на близък ще нарушат плановете ви.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве