Хороскоп за 9 ноември, събота

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден само за любов, но професионалните ви и лични ангажименти ще я изтикат встрани, ще дадат поводи за изневери, ревност и тормозещи чувства. Отнасяйте се спокойно към всичко, което се случва. Ако неврничите ще натегнете обстановката и нещата ще се развият неблагоприятно за вас. Ще се появи отново стар проблем, но този път вече трябва да го решите и то радикално.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес полезните вещества лесно се усвояват. Позволете си СПА процедури, идете на фитнес и масаж, тествайте нова козметика. Лесно се усвояват знания и умения. Не се страхувайте да опитате в посока, в която се чувствате лаици. Ще намерите нужните учители и треньори. Прочистете тялото и душата от насъбрания през седмицата стрес и негативизъм. Ден на благоприятни обрати.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Отново ще се появи стар проблем, но този път вече ще съберете сили и ще го решите. Днес полезните мисли и съвети лесно се усвояват и прилагат в практиката. Някой ще ви предостави нова информация, която ще помогне да вземете болезнени, но належащи решения. Никъде не отивайте неглиже. Първото впечатление ще е от значение за развитието на водените разговори.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Намалете темпото и изискванията към себе си и другите. Вечерта предстои сблъсък с родители и деца. Всеки защитава своята позиция и не е склонен да отстъпи. Конфликтите ще се задълбочат и може да ви докарат здравословни проблеми. Няма да сте в състояние да контролирате всичко и всеки. Не планирайте посещения на рискови места. Не поемайте допълнителни ангажименти.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден за представителни срещи и престижни участия. Посетете изложби, ракламирайте се, създайте нови връзки. Случващото се днес ще ви върне загубени позиции и ще помогне да се окопаете на ново място. Полезните мисли и вещества прекрасно се усвояват. Лесно ще усвоите и някои уроци, особено в любовта. Облечете новите дрехи. Тествайте нови козметични продукти.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Отделете време за себе си, променете прическа и визия, особено ако искате да промените по някакъв начин и живота си. Другите ще погледнат на вас различно, а това ще помогне да направите промените, които планирате. Ще получите нова информация позволяваща да решите определен проблем. Олеква ви, насочвате мислите си към нещо релаксиращо и приятно.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Марс от вашия знак образува конфликтни аспекти с Луна, Сатурн и Плутон. Символи на деня са пръстенът и колелото. Ще се случват съдбовни събития, които ще променят тотално отношенията в семейството, ще водят до раздели и непредвидени обрати във връзките. Родители и деца не се разбират, а трети лица наливат масло в огъня на амбиции и страсти. Не взимайте важни решения.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на преобразяването. Постарайте се да привлечете погледите в местата, където отивате и имате някакъв личен интерес. Полезните продукти чудесно се усвояват, кръвта се обновява, а връзките ви навлизат в нова пречистваща фаза. Може да се появи стар проблем, но бързо ще го решите. Получавате важна информация. Този ден оставя голяма част от проблемите ни в миналото.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Облечете новите дрехи и бързайте на среща със случайността. Ще имате радостни мигове, но някой може и да си поплаче след една раздяла освобождаваща пътя му напред. Ден с пречистваща енергетика. Лесно се усвояват стари и нови уроци. Променете прическа и визия, ако смятате да промените начина си на живот. Външната промяна стимулира вътрешната трансформация.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Позволете си релаксиращи процедури, посетете център за разкрасяване и се погрижете за визията си. Щадете се, не вдигайте тежко. Отложете за друг път неприятните срещи и визити и намерете хора, които да ви помогнат, ако се пренасяте в нов дом или офис. По възможност днес и утре не вадете зъб. Избягвайте срещите с тези, които винаги ви качват кръвното и адреналина.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на пръстена и колелото. Очертават се срещи, които в бъдеще може да ви задомят и насочат към нова среда в бизнеса и в любовта. Съдбата ще помогне да усвоите някои уроци, за които не сте имали време в забързаното си ежедневие. Не е без значение в какъв вид ще се появите не само на публични, но и на семейни тържества. Ще бъдете оценявани по всички линии.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ще получите нова информация, която ще помогне да решите по нов начин старите проблеми и вече да забравите за тях. Денят е магичен, а вечерта може да си поръчате сън, в който до видите развитието на важни за вас ситуации в бизнеса и в любовта. Не се включвайте в битките на другите, вашите ви стигат. Планирайте за утре среща на екипа, включете се и в мероприятията на близък.

5

Работа

6

Пари

4

Любов

6

Късмет

5

Здраве