Хороскоп за 8 ноември, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Смирете амбицията и желанието да доминирате и да се доказвате на всяка цена. Може да бъдете използвани като оръдие в ръцете на чежди интереси. Ден на сърцето. Помислете за тези, които обичате и ви обичат. Заемете се с прояви на благотворителност и не искайте много от живота. Който днес не е склонен да даде, утре няма и да получи подкрепа в труден за него момент.

4

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Преди да поискате каквото и да било дайте, обгрижете някого, не подминавайте хората, които протягат ръка към вас. Амбициозните начинания оставете за края на работното време, когато ще има неочаквана промяна в ситуацията. Плановете ви ще зависят от друг. Не правете уговорки за уикенда, ако усещате, че няма да ги изпълните. Навлизате в период на коренна реформа и трансформация.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Заемете се с прояви на благотворителност и сами ще получите подкрепа точно в момента, когато най-силно се нуждаете от нея. Има опасност от обсебване и натиск рано сутринта. Постарайте се лично да контролирате нещата, особено ако вие давате парите, помещенията или нещо друго важно за обгрижването на нечия игра или инициатива. Някой се готви „с чужда пита помен да прави”.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

До обед всичко постигате с лекота, правите удобни за някого собствените си намерения и амбиции и получавате нужната подкрепа. Ден на сърцето и сърдечните работи. Посетете роднини и близки и с каквото можете помогнете. Следобед навлизате в труден период и през уикенда доста грижи се очертават. Бъдете внимателни при пътувания, не поемайте излишни рискове.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Луна и Венера сключват брилянтни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Днес дори и да имате работа ще мислите повече за чувствата и ще уредите нещо приятно за вечерта. Ще ви стимулират тези, които ви вдъхновяват, но и тези, с които ще влезете в конфликт ще изиграят своята стимулираща роля да извършите промените, които все отлагате. Заемете се с благотворителност.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Рано сутринта не споделяйте планове и намерения. Вероятно е да ви въздействат дори и най-близките в посока изгодна за тях. До обед се обадете на евентуални спонсори и покровители и до вечерта може да получите като дар това, за което е трябвало много да платите или още повече да се постараете. Ден на сърцето. Всеки на своето ниво е добре да обгрижи някого. Върнете дълг.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Тенденцията в този ден е да получиш подкрепа, ако сам я дадеш и подкрепиш нечия делова или творческа инициатива. Правим си услуги един на друг. Обадете се на евентуални спонсори. Търсете начин за кандидатстване по европейски проекти. Може да уредите нужната ви субсидия, а някой ще получи и безлихвен заем. Роднини и приятели ще помогнат. Ден на взаимните реверанси и в любовта.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на взаимни отстъпки. Помогнете на някого в труден момент и бъдете сигурни, че животът ще ви отвърне със същото. Денят се свързва с желанието да стопим ледовете, да привлечем подходящите хора за работа и любов и да обновим връзките си. Нищо не е загубено. С една дума и жест на внимание може да си върнете позициите, да спечелите нечия любов и покровителство.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Сутринта е рискова и натоварена, особено за родените в последните дни на зодията. Но към обед ще се появи светлина в тунела. Навлизате в силен и обезпечаващ период. До вечерта ще получите нужните ви пари и стимулиращата подкрепа. Ден на сърцето и сърдечните работи. Отношенията в любовта се стабилизират. Някой върви към нова връзка или в тези дни ще направи бебето.

5

Работа

5

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Каквото повикате днес, такова ще ви се обади утре. Ако помогнете на някого и подкрепите нечия творческа инициатива, утре и към вас ще се насочи нечия добра воля и благотворителност. Сега е момента да се правят дарения, да се подкрепят и субсидират изявите на даровити деца и да се оказва съдействие на хора изпаднали в нужда. Направете това, за което някой ви помоли.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Смирете амбицията в деня на сърцето. Помогнете на някой да се изправи, а на лазещия да тича рамо до рамо с вас. Ден за участие в благотворителни проекти. Правете това, за което някой ви помоли. Не давайте непоискани съвети, а лична и финансова подкрепа в нужния момент. В живота ви може да се появи неочакван покровител. Давайте колкото можете и ще получите достатъчно.

4

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Един от дните, в които молитвите се чуват и сбъдват. Навлизаме в деня на сърцето. Всеки на своето ниво може да получи подкрепата, която му е нужна и да даде такава на нуждаещите се близки и приятели. Не отминавайте протегнатата ръка. Погрижете се за тези, които се нуждаят от грижи и съдбата ще се погрижи за вас. Ако днес се скарате с някого дълго няма да се помирите и сдобрите.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве