Хороскоп за 21 октомври, понеделник

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Денят е свързан с разрушението и коренната реформа. Не предприемайте нови инициативи. Не хабете излишно сили, средства и енергия. Предприетото в момента няма да издържи проверката на времето, ще се прекрати или ще зацикли и ще ви постави в неблагоприятна позиция. Родените в третата декада може да имат и здравословни неудобства. Внимавайте с храната.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Денят се свързва с изгнанието. Ако заминете за чужбина може да решите и да останете там. Ще бъдете подложени на натиск, ще се почувствате пренебрегнати и отхвърлени. Очертава се обединение на конкуренцията и колективна атака на работното място. Не се поддавайте на съблазни и не ходете по митинги. Където се съберат много хора ще прескачат искри. Щадете сърцето.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Засилва се склонността към скандали и авантюристично поведение. Апетитите нарастват. Другите да не очакват компромиси от ваша страна. Може да вземете животопроменящо решение, да купите еднопосочен билет и да прекратите губеща връзка. Миналото остава зад гърба ви. Проблемът е, че покрай изчерпаните и вредни връзки може да загубите и едно ценно приятелство.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Не поемайте излишни рискове, както по отношение на семейните, така и на професионалните дела. Претенциите към вас ще се увеличат. Ще се почувствате притиснати и обезсърчени, ще се наложи да давате и да харчите излишни пари за чужди нужди и прищевки. Не се поддавайте на провокации и съблазни. В този ден за всички грешки ще се плаща с лихвите.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на хищниците, на хората с агресивно поведение и големи апетити за всичко и към всичко. Може да бъдете изместени от конкурент. Вечерта не замръквайте в рискови места. Вероятни са проблеми и неприятни случайности. Луната навлиза в Лъв и образува пречупващ аспект с Уран. Предстоят внезапни обрати и трансформации. Не правете планове, ситуацията коренно се променя.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес всеки претендира и иска повече от това, което може и е склонен да даде. Някой ще се почувства ограбен и ще потърси друго място за развитие, за работа и любов. Контролирайте апетита, но не само по отношение на храната. Лесно се отива в крайности. Не взимайте прибързани решения за заминаване или за връщане. Приключвайте, но нищо не започвайте.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Още от сутринта може да възникнат конфликти по незначителни поводи. Споровете се разгорещяват и на работното място. Никой няма да отстъпва от позицията си. Лагерите ще се оформят, ще качите кръвното и може да развалите важни отношения. Някой зарязва всичко и търси нов път за развитие, може би в чужбина. Старайте се да взимате само добре обмислени решения.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес извличате ползи от битките на другите. Отварят се огромни апетити. Ще спечелите дело и ще поставите на мястото му всеки, който ви се изпречи на пътя. Проблемът е, че на всички фронтове на живота ще се наложи да воювате. Дори и в любовта ще има елемент на принуда от ваша страна. Добре е другите да се съобразяват със съветите ви, но едва ли ще стане така.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Битката за кокала днес ще е жестока. До обед трудно пробивате в средата си. Хора с агресивно и безкомпромисно поведение не ви дават да си поемете въздух с претенции. От обед навлизате в силен и творчески период и в следващите два дни ще извлечете максимални ползи от всяка ситуация. Действайте активно, търсете си правата. До 24-и подпишете нови договори. Уговорете сделки.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

За родените в третата декада денят ще протече с повече конфликтни и рискови ситуации. Родители и деца не се разбират. Някой бяга от отговорност, а друг от училище. Повтарят са старите родови грешки и в любовта. Сексуалната енергия подкопава здравето. Денят е свързан с имиграцията, преследването и изгнанието. Ако заминете за чужбина дълго ще останете там.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Очертават се спорове и конфликти на работното място. Ако закъснеете вечерта ще си имате проблеми и у дома. Луната навлиза в знака на опозицията ви Лъва. Ще срещате опозиционно настроени хора навсякъде по пътя си. Ще се налага да играете подчинителна роля, за да запазите клиенти, партньори и приятели. Качвате кръвното и адреналина. Мислете повече за личните си нужди.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

И докато другите спорят, нападет се и си вредят взаимно вие успявате да прокарате намеренията и идеите си и да се срещнете с нужните ви хора. Проведете конфенденциални разговори и срещи, потърсете капацитет за съвет и сами стартирайте консултантска дейност. Не позволявайте да ви въвличат в интриги. В този ден върви тестова програма за лоялност.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве