Хороскоп за 18 октомври, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес лесно се преодоляват препятствия. Чупите бариерите в общуването и на работното място. Сега е момента да изкажете претенции и желания, да подпишете нов договор и да влезете в нова среда. Концентрирайте се над най-важната си цел и вземете дълго отлаганите решения. За утре планирайте отговорни делови срещи и пътувания. Всяко ваше действие ще се овенчае с успех.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

В този ден преградите са само в ума ни, независимо, че ситуацията изглежда на пръв поглед неразрешима. До вечерта ще уточните нещата, ще излезете с контра предложения, ще намерите удобния за вас изход и вариант. Взетите в момента решения ще помогнат да се изкачите на по-висока позиция и степен на развитие в работата и в обществото. Не се разпилявайте с много начинания.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес пътят ви и е като бягане с препятствия. Законът ще ви стопира в желанието да получите повече права и предимства пред другите. Ще се налага да се обяснявате и изяснявате в любовта и на работното място. Всичко ще върви с мъка, но до вечерта ще видите светлина в тунела. Днес имате два варианта, но ще е важен третият, който ще ви се предложи и разкрие по-късно през деня.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес преградите са лесно преодолими, особено тези в чувствата. До вечерта ще постигнете поне една своя цел, ще смъкнете товара от плещите си и дано не го стоварите на близък. Водените преговори ще минат на ниво, ще се разберете по спорни въпроси и ще имате повече варианти на избор. Планирайте за утре пътувания, огледи и делови срещи. Късметът ще ви следва.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Постигате отдавна набелязани цели и привличате качествени партньори. Концентрирайте се над най-важните си начинания. До вечерта ще постигнете напредък. Лесно ще отхвърлите съмненията и ще направите правилния избор. За всичко ще ви трябва допълнителна енергия, пари и средства, но постигнато ще си заслужава труда. Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Родените във втората декада ще трябва да положат повече усилия, за да прескочат преградите по пътя си. Нищо няма да ви се даде даром, но ако се постараете и упорствате вечерта ще се похвалите с напредък. Планирайте за утре пътувания и важни делови срещи. Ще постигнете максималното и ще получите изгодни оферти. Благодарете за всяка спънка, която калява духа.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на постижения и лични рекорди. Ще преодолеете всяка преграда и противопоставяне. Може да спечелите дело, да убедите някой да ви съдейства, а друг да ви вземе на работа при адекватно заплащане. До вечерта ще постигнете поне една своя цел. Не се разпилявайте, увеличете самоконтрола и се концентрирайте върху най-важната си цел. Привлечете подходящите хора.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Навлизате в силен и успешен период. До два дни ще реализирате поне една своя идея и ще получите възможност за внедряване в нова среда. Лесно се преодоляват прегради. Постарайте се да спечелите някого за личната си кауза. Подредете приоритетите и се концентирайте върху най-важната си цел. Не се захващайте с много неща едновременно и не се ангажирайте с много хора.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Този ден ще ви изправи пред комисии и ще бъде за вас тест по пригодност. Ще се разбере докъде може да стигнете и доколко сте подготвени за преодоляване на преградите по пътя. Време е за конкурентни битки. Явете се на конкурси, подайте документи за работа или за позицията, която смятате, че заслужавате. Ще се похвалите с победа, а и някой у дома ще ви зарадва със своята.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес работата ви потръгва, независимо проблемите, които трябва да се решават. До вечерта ще постигнете отдавна гонена цел и ще излезете от ограниченията, в които се намирате. Вечерта сте близо до хора, които могат да ви помогнат в усвояването на някои житейски или професионални уроци. И за старите ергени се отварят перспективи за успешна връзка.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Денят е благоприятен за всяко начинание, както важно, така и незначително. Действайте активно, гонете си интереса, подпишете нови договори и се опитайте да обърнете губещите ситуации и отношения в печеливши. Не отклонявайте предложения и покани за гостуване. По пътя си събирате енергия, внимание и протекции от хората, които срещате. Постигате целта си.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес на всяка крачка ще се наложи да спирате, да се обяснявате с някого, а друг да убеждавате да работи с вас или да ви съдейства. Ще се уморите, ще искате да тръгнете в друга посока, да зарежете всичко, което ви тежи и създава ядове. Чак в края на деня ще намерите покой и ще постигнете примирие с околните. За награда ви чака приятен и успешен уикенд.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве