Хороскоп за 16 октомври, сряда

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ден на преобразяването. Тези, които до момента са бягали от вас ще се върнат, ще търсят подкрепата и съдействието ви. Маските падат. Ще видите в истинската им светлина хората, с които имате досег или смятате да живеете и работите съвместно. Направете си изводите. Тази вечер не замръквайте в рискова среда. Очертават се опити за обсебване и оказване на натиск и в любовта.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Днес с лекота правите удобни и желани от другите собствените си планове и намерения. Усещате накъде духа вятъра и сте на точното място в точното време. Ще елиминирате конкурент и успешно ще се внедрите на престижна позиция, която ще ви носи и допълнителни доходи в бъдеще. С времето може да ви предложат постоянен договор. Съобразете се само с личните си нужди.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на неочаквани обрати. Стоите пред кривото огледало на собствените си амбиции и разбирания за нещата и трудно възприемате исканията на околните. Никой няма да отстъпи от позицията си. Лесно се губят ценни приятелства и партньорства. Маските падат, ще видите някого в истинската му светлина. Климатът може и да се затопля, но отношенията ни се вледеняват.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на преобразяването. Ще се утвърдите на печеливша позиция, ще разберете кой и в каква посока се опитва да ви навреди. Лъсва голата истина. Ще ви заболи, но ситуацията ще се уточни и в петък ще тръгнете по нов път, вероятно с нови партньори и придружители. Този ден налага взимането на делови решения. Емоциите трябва да се изключат и преодолеят. Търсете си правата.

4

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на леденото сърце. Поставяте всеки на мястото му. Проведете неприятните разговори, които уточняват отговорности, изисквания и плащания. Всеки получава по заслуги в зависимост от това доколко ви е подкрепял и е работил във ваша полза и интерес. Ще разконспирирате дълбоко внедрен в работата ви враг. Заложете капаните. Водят се двойнствени игри, но ще ги разкриете.

4

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Днес всеки си гони интереса. Може да ви обвинят в егоцентризъм и неотстъпчивост, но ще трябва да защитавате позициите си на всяка цена. Не позволявайте на роднини и приятели да се намесват в работата ви. Някой си прави криви сметки да ви използва като таран за личните си интереси. За утре не планирайте важни срещи и съвместни инициативи. Очертават се проблеми.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Ден на кривите огледала. Нищо не е такова каквото изглежда. И докато един води обществени и лични битки, друг тихомълком отмъква нещо и се възползва от общата трапеза. Време е да се откажете от една илюзия, да затворите вратата и да спрете кранчето пред тези, които се опитват да ви използват. Ще се разкриват неприятни тайни, ще се претендира за пари дори в момент на интимност.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Днес маските падат. Вижте се отстрани. Откажете се от някои илюзии и инстинкти и загърбете приятелствата, които ви вкарват в губещи схеми. Бъдете сигурни, че всичко, което получите ще е заслужено. Приемайте с разбиране и желание за помирение забележки и критика и посочете грешките на тези, с които имате общи интереси и допирни точки. Не играйте двойнствени игри.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

В този ден всеки ще получи по заслуги. Може да искате нещо, но ще дойде точно това, за което сте се постарали или сте привлекли в миналото с отговорност и работа или с веселие и безотговорни постъпки. Ден на огледалото. За някой то ще отразява правилно реалностите, а за друг ще изкривява образи и връзки. Не се оплаквайте, благодарете за полученото и за случващото се.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес кучетата може да си лаят колкото искат, но вашият керван ще върви и напредва в желаната посока. Ще разберете кой се опитва да ви навреди и ще го парирате. Маските падат. Печелите дело или ви дават допълнителни пълномощия. Виждате околните в нова светлина, а това ще помогне да смените подхода, да намерите правилното решение, да привлечете или отблъснете някого.

5

Работа

5

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Отношенията ви се вледеняват, особено ако помолите някого за услуга и съдействие в труден за вас момент. Случващото се днес ще подложи на изпитание приятелските връзки. Тези, на които сте помагали безрезервно ще ви искат пари за услугите, които ги молите. Не взимайте и не давайте заеми. Четете дребния шрифт при покупки и договаряния. Важното насрочете за 18-и.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Денят се свързва с космическата и човешката ни еволюция. Не бива да се нарушават законите на всички нива. Ще ви се дадат предимства, от които е добре да се възползвате, за да излезете на нова навивка на развитие не само вие, но и децата ви. Не всеки ще се справи с изискванията на момента. Но тези, които водят правилна политика ще успеят и ще получат подкрепа. Щадете природата.

5

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве