Хороскоп за 11 октомври, петък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Ще получите нови информации, които ще позволят да решите старите проблеми. Ще си отдъхнете, ще се справите поне с едно положение, което от доста време ви подтиска и стресира. Доставете си радост с посещение на приятни и релаксиращи места или центрове за разкрасяване. Променете прическа и визия и ще ви приемат различно. Утре ви чакат представителни срещи.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на преобразяването. Сега е момента да промените прическа и визия в тон с новите си проекти, намерения и усещания за ситуацията. Всяка външна промяна ще промени настроението, желанията и амбициите ви, ще насочи погледите на другите към вас и може да привлече любовта. Реализирайте хрумванията си. Една преграда ще бъде преодоляна. Печелите покровител и спонсор.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Днес, което и било отдолу, тръгва нагоре и си пробива път, но което е доминирало и се е разпореждало безнаказано губи почва под краката си. Родените в третата декада може да изживеят тежки моменти и да усетят вкуса на провала. Бъдете внимателни. Никъде не отивайте неглиже, не говорете прибързано и помпозно. Всичко, с което се похвалите ще ви изиграе лоша шега.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Ден на пръстена и колелото. Може да получите предложение и да се обвържете с качествени партньори за работа и личен живот. Ще се събудите с вдъхновени мисли и идеи, които е добре да реализирате. Хората на изкуството са в апогея на творческата си активност. Постарайте се да изглеждате добре. Облечете новите дрехи, променете визията си. Предстоят ви важни срещи.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Събуждате се с творческо вдъхновение и решителност. Ще привлечете съюзници в личен и професионален план. Навлизате в силен период. Приближаващото пълнолуние ще напълни къщата ви с придобивки и душата ви с благодат. Един от дните, в които изчезват някои дразнители. Ще се справите с тежък проблем, но ще срещате и хора, обсебени от илюзорни идеи. Не се предоверявайте.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

4

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Може да вземете грешното решение. Водени сте от фикс идеи и илюзии, а алкохолът ще бъде лош съветник. Не споделяйте идеи и хрумвания преди да ги вложите в практиката си и да ги осребрите. Вероятно е да работите за чужд интерес и дано е в името на децата и близките. Внимавайте и не нарушавайте закона, независимо каква е цената. Бъдете сигурни, че вие ще я платите.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Денят носи творческо вдъхновение, събужда заспали чувства, подклажда желанието да промените прическа и визия, да изпъкнете в обществото и да поемете по нов път. Не протакайте дори и мъчителните разговори. В следващите два дни неприятностите и конфликтите ще се задълбочат, ако изпуснете момента. Вечерта навлизате в рисков и за здравето период.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Събуждате се с идея и хрумване, които е добре да реализирате. Ден на пръстена и колелото. Всяко обвързване и договаряне ще носи печалби и предимства, ще ви включва в списъка на нужните и важни за съответната работа хора. Облечете новите дрехи, постарайте се да привлечете погледите и се отворете за предложения. Родените около 1-5 ноември водят в играта на бизнеса.

6

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Родените в третата декада може да попаднат в капани за наивници. Лесно продавате или направо подарявате идеите си. Не бързайте да се хвалите с постижения и хрумвания. Конкурентната битка навлиза в безпощадна фаза. Предстоят преговори и огледи, на които трябва да изглеждате добре и да сте добре подготвени. В противен случай конкуренцията ще обере овациите и парите.

5

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ще се събудите с вече узряла идея в главата и през деня започвате да я реализирате. Съдбата завърта своето колело и ви дава предимства, за които в миналото доста сте се постарали. Ден на пръстена и колелото. Идват предложения, на които не може, а и не трябва да се отказва. Играйте спортсменска игра и водете честна политика. Явете се на срещите си в подходящ вид и облекло.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Посетете център за разкрасяване. Днес всичко полезно за тялото и духа лесно се усвоява. Ще усвоите и някои уроци, които в бъдеще ще ви послужат и ще станат база за полезни съвместни инициативи. Сега е момента да се обвържете с договори на лична или професионална основа. Организирайте представителни срещи, явете се на конкурси, кандидатствайте за престижни позиции.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ще се събудите с чудесно хрумване и проект. Непременно се опитайте да ги реализирате. Съвпадът на Луна и Нептун във вашия знак помага да направите връзка с духовния свят на идеите. Тръгнете в посоката, която усещате за правилна. Днес полезните вещества и мисли чудесно се усвояват от организма и ума ни. Ще решите проблем и ще получите свежи сили за бъдещето.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве