Хороскоп за 10 октомври, четвъртък

С НЕДА ИВАНОВА

image

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес преди да поискате каквото и да било е добре да дадете, да направите жест, да подкрепите някого и да защитите нечий интерес. Ден на сърцето. Смирете амбицията, подайте ръка на колега, вместо да му подлагате крак. Вечерта е заредена с любов и вдъхновение. Бъдете с тези, които обичате. Утре ще се събудите с важно решение и вдъхновен проект. Реализирайте ги.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Телец 21 Апр - 21 Май

Един вдъхновен ден. Правете това за което ви помолят, а не това, което смятате, че е нужно на другите. Помогнете в рамките на възможностите си или просто проявете състрадание. Днес всеки може да намери своя път, своя личен и професионален пристан, където де се приюти от житейските бури и предизвикателства стига малко да се постарае, а и да има кой да го упъти, подкрепи и насърчи.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на сърцето и сърдечните работи. Всичко да се прави с мисъл за другите. Нужно е разбиране и себеотрицание в отношенията. Егоистите остават сами. Заемете се с благотворителни проекти. Давайте повече от себе си, смирете амбицията и претенциите. Ако нямате финансова възможност подкрепете някого с присъствие, жест на внимание и блага дума. Жестовете ще ви се върнат.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Рак 22 Юни - 22 Юли

Днес и утре ще постигнете максималното. В хороскопа ви доминират градивни и творчески аспекти. Ден на сърцето и сърдечните работи. Включете се в благотворителни дейности и сами ще станете обект на обгрижване. Някой ще получи стипендия, а друг ще се внедри в нова група по интереси. Вечерта ще бъде вдъхновена и творческа. Реализирайте хрумналите ви идеи.

6

Работа

6

Пари

5

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на сърцето и сърдечните работа. Лъвът е знакът управляващ сърцето. Проявете чувствата си, направете подарък, постарайте се да почувствате кой от какво има нужда и връзките ви ще навлязат в благоприятна и за двете страни фаза. Днес всяка подкрепа е от значение. Заемете се с благотворителност и сами ще станете обект на такава. Вечерта ще намерете търсеното решение.

5

Работа

4

Пари

4

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Смирете амбицията, направете едно добро дело и работете за общия интерес. Включва се каналът на космическата любов. Проявете състрадание към някой изпаднал в нужда и сами ще получите подкрепата, от която се нуждаете. Всичко направено с желание да изтикаш някого от поилката и хранилката ще бъде обречено на провал. В хороскопа ви действа кармичен планетен кръст.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Предприетото с голяма амбиция и желание за печалби ще зацикли. В деня на сърцето е важно да се погрижиш за човека до теб. Изпълнете обещанията си дадени на близките и децата. Подкрепете някой изпаднал в нужда. Ако прекалено натискате в посока на бизнеса нещата ще се объркат. Смирете амбицията, помогнете на някого и в бъдеще той може да стане дясната ви ръка.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Всичко може да се подреди изгодно и печелившо за вас, за бизнеса и личните ви интереси, дори и без натиск от ваша страна. В живота ви се появява спонсор. Не отклонявайте предложения. Тези, които ви обичат и ценят ще ви изненадат приятно с жестове на внимание и с така нужната ви протекция в труден момент. Добре е за запознанства, дебюти и публични участия.

6

Работа

5

Пари

6

Любов

6

Късмет

5

Здраве

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Ден на сърцето и на любовта. Овладейте амбицията, не афиширайте и не прокарвайте нови творчески идеи. Насочете се към прояви на благотворителност и не отминавайте протегнатите за помощ ръце. Давайте и дарявайте според възможностите си. До три дни жестовете ще ви се върнат и сами ще получите подкрепа. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Нужно е смирение.

4

Работа

5

Пари

5

Любов

4

Късмет

4

Здраве

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Ден на сърцето. Замисленото с голяма амбиция за лични придобивки ще зацикли, но ако отворите мислите и дейноста си към другите ще спечелите предимства и ще си осигурите спонсорска защита. Участвайте в дарителски инициативи и подкрепете някой изпаднал в нужда. Всеки жест ще ви осигурява някакво видимо и невидимо покровителство в бъдеще.

5

Работа

4

Пари

6

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Ден на откровение, молитвите се сбъдват. Ще получите дори и без да сте искали нещо желано и мечтано. Постарайте се и вие да дарявате от сърце и да правите това, за което някой ви помоли. Включете се в благотворителни прояви. Чудесен ден за работа с децата, за създаване на фондации или за регистрирането им. Не се карайте с никого, после много трудно ще се сдобрите и помирите.

5

Работа

4

Пари

5

Любов

5

Късмет

4

Здраве

Риби 20 Фев - 20 Мар

С пълна сила изявете самарянската си природа. Заемете се с благотворителни проекти, помогнете на близки и приятели и на съвсем непознати хора и съдбата ще ви върне жестовете. Амбициозните ви проекти и начинания ще потънат в прахта на забравата, а предприетото с мисъл за добруването на всички ще носи успехи и ще ви класира на престижни позиции.

5

Работа

6

Пари

6

Любов

5

Късмет

5

Здраве

Честит рожден ден

Личната ви година е петица. Дано сте попътували, дано сте направили желаните от вас промени и преустройства в работата и в начина си на живот и сте се освободили от вредни зависимости. Имате още малко време за реализиране на новите си инициативи. 2020 г. ще ви насочи повече към дома и подсигуряващите фактори. Предстоят имотни и наследствени битки. Юридическата ви позиция ще се дестабилизира, ще са ви нужни много любов и съдействие по пътя напред.

Родените днес ще бъдат обект на спонсорство и закрила, особено от страна на родените около 10 декември. Ще правят пари от нищото. Ще бъдат вдъхновени творци, поети и хора на изкуството. Родените вечерта ще бъдат много добри музиканти, режисьори и художници.